36

void

преди 3 години

"Пациентът умря напълно излекуван!"

35

Щирлиц

преди 3 години

Дано не е скочил от радост,че е излекуван.

34

бай Миле

преди 3 години

Поредната жертва на смъртоносния коронавирус...

33

Анонимен

преди 3 години

Мисля,че им помагат да скачат,твърде често се случва това,има ли свидетели,че е скочил,че да го твърдят.Откакто болниците станаха частни структори за печелене на пари в тях се появиха мафиотски структури защитаващи бизнес интересите им

32

САТАНА

преди 3 години

Скачай в басейна чака те безсмъртие

31

Анонимен

преди 3 години

Не знаех, че изписват вече така. Ххаа, през прозореца това е еуфория и балконинг (то не е смешно, ама балконинга е спорт, аз какво да направя като са го "излекували" до спортна форма)

30

Анонимен

преди 3 години

Точно така.Ковид влияе на психиката колкото всеки друг вирус.Пропагандата на тъпите политици слуги на технокорпорациите влияе на психиката както и анафилактичния шок от лекарства дезинфектанти паника и ваксини ( защото анафилактичния шок засяга много пъти щитовидната жлеза а тя регулира хормоните а те пък влияят на нервната система).Само че ако имаш анафилактичен шок без алергия това е дистония.Тоест психично индигиран анафилактичен шок, това става например ори студенти преди изпит.

29

Анонимен

преди 3 години

Селянина не е доволен от крайния резултат на боледуването....Ех дива прУвинция...

28

Анонимен

преди 3 години

От 27 защото приоритет на цялото сегашно правителство не е ковид или икономиката а дигитализацията.За това са и мерките те до една засилват социалната изолация а тя засилва дигитализацията.Така корпирациите на Мъск и сие буквално изкупуват държавата и стават реалните и управници а фигуранти като Бойко Борисов и Ангелов прибират хубави подкупи под масата за да си затварят очите и да прокарват до безкрайност мерки.Пък за народа на всички им дреме на дедовия скиптър.

27

Анонимен

преди 3 години

Ковид не влияе на нервната система повече отколкото други вируси, но пропагандата може да ни срине психата

26

Анонимен

преди 3 години

Ангелов е един пълен ти...веник на който функцията му там не е са лекува ковид а да предизвиква ужас чрез ковид а смисъла на това е един вид вечен двигател ужаса от ковид ни държи подчинени на мерките а съзнателното неправилно справяне с ковид задълбочава кризата а тя ужаса и разбира се повода за мерки и така до безкрайност.А защо

25

Хулигана

преди 3 години

До 21По-леко с фантазиите, старшинка. Тоя "удължен ковид" много модерен.... Има ли пътека и за него?

24

Анонимен

преди 3 години

Защо ДАНС,прокуратурата не се самосезира срещу министър Ангелов ,че поради некомпетентност е погубил стотици животи !?

23

Анонимен

преди 3 години

От 22 сред тях фигурират и може да ги видите и в умебниците по медицина дистония тоест нередовен сън и жизнени функции депресия панически атаки нервен срив фобия и усещане за неизбежна гибел ето това последното докарва хората до самоубийство дори да са в края на болестта.А тия дезинфектанти колко са вредни ще ви дам пример тук в Испания една седмица след като пръскаха с тях улиците бяха пълни с всякакви мъртви животни а в морето защото някакъв *** и там пръска водата се покри с мъртва риба.Св.

22

Анонимен

преди 3 години

Ковид влияе на нервната система, дълготрайните ефекти от това заболяване не са напълно ясни но вече има официално проучване че много хора остават инвалиди след ковида и не могат да работят. Не говоря само за пораженията по белите дробове, или сърдечно съдовата система. Има хора които губят краткосрочна памет, такива които отключват психически заболявания. Положението НЕ Е добро.

21

Анонимен

преди 3 години

От 20.Човек естесвено решава че има ковид и отива на лекар но тестовете до един са негативни всички изследвания са в норма и си клинично здрав защото реално си симптомите са от алергия комбинирана с натравяне а не от заразна болест.Друг въпрос че след като свърши тая помия имунитета ти е токова слаб че вече може и да си пипнеш реална болест.Едновременно с ужасните физически вървят и психически симптоми.

20

Анонимен

преди 3 години

Направо като чуя статистиката за оздравелите ми иска да мятам тежки предмети по Ангелов. Аз го изкарах леко и пак 3 седмици лежах, после още 2 не можех да мина 300 м без да получа задух. А баща ми го изписаха с положителен тест, така и не знам към коя статистика са го писали. Днес колега сподели как негов познат се побъркал след "оздравяване" от ковид, стори ми се странно, но сега и за този човечец чета, страшна работа...

19

Анонимен

преди 3 години

От 19.Симптомите включват това че цялото гърло ти се покрива със слуз не можеш да ядеш и почти не можеш да дишаш но не защото ти има нещо на белите дробове а защото получаваш зависи от какво е оток на ларинкса който може да върви и с химическо изгаряне ако е от ши..баните дезинфектанти увреждат се слюнчените жлези и гърлото ти ту е сухо ту пълно с някаква лепкава повърня и накрая въдигаш температура зачервява ти де гърлото втриса те болят те мускулите и гърдите.

18

Анонимен

преди 3 години

Ами ще ви кажа защо е скочил от личен опит то и аз бях в тая посока само дето мен са ме тренирали да издържам на гадости и за това издържах.Ковид куп други подобни заболявания много от лекарствата против ковид и тия дезинфектанти дето пръскат с тях причиняват анафилактичен шок.Неговите симптоми са по-тежки от тези на самия ковид.

17

Анонимен

преди 3 години

мангъра днес каза, ще има още две вълни и ще е прав за жалост не щото е голям корифей а защото са ни такива мерките. В момента в който се усети спад и хайде ларж слободия. И старата песен на нов глас.