38

АнонимеН

преди 3 години

СИЧКИ МУМИИ ОТДАВНА ОТПИСАНИ ИЗПЪЛЗЯХА ДА БРАНЯТ ГОСПОДАРЯ СИ!ЗЛОТО ИМА МНОГО СЛУГИ!

37

Наблюдател

преди 3 години

Бре, Борисов е бръкнал дълбоко на някои хора. Толкова злоба се излива тук. Толкова ли ви е жалък животеца, че да зависи от това кой е министър председател? Ще поживеем и ще видим, тези новите започват с реваншизъм и забравят, че партията с най- голямо мнозинство е именно ГЕРБ. Независимо колко злоба си насъбрал не можеш да изтриеш подкрепата на близо 900000 избиратели . А вие, които с пяна на уста заклеймявате Борисов , много скоро ще бъдете в същата позиция на охулени и оплюти.

36

Факт

преди 3 години

Бойко никога повече няма да е премиер. Няма да стане и президент. Ще е добре гербавите да си го набият в *** кратуни този факт, но ще е трудно. Както казва самият им вожд "То да беше *** да им го набиеш"

35

8888

преди 3 години

Този убиец, как не го е срам да се показва по медиите?!!!Може би има заради това се показва по медиите и защитава мутрата- има вересии за връщане.

34

Християнска история

преди 3 години

Един за всички. Всички против един. Един победил всички. Всички реват за един.

33

Анонимен

преди 3 години

Сега вие от днес бг като се пише за тиквата защо не триете коментарите ,защото вече няма пари за вас подкупна медия и вие ще отечете в канала утайкииии .няма вече за троловете пари има само гърчене .

32

Анонимен

преди 3 години

До 32Ти да не си секретарка?

31

Анонимен

преди 3 години

Крачка напред към затвора за мутрата ,не могло без ГЕРБ ,сега ще видите не може ли без вас мутри грозни да горите в Ада всички герберунгели,а тиквата разследван и вкаран в затвора.

30

1

преди 3 години

До emigrant, да ни би да е най-богата,къде в Европа има минимална заплата 335 евро,такава сума ,има един надник,при работно време от 10 часа,в ЕВРОПА,и никой никого не натиска ,това са факти.

29

сигурно

преди 3 години

Не е описан ,защото е записан отдавна при бай-Ставри !!!!!

28

emigrant

преди 3 години

Вече намразвам *** и всякакви слуги,дето от времето на Са танишев натискат по опорните точки за това,че България е най бедната в ЕС,че Борисов я унищожил,че всичко зле и т.н?!Явно много про ста кендели остават в курица не птица,за да гласуват против единствената системна партия която изведе държавата на средно европейско ниво!Ако си мислите,че тук на запад еврата ги раздават или никнат по дърветата или пък,че всичко им е шест?!А не са имали комунизъм,Жан Валжановци и плеяда от Руменовци!!

27

1

преди 3 години

До До 22,товарищ ***,напиши в гугъл,да видиш и българската минимална пенсия,защото,тази с която твоя "велик"вожд,се хвали не е 300лева,има хора които получават ,под 150лева на месец пенсия

26

Анонимен

преди 3 години

Също е важно Тиквата да търка нара докато е жив!

25

Анонимен

преди 3 години

Важното е да започнат незабавни арести на гербави!

24

Пян_Гъ

преди 3 години

До Анонимен 19"Борисов повече никога няма да е премиер!!!"Е той нали вече не е премиер, какво те притеснява???Ако обаче сам не си вярваш, че "протестърчетата" са спечелили и че могат да управляват, без да предизвикат криза, която отново ще докара ББ на власт, ТОВА Е СЪВСЕМ ДРУГ ВЪПРОС, ДРУГАРЮ! Явно те гони точно този страх, но той не говори добре за вашите хора, метежниците!

23

анонимен

преди 3 години

До Христо Христов "После ще се нормализират нещата."Това всичкото е много хубаво! Въпроса е в цената и кой ще я плати! Ще прощаваш, ама от мене вече няма какво да се даде/вземе... все тая! Виж ти там нещо да направиш! Щото да пуснеш един пост тука е лесно!

22

Опааа

преди 3 години

Статий за Баце а само 25 коментара?!??!?!?!?Какво стана, да не свършиха доставките на МАС, или за 20 лева толко.....Къде са клакьорите....

21

До 22

преди 3 години

Ако не беше путински *** щеше да се сетиш че няма нужда да се ходи в Русия за да провериш каква им е минималната пенсия. Пише се минимальная пенсия россии в гугъл и четеш в руските сайтове какви пенсии взимат руснаците. Не са ли ви казвали да не влизате в разговори че веднага се издавате какви сте?

20

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 10Гледам го филма от 1989г. че и малко по-отпреди! Но такова шамаросване на народонаселението както при Луканов, Попов, Беров и Виденов не е било! Не, че нямаше - имаше! При всички имаше! А завалийката Виденов им се опъна и не даваше на Гечев, Чичибаба и компания да направят каквото направиха и го виж къде е сега!

19

1

преди 3 години

До До 13,това което си го написал,сигурно ,др.борисов,ти го е казал,кога си бил в Русия,че го знаеш това,или някой,в предизборния клуб на герб-комунисти,го е казал.Такива като теб,твърдяха че сме били по-добре от Румъния,Албания,Северна Македония,Косово,Босна и Херцеговина,Хърватска,но уви,ние сме най-зле,благодарение на твоя любим вожд.