8

Див Петел

преди 3 години

Ако бабето имаше в джоба на палтото един малък револвер с шест патрона, закупен свободно от магазин за оръжие само срещу лична карта и чисто свидетелство за съдимост, сега щяхме да четем за два трупа след неуспешен опит за грабеж. Кога ще се допусне свободната продажба и употреба на оръжие в рамките на неизбежна отбрана? Кога?

7

Анонимен

преди 3 години

Защо нямаме смъртни присъди за крадците? Колко по-хубаво би било ако елиминиране красивите!

6

Анонимен

преди 3 години

"чантата й, в което имало портфейл" - Красьооо, научи се да пишеш.

5

Анонимен

преди 3 години

Дано в РПУ-то още помнят старата школа. Да посягаш на 79 годишна жена? Здрав кокал няма да ти оставя и ще гниеш в мазето, защото загубихме временно протокола и леко те забравихме. На зло куче - зъл прът. Не ви е срам!

4

Анонимен

преди 3 години

Къде спа толкова години Бойко, та не им направи клуб по ММА в Луковид и сега да четем: "Пенсионерки приложиха нагевадза на неопитни тинейджърки. Първоначално са мислели да ги подпукат с лоу кин ой йоко гери джодан, но понеже са хуманистки и са ги разходили в дебрите на джудото.

3

1-н

преди 3 години

За по колко деца получават детски тия непълнолетни момичета

2

Anonymous

преди 3 години

Моля запишете в протокола, че в Луковит е пълно с индийци.Има една редица с катуни и барокови къщи - Златна Панега, Румянцево, Радомирци, Петревене, Луковит. там полиция, проверки и законност няма!

1

Възмутен

преди 3 години

Тия скоро ще почнат и живи да ни дерат!