16

булшит

преди 3 години

ИТ сектора изкривява статистиката. Нацията обеднява като цяло

15

Е до тук добре,

преди 3 години

сега при новия мин. председател Бай Чалга, подкрепен от БСП ( комунисти) , Дай ни България, ДПС ( турска ръка), мутрите на сестра мая галева, костинбродска, БСП ( комунисти) , доходите само и само ща спадат за да могат гореописаните мафиоти на власт да присвояват, или както пише в татуировката на гърба на мин. председателя им - бай Чалга :: Ела с мен в Ада !

14

Анонимен

преди 3 години

Нараснали са на ГЕРБ и на ромите. При бг е двойна безработица.

13

Анонимен

преди 3 години

увеличили са се на тия на държавна хранилка нали Баце им вдигна заплатата с 20%, що не питате хората в реалната икономика, за тех само цените са се увеличили

12

боко

преди 3 години

Вече нямам място за парите ,защото чекмеджетата се напълниха

11

Анонимен

преди 3 години

НСИ много си противоречи със своите данни за това какви проценти от населението получава какво възнаграждение.Например, през 2020 публикуваха това "Само 11,7% от населението в страната има доходи над 805 лв. на месец, показват данните на Националния статистически институт. Най-голям дял от българите 30,3%, имат месечни доходи между 280 лв. и 430 лв. А всеки втори живее с по-малко от 430 лв. на месец, като в тези доходи влизат освен заплатите и всички получавани от домакинството пенсии"

10

Анонимен

преди 3 години

Тези доходи дето уж растат едвам догонват инфлацията!

9

Анонимен

преди 3 години

"Разходите са почти същите, но тези за жилище са с 90% нагоре за 10 г."Какво значи "разходите са почти същите"?!? 2010-та леба беше 80-90 стотинки. Ония ден обърнах внимание - 1.70!!! Двойно. Минималната е скочила двойно и всичко е скочило ПОНЕ двойно. Успеха на герберушките.

8

Калеко Алеко

преди 3 години

Защото тогава имахме правителство способно да го направи, през 2021 г. няма да е така с тези антидържавници дето мUнчо довлече от улицата в Парламента ... а тези дето седяха безучастно и гледха пърформънсите на бабикяновците, хаджигенчовците, сестрите Галеви и Бойкикевците, като огладнеят ще излезнат да ги натирят от Праламента, ама след дъжд качулка не върши работа, щото главата вече ще ти е мокра, а хладилника празен ... !!!

7

Анонимен

преди 3 години

Шшшт, тихо тихо да не чуят данъчните.

6

Анонимен

преди 3 години

нищо след ГЕРБ сега ще намаляват. Всичко ще си дойде на мястото!

5

незнайко

преди 3 години

До АнонименА ЦЕНИТЕ--ВСЕКИ ДЕН

4

Пройчо

преди 3 години

Мисля, че трябва да ги е срам управляващите при 7000 лева на мовек на година. Средните месечни заплати в някои по-истински държави са толкова - но на месец!

3

Анонимен

преди 3 години

Споко, идват нови времена и никой няма да се интересува от доходите.Идва поредния комунизъм, всеки ще краде колкото му трябва.

2

Анонимен

преди 3 години

При ГЕРБ доходите растяха постоянно всеки месец

1

Анонимен

преди 3 години

оОсобено доходите на мутрата Борисов...