9

Анонимен

преди 3 години

А вожд Тиквор пак се скри позорно от парламента и избяга в партизански отпуск. Но това вече няма значение. Той е в мръсния канал на историята и водата беше пусната днес!

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6Целият ти пост е една лъжа. Какъв е смисълът от тая глупост след като не можеш да си го сготвиш?Ще се качиш на собственият си самолет и ще отидеш да ядеш в Манхатън може би?

7

агент 007

преди 3 години

снимката кърти - шеф Петър с косата на Силвен Роуз!

6

Анонимен

преди 3 години

"99 процента от българите никога няма да опитат такива ястия.Средната цена на префърцунените им порции е 70-80 лв ако не и повече.Колко хора познавате които закусват със трюфели? Или пица с 11 сирена ? Безмислена суета"Суета? Суета е, ако е показност. А всичко останало което каза - точно това прави тази храна нещо повече. Имам 4 години опит в гурем ресторантите и никой не яде трюфел за закуска. А за твое сведение, в Швеция се яде филия със скаради. Сведение - женен за шеведка.

5

Анонимен

преди 3 години

Прави впечатление , че задачите от азиатската кухня се дават доста често, което дава предимство на участник, който много добре я познава, но с нищо друго не изпъква. Все пак имат претенции , че трябва да се избере такъв хоби готвач, който може почти всичко. Що не направят нещо от нашата кухня, я баница, я кавърма.

4

Анонимен

преди 3 години

99 процента от българите никога няма да опитат такива ястия.Средната цена на префърцунените им порции е 70-80 лв ако не и повече.Колко хора познавате които закусват със трюфели? Или пица с 11 сирена ? Безмислена суета. За сведение принцесата на Швеция закусва препечена филийка с масло корн-флейкс с мляко и някакъв плод. Всичките са мастър шефове- от каспичан,ихтиман и тутракан.

3

кухня

преди 3 години

Моля обаснете какво е това уака ме.

2

Анонимен

преди 3 години

"Хляб и зрелище", но защо "гладиаторите" не ги избиват в края на участието им и приготвят храна за животни от тях? Аз бих наддавал на търг за лампион от черепа на традиционно-бездарен български артист. Парите биха могли да се използват за лечението на деца, а органите за трансплантации.

1

Анонимен

преди 3 години

Симпатично момче. За съжаление, вчера откровено казано се излигави и заслужаваше най-много да отпадне.