9

дудука.

преди 3 години

Никой не му пука на

8

Анонимен

преди 3 години

Никой не му пукана ***.

7

отСиднейАавстралия

преди 3 години

Ами Американската секюрити комисията осъдиха по малки играчи, Например издавали токени които важали за храна в ресторанти, ама хората си ги търгували като най обикновена крипто валута. Осъдиха ги и малката крипто валута замина. Съдят и Рипъл че е скам, а той е такъв. Америка е прецедентно базирана съдебна система, сега просто създават съдебните прецеденти с малките централизирани крипто, и ги печелят делата, и после тези съдебни решения автоматично ще важат за всички останали големи крипто

6

Анонимен

преди 3 години

Поживм, увидим, сказал Медведь.

5

собственик

преди 3 години

Не знам що се радвате. Виртуалните пари са въздух под налягане, като ви дръпнат шалтера и угасвате кат изгорели крушки. Бъдещето е в частните пари - злато, ценни метали, имоти на стратегическо място и т.н. Като станат задължителни криптите и всички видове разплащания минат на крипто тогава можем да говорим за глобален пазар, но дотогава - нула.

4

V

преди 3 години

Има някой нови криптовалути с доста амбициозни планове. Напримен бинанскойн с обратно изкупуване и най голямата борса за крипто. Кардано с по малки такси и много големи арабски капитали. Да видим те кво ще направят.

3

V

преди 3 години

Първо биткойна не е чак толкова анонимен. Има начин да се проследи .Монерото е анонимната валута .До колкото знам зет кеш му беше конкурент но монерото е с двойно по голяма капитализация. Само частните криптовалути имат бъдеще .Дори в момента еврото има по малко доверие от биткойн. При международни плащания не искат евро но всички вземат долари и биткойни . Според мен това е много лошо за еврото и лева. Пак сме заложили на куц кон ;) Частните криптовалути са бъдещето а не държавните.

2

българина

преди 3 години

точно обратнпто, дв създадпха огромен пазар за напечатаните трилиони долари, все пак вски вл валути се търгуваст в долсри, те го държст да не потъне! схема на цру и фед

1

Анонимен

преди 3 години

Моето мнение е, че с това нещо дигитални пари излизане от матрицата няма да има. Ще отпаднат националните централни банки, търговски банки не знам ще има ли. Не се радвайте на тоеа.