41

Анонимен

преди 3 години

Младите не се пазят това е

40

Врабчето

преди 3 години

Кампания СТРАХ в действие.

39

Не!

преди 3 години

След повече от година локдауни нямат имунитет, за това!

38

ЩЕ ви кажа

преди 3 години

Не пият чайовете на Мангъра, много чай требе!!! Европейска дисциплина е това-демокрация, земи тая демокрация и никаква дисциплина и така става, Китай за месец пребориха вируса , а са най-гъсто населения народ...нема кво говориме повече, ама там има дисциплина

37

Некъф

преди 3 години

Писане на плашещи неща и пак никакво обяснение ЗАЩО!?Защото журналята са толкова интелектуално ограничени, че освен да плашат хората друго не могат!Разбрахме за ковида, че е страшен ама като извънземните, всеки е чувал за тях ама никой не го е виждал!

36

HeinrichHimmler

преди 3 години

Много млади - 40-60 годишни. Ало това си е средна възраст, стига сте плашии хората

35

от чужбина

преди 3 години

До МАЙМУНСКИ ГРИПъТи си с лека хрема, така е, и такова изкаване има, ама други до болница стигнаха... Айде скрий се някъде и не говори. Само в България цари такова невежаство и желание за самоунищожение! Дай да го изкараме, пък какво като умрем! Не знам в Германия 15 годишно момче или момиче да е умряло от КОВИД 19, но в България има! И в това поставихме рекорд в ЕС!

34

САТАНА

преди 3 години

И младите да усетят лично проблема

33

Анонимен

преди 3 години

Само да попитам какво стана с обикновенните грипове дето ги пускат всяка година, нещо последните няколко сезона изведнъж ичезнаха... мам ка им фармацевтична.... всичко е един огромен план и за да приключи всичко трябва да се премахнат хората с плана...

32

Анонимен

преди 3 години

Интубираните пациенти с COVID-19 в Германия все по-млади, защо?А журналистите от ДНЕБГ. все по неграмотни, защо?

31

За това са учили

преди 3 години

Защото за това са учили и вируса придобили!

30

Анонимен

преди 3 години

защо?елементарноЗаради наркотиците!

29

Анонимен

преди 3 години

Миналата година на 13 март беше обявена пандемия без да има нито един случай но започнаха тествания и писиар тестовете регистрираха заболели очевидно от самото мероприятие и за отрицателно време започна възпроизвеждане на смъртоносна зараза. Не мисля, че е конспирация, мисля че е умишлено планирано и озаконено злодеяние. Управляващите нито и дума не отварят за това кой носи вината и от говорността за смъртта и страданието на толкова много хора а така се превръщат в съучастници.

28

Анонимен

преди 3 години

Миналата година на 13 март беше обявена пандемия без да има нито един случай но започнаха тествания и писиар тестовете регистрираха заболели очевидно от самото мероприятие и за отрицателно време започна възпроизвеждане на смъртоносна зараза. На достопочтенна възраст съм и не мисля, че е конспирация, мисля че умишлено планирано и озаконено злодеяние. Управляващите нито и дума не отварят за това кой носи вината и така се превръщат в съучастници.

27

Анонимен

преди 3 години

Германците избиха 6 милиона евреи.

26

Анонимен

преди 3 години

Защото германците не вярват на еврейските ваксини от САЩ.

25

Анонимен

преди 3 години

Защото са германци.

24

Анонимен

преди 3 години

Доло Мотафчиски! Доло мерките! Никаква ваксинация с бъркочи!

23

Щото

преди 3 години

Ваксинираните са Подвижни Лаборатории за Био-Орижие - те пренасят най-опасните Щамове, тези дето Ваксината не ги лови! За това всички ваксинирати трябва да бъдат татуирати с Бар-код на челота, да ги знаем, за да се пазиме от тях!!

22

11111

преди 3 години

Какво се шашкат немците. Да се обадят на ББ да им каже как да се справят - да ги оставят да умират по домовете им. България в момента е Бергамо миналата пролет .