36

Анонимен

преди 3 години

Даунчето да отиде да глоби вулканите,че изригват и замърсяват, и да сметне колко % замърсяват те ,и колко човечеството!

35

Анонимен

преди 3 години

Богатите по-богати, бедните по-бедни. В Африка където по цял ден слънцето пече, ако ще и под всяка палма и на всякъде да сложат соларни панели за ток, пак няма да има енергия за развитие на тежка индустрия и машиностроене. Ще купуват старите трошки от запада.

34

Анонимен

преди 3 години

Няма проблем с СО2,не съществува такъв проблем. Това е напълно изфабрикувана заплаха целяща мерки за закриване на икономиките на развитите страни. Деиндустриализация, срутване на жизненото равнище до нивото на Средновековието. И няма да купуват газ и нефт от Русия и Русия ще фалира. Не успяха с Хитлер, не успяха и сега а с тези CO2 емисии буквално се простреляха в крака. Русия вече не е зависима от износа на нефт и газ и е напълно самодостатъчна и официално обяви, че може да скъса всякакви отношения с еесовския съюз и със запада.

33

Анонимен

преди 3 години

СО2 е газ 1,4 пъти по-тежък от атмосферния въздух. СО 2 еестествена съставка на въздуха и той СЕ УТИЛИЗИРА естествено от растителността. Чули ли сте някой от екоталибаните , чули ли сте Гейтс да ви говорят за ЗАЛЕСЯВАНЕ ? Чули ли сте , чели ли сте в екоталибанските "стратегии" на ЕС за мащабни залесителни програми ? Не. и няма и да чуете. Вятърните перки са екологично бедствие. Те унищожават ландшафта , прогонват птиците и променят биосистемите. Перките произвеждат инфразвук - изключително вреден за здравето!

32

Анонимен

преди 3 години

Перките на вятърните електроцентрали след като приключят жизнения си цикъл трябва да се демонтират и унищожат. Енергията за преработката на отпадъците от една перка е съизмерима с цялата енергия която е произвела по време на съществуването си ? Ефективност нула.

31

Анонимен

преди 3 години

Знаете ли че за производството на една литиева батерия за електромобил се отделя повече СО2 /плюс консумация на вода/ отколкото отделя един дизелов автомобилен двигател за десет години ? Знаете ли че подземните въглеводороди - нефт , газ СЕ САМОВЪЗОБНОВЯВАТ !!! Достатъчно е да се поддържа темп на добив съизмерим с темпа на самовъзстановяване и петролът и газа ще са ВЕЧНИ !

30

Анонимен

преди 3 години

Снимката е перфектна, защото с тези разширени зеници на светло показва, че това момиче има нужда от психиатър.Щом това момиче е "зелено" значи че много пари се прибират от "зелената мафия"!

29

Анонимен

преди 3 години

ЕС (фашизмът) и СССР (комунизмът) нямат нищо общо. В СССР бързо осъзнаха каква глyпост е изказването на Хрусчов, че комунизма ще бъде постигнат 80те години на миналия век и спряха да говорят за това. Но в ЕС фашистите продължават да говорят за постигане на въглеродна неутралност и всичко да мина на вятърни перки и слънчеви панели и на електрически коли то 2050г без да имат и най-малка идея как да стане това.

28

Анонимен

преди 3 години

След 20 години силово налагане на религията гретатунберг, електрическите коли в света са по малко от 1%. Толкова за зелените технологии.

27

Анонимен

преди 3 години

При пандемията хората карат по малко коли, по малко самолетни полети, а цената на нефта расте?

26

Анонимен

преди 3 години

Те си мислеха, че с грозните перки у полето и соларните панели ще фалират Русия за няколко години като не купуват газ и нефт. И какво стана, драйвваме ли иликектрик? Колко процента са електричките? Защо не можета да измислите батерии? Колко процента от тока произвеждат соларните панели и грозните перки у полето? Ама те скоро ще ги измислят технологиите, скоро, много скоро... след 300 години!

25

Клета Кукумберг !

преди 3 години

О...йе.

24

АнонимеН

преди 3 години

ПОДСТАВЕНОТО ЛИЦЕ ГРЕТА НЕ ДАВА ПЕТ ПАРИ ЗА ЕКОЛОГИЯТА!!И СИ НАПЪЛНИ ДЖОБОВЕТЕ КАТО НАПИСА КНИГА КАК ДА ОПАЗВАМЕ ОКОЛНАТА СРЕДА ДЕТО Я СВАЛИ ОТ ИНТЕРНЕТ, А ТЯ Я ПРОДАДЕ В ГОЛЯМ БРОЙ ЕКЗЕМПЛЯРИ!!------------------------НО С ИДВАНЕТО НА КОВИД СИ ЗАМИНА И ГРЕТА!КОВИД НАМАЛЯВА НАСЕЛЕНИЕТО , ВАКСИНИРАНЕТО СЪЩО Е БЛАГОДАРЕНИЕ НА КОВИД И ТО НАМАЛЯВА НАСЕЛЕНИЕТОКОВИД НАМАЛИ САМОЛЕТИТЕ И ЗАТВОРИ ОЗОНОВИТЕ ДУПКИ!КОВИД НАПЪЛНО ЛИКВИДИРА СУБЕКТА ТУМБЕРГ!

23

Анонимен

преди 3 години

Що триете, бре ? Гретхен и тя от към "началниците" ли се числи ?

22

Грета

преди 3 години

само вдигна шум, насажда вина. Но не предлага решения!Това че се вдига шум от една страна е добре. Неративът обаче не е.

21

Грета се издъни

преди 3 години

Грета Турнберг символизира всичко това което дразни хората в екологията. Дструктивна е и заклеймява. Изкривява проблема и изопъчава нещата. Демагожка е и внушава вина там където я няма.Реално където е проблема, точно там тя не само че не го критикува, но и пречи на хората опитващи се да решат истинския ни проблем с екологията!

20

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеНМога да отгатна какъв цвят са очите ти.

19

АнонимеН

преди 3 години

ПРЕДУПРЕДИЛ СЪМ ВИ ДА СЕ ПАЗИТЕ ОТ ЗЕЛЕНООКИТЕ ХОРА!!!!ЗЕЛЕНИЯ ЦВЯТ НА УЧИТЕ Е СЛЕДСТВИЕ НА ЛИПСА НА МЕЛАНИН И НЕ СЕ ПОЛУЧАВА ПО ЕСТЕСТВЕН НАЧИН И Е СИМПТОМ НА НЕДОРАЗВИТ МОЗЪК ТЕЗИ СА И ЕДНИ ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ БЕЗБОЖНИЦИ!;УВРЕДЕНИ РОДИТЕЛИ МОЖЕ СЪЩО ДА ИМАТ УВРЕДЕНО ЗЕЛЕНООКО ДЕТЕ!ГРЕТА, БОРИСОВ И ФАЛШИВИЯ ПУТИН СА ЗЕЛЕНООКИ!

18

Ноби

преди 3 години

заради това неадекватно същество, хората намразиха еколозите.

17

Ямболски цървул

преди 3 години

Проправилите път пред това са зелената мафия,заради които плащаме пет пъти повече повече сметки за отопление и такси!