43

Анонимен

преди 3 години

ЦРУ води даже и статистика и за Фекалите ни и дали демократично се отнасяме към Тоалетната Хартия !!!

42

Анонимен

преди 3 години

До ВирусСъгласен съм с теб че са вирус цру.

41

Истината

преди 3 години

Естественокой не ги използва нали за това са създадени.

40

Popa ot razgrad

преди 3 години

Не задавайте глупави въпроси...ЦРУ използва всичко което може и което не може да се използва...затова е ЦРУ...досущ като КГБ и Моссад...

39

Анонимен

преди 3 години

До КочинатаФАЩТи по-добре пиши за курника Русия, там ти е силата. Не се занимавай с ФАЩ щото си бос по въпроса.

38

КочинатаФАЩ

преди 3 години

Както и да използва СеРеУ-то социалните мрежи, истината за имиджа му, както и за имиджа на целия Краварник(ФАЩ) е изразен в следната сентенция: "Там,където краваринът(сиреч СеРеУ-то;ФАЩ) насе ре,даже и с "Ариел" не може да се изпере".

37

Анонимен

преди 3 години

Ако се поровите в американската преса ще видите, че при листването акциите на Фейсбук на борсата един от най-големите им купувачи е ЦРУ. Според някои данни ЦРУ владее над 10% от акциите на т.н. "Социални мрежи" в САЩ с оглед създаване и разпространяване за ЦРУ само на положителни новини.

36

Анонимен

преди 3 години

Че то американските социални мрежи са собственост на ЦРУ. Това и децата го знаят вече

35

Настрадин Ходжа

преди 3 години

До Анонименвие сте под влиянието на русия от края на руско-турската война. също както армения и грузия. и това няма да се промени. всички инакомислещи от ботев през стамболов до луканката, са изкоренени.

34

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 48 Много ингересно! Как ли съм го пропуснал това тогава? Като лъжеш, си заври една тапа отзад за да не мирише.

33

Анонимен

преди 3 години

Всеки студент през соца получаваше БЕЗВЪЗМЕЗДНО сума ,равняваща се на една минимална заплата всеки месец,плюс стая в общежитие с вода,ток и всичко това за по 5 лева месечно,отделно образованието беше напълно безплатно и беше качествено и имаше къде да се реализират хората

32

Анонимен

преди 3 години

Всеки студент през соца получаваше сума ,равняваща се на една минимална заплата всеки месец,плюс стая в общежитие с вода,ток и всичко това за по 5 лева месечно,отделно образованието беше напълно безплатно и беше качествено и имаше къде да се реализират хората

31

Анонимен

преди 3 години

До ББНие сме били над 40 години под влиянието на Русия през социализма и никога руснаците не са се месили в държавата ни и управлението на държавата ни,хората имаха безплатно здравеопазване и образование,даже плащаха кеш,за да учат децата средно или висше образование,да не говрим,че тогава хората бяха много по-свободни и имаше правов ред и нямаше корупция,престъпност,нарковици тогава,даже не си заключвахме вратите на къщите!

30

Анонимен

преди 3 години

цру е терористична организация и няма как да изгради позитивен образ

29

не ни хареса

преди 3 години

Видяхме я и не ни харесва. Аман от рускини които искат да се пласират на пазара.

28

Анонимен

преди 3 години

За ЦРУ не знам, но ФСБ яко плаща на разни порусначени шматароци да ни обясняват по социалните мрежи колко велика е Русия.

27

Сникерс

преди 3 години

По добре напишете какви ги вършат от ДАНС с Българите от както сме влезли в НАТО , няма да ви хареса гаранция !

26

Българин

преди 3 години

ЦРУ е най-мощната пропагандна машина.

25

Вирус

преди 3 години

Говори се, че ЦРУ искало да убие Фидел Кастро - руска пропаганда ! Фидел идваше много често в Ню Йорк Сити и плямпаше пред амиговците в Сентръл Парк, но медиите мълчаха. Така както радиостанциите в САЩ свалиха вси песни на педофила Михаил Джаксън.ЦРУ искаха да убият терориста Че Гевара, който трепеше наред деца и бременни жени, разнасяше ерзац революции и накрая го отстреляха, както щафетникът му "командос" бин Ладен и още много други.ЦРУ ни отърва от руския терор. СЛАВА на ЦРУ !!!

24

ББ

преди 3 години

хаха ЦРУ...големият манипулатор...само преди месеци в Конгреса на САЩ нахлуха група расисти,престъпници и мафиоти с оръжия...убиха невинни служители...насърчени от тръмп,назначеният от путин,представете си да влязат в кремъл...КГБ,ФСБ,наемни убийци с танкове ще убиват,всеки може да напсува Президента на САЩ...путин ще ви прати в лагери...русия е замръзнала от векове шепа хора ограбват Народа на Русия,сочейки "врагове"...вкарвайки ги във войни...престъпници управляват Руският Народ