40

Реалист

преди 3 години

Най-ниската точка между втората и третата вълна беше през 15-21 януари 2021. Тогава имахме 416 нови случая средно на ден за седемте поредни дни. Част от децата тръгнаха на присъствено обучение от 4 януари и спадът след втората вълна спря и започна третата вълна. Какво общо имат малкото ваксинирани с третата вълна?!

39

Анонимен

преди 3 години

Не давайте за пример страни, които нямат нищо общо с нормалните човешки отношения, и са затворени като концлагери. Преди 31 години и ние бяхме на книга силно развити, но когато излязох за пръв път като преводач до ФРГ и Франция, ми се струваше, че съм на друга планета. А иначе, дори и в Севрена Корея имат проблем с ковид. Положителният пример е ИЗРАЕЛ: бяха по-зле от нас, а сега са на малко над 200 на ден и 5-7 починали. До края на месеца, както обещаха, ще бъдат на чисто.

38

до48

преди 3 години

....Правим по-малко тестове.....приятелю тестовете са производна на хората получили оплаквания или контактни. Те не се правят самоцелно ей така ходи една лаборатория по махалите и тества

37

ДДРОнег

преди 3 години

Устойчиова тенденция з анамаляване на заразените .Устойчива до следващата глупава мярка, т.е. разхлабване на мерките преди да се е стопило !!!

36

Дежурна жалейка

преди 3 години

Закриват НОЩ!! ---Ау каква Трагедия дами и господа!

35

Анонимен

преди 3 години

Всеки, който ни сравнява с Швеция не е на тази планета. Вие в болница в Стокхолм и София влизали ли сте?

34

Академик Мангъров

преди 3 години

Няма никакъв вирус.Пийте чай от лайка.И по един аспирин.Слушайте чалга.И всичко ще е наред.

33

до третата

преди 3 години

търсиш под вола теле. погледни средата на март колко са били ваксинирани от кои групи , лекари учители и старчоци. С началото на учебни занятия и отваряне на молове кръчми и фитнеси на 1 март от там всичко тръгва нагоре. Хайде аман от антиваксъри с болни мозъци

32

Анонимен

преди 3 години

Правим по-малко тестове, за да ни излезе стъкмистиката, за която си плащаме с най-скъпото. Смъртта не е евроинституция да и замажеш очите.

31

Анонимен

преди 3 години

Какво само мрънка те бе. В Германия училищата са затворени от месеци. А в България никога не имало тотално затваряне мерките ги има само по телевизора, никои нищо не спазва ниначе. Малко ли е 120 умрели на ден. Питам! Защо поне не се спазват мерките не е трудно да ношиш маска ако това ще спаси живот.

30

Третата

преди 3 години

Вълна се дължи и на ваксинираните, които решиха, че са безсмъртни и ходеха без маски и без да спазват мерките. Сега почти няма ваксинирани и броя на заразените намалява.

29

Анонимен

преди 3 години

В Беларус не е имало локдауна и всичко си е нормално. В Русия след почване на ваксинацията броят на случаите намаля почти 4 пъти, в сравнение с м.януари, а от м. февруари омразните на някои деца учат, а от м.март всичко работи на капацитет 3/4.

28

Анонимен

преди 3 години

По-малко тестове, по-малко случаи. А на тези, които децата им пречат са с мислене, близко до фашизма. Май на някой децата и възрастните пречат.

27

Анонимен

преди 3 години

Училищата са най-големия фатор. Следете тенденцията: 12 април плюс 12-14 дни. Може да затворите всичко останало, но ако оставите училищата ще има повишение. Опитът на Франция го доказа недвусмислено.

26

Анонимен

преди 3 години

Много починали хора- почти всеки ден над 100, което си е пълна трагедия! Общо взето , както винаги оцеляваме на ръба и дано човек не стига до болница- там е 50 на 50!

25

Анонимен

преди 3 години

Сега с децата на училище броя на заразените и починалите пак ще започне да се увеличава.

24

Анонимен

преди 3 години

Швеция няма нищо общо с България....Ако болните им са по-млади и смъртността ще е малка.

23

Анонимен

преди 3 години

Вирус наистина има,вече познавам жена която е в болница на командно дишане,но друг е въпроса защо виновниците които са го пуснали не са разстреляни още публично пред целия свят?

22

Анонимен

преди 3 години

Слави ще свали корана та

21

Анонимен

преди 3 години

*** парти в коментарите