13

ИЗИ КРЕДИТ

преди 3 години

НИНОВА вземете 6 000 000 ЛЕВА от нас на промоционална лихва от 5 процента за ден и върнете надвзетите субсидии. НАЛИ СТЕ ПАРТИЯ ДЕТО МИСЛИ само ЗА НАРОДА......как да го оправи.

12

Анонимен

преди 3 години

Искаме ЗАЕДНО да РАБОТИМ за неговото РАЗГРАЖДАНЕ", каза Вигенин. ЕКСПЕРТИТЕ ПО РАЗГРАЖДАНЕ И РАЗГРАБВАНЕ НА БСП НЯМАТ РАВНИ, АКО МОЖЕ И ЗАЕДНО ЗА БЪЛГАРИЯ ТЕ ТАКА БЕЗКОРИСТНО !!!

11

Жалко за народа

преди 3 години

"Ще дойде момент, която предложената от нас/БСП/ подкрепа ще бъде добре дошла за тях."***.

10

Анонимен

преди 3 години

Ти пък като приказваш, файда голяма.

9

Анонимен

преди 3 години

"много приказки на уденца" са казали хората, "дела трябват, а не думи" е казал Левски.. поне малко да се бехте научили от историята.

8

Анонимен

преди 3 години

За една седмица се изляха достатъчно приказки по медиите. По всевъзможни случаи и завоалирано и не толкова

7

Българко

преди 3 години

Не само срещу Слави е така. И не само в Народното събрание. Навсякъде е така.Благодаря на Българския народ, че все още има празнодумци, които да се нахвърлят - независимо дали са платени или "по съвест"Те няма да изчезнат. Но няма да има кой да ги слуша и чете.

6

Анонимен

преди 3 години

БСП реално се подписаха на бял лист. Тази партия заслужава съдбата си. Има такъв народ" поне за сега изглежда, че имат принципи, а в БСП единствения принцип е да се вземе властта.

5

бг

преди 3 години

Бързаш другарю Вигенин .Първо всички депутати от ИТ инат процедура за поставяне на обици .Второ ще научат всички хитове на куку бенд особено "седом осем и ще си паднала което навия им паортиен химн.

4

българка

преди 3 години

Празнодумците непрекъснато джафкат и искат Слави да им се връзва на бръщолевенето. Свикнахме последните години да слушаме само празни приказки, заплахи, обиди от еднокнижника. От изборите насам не съм чула някой от многоговорещите да е казал нещо съществено - отново заплахи, предупреждения, самохвалство и така нататък. Какво по-точно искат да им каже Слави ?!? Има си процедура, като му дойде реда ще каже. Ако каже нещо, каквото и да е, ще се нахвърлят отгоре му обиграните хиени!

3

За добро

преди 3 години

Защото, когато Тошко започне да "приказва", му се изплъзват простотийки.В Шоуто, те минават - като добри импровизации, или като "риска на живото предаване". Иначе, е нормално, човек да греши - смешно е, когато се смята за безгрешен.

2

Анонимен

преди 3 години

"Твърде голям брой хора казаха на тези избори, че не искат управление на ГЕРБ."-вярно но казаха и че БСП трябва да иде в миналото!

1

Анонимен

преди 3 години

Пазете и се лекувайте, но само не ходете припроф. Николай Габровски / Пирогов / или доц. Зафер Оркун Токташ / Медикал Караджъ Медикал парк /Това са изключително арогантни, нахакани, некадърни, интересуващи се само от парите ви.Ще ви осакатят завинаги.5