113

Гост

преди 3 години

Ми да дадат добри цени за българите, кво чакат на мамалигите да им пълнят хотелите

112

Проблем №1 на морето

преди 3 години

е липсата на опитен персонал.Дори и да има туристи, байганьо тарикат няма ноу хау...надявам се, че ме разбирате !

111

Анонимен

преди 3 години

Това отдавна е ясно, в България идват само о ръфл яци на море а родните,, бизнесмени"" чакат като мана небесна голтаци които дори не могат да си платят тестовете.

110

Реалист

преди 3 години

Туристите не идват в България, защото ние сме високорискова държава и като се върнат в държавата си трябва да стоят под карантина. Високорискова сме, защото приемаме туристи всякакви и няма адекватни мерки срещу епидемията.

109

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

`И в Стария и в Новия Несебър ходя само по-голяма нужда !`=======Ако си неразположена, не идвай ***.Мрънкалници никой не харесва.Бегиии....

108

Анонимен

преди 3 години

Границите трябва да се затворят за всички чужденци и емигранти.

107

До българин

преди 3 години

Значи ако нямаш пари за харчене *** тогава в Турция! Значи как да ти кажа там за 1280 евро 4 членно семейство 2017г allinclusive хотел 4 звезди! В цената се включваха и самолетните билети отиване и връщане! НЯМА такова обслужване по БГ морето дори в 6 зведните ни хотели ако има такива в БГ! За храната няма да говоря! Просто както и ти казваш не си ходил извън БГ и не знаеш какво е наистина да си турист и да те бслужват! *** веднъж поне и тогава можем да говорим зз каквото и да било около туризма

106

Анонимен

преди 3 години

Че то лъжа ли е за правилата.Паника сред мутрите.Чудно ми е,че все още има кой да отиде при тях.На много им хлопа дъската.

105

Анонимен

преди 3 години

След ГЕРБ потоп.

104

до 128

преди 3 години

И в Стария и в Новия Несебър ходя само по-голяма нужда !

103

Анонимен

преди 3 години

Страхотно Руснаци тук не са желани

102

Тя

преди 3 години

На нас лесно ли ни е с тези правила? Мъкаааа...Новото нормално.

101

Анонимен

преди 3 години

До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРкого лъжеш? нас или сам себе си? през последните 2 седмици, всички европейски държави си отмениха плануваните чартъри за месец Май , а някой от тях и за половината или целият Юни!!! Така, че на твойте лъжи може само министърката на туризма да вярва!

100

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

От 1ви Май идват първите туристи на 1ва линия хотелчета.Мутрите не ме бъркат, те са в Сл.бряг.Водата около градчето е ЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО - чиста.И сега има туристи, организирани и неорганизирани обикалящи през деня.

99

Трайчо

преди 3 години

До българинБате ни от факултето и филиповци ходим на суходолската ривиера !! шукар бате ти казвам там е без мангизи и се ходи с f 111 ей бате збарках ходи се с рейс 111 ! В хамерика бате има едно много шукар место Fort Lauderdale ама до там нашият рейс не ходи и за това си ходиме на суходол

98

Анонимен

преди 3 години

Българин и правила :))))))))))))))) муахаха

97

Away

преди 3 години

За последен път бях на нашето море 2007, от тогава при всяко прибиране в България един път на 2-3 г. задължително ходя в Гърция. Защо ли? Защото искам да си ПОЧИНА, без да правя компромиси с високи цени, нагли собственици, мутри и всичката простотия по нашето черноморие. Не кзвам че е лошо, напротив имам прекрасни спомени от миналото но го съсипахме за жалост от лакомия.

96

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 120Нещо си объркал. Демографията на Израел е много по-сложна от българската и най-вече гъстотата, което благоприятства разпространението на въздушно-капкови зарази. Освен това са с 3 милиона повече от българите. Въпреки това последниите данни са замалко над 200 на ден и 7-8 починали. До края на април на практика ковид няма да го има. За какъв Менгеле става въпрос? Не случайно казаха през януари: Гледайте Израел и правете същото.

95

ЩЕ ПОЧИВАМ

преди 3 години

на нашето море когато:- съборят всички незаконни строежи- когато премахнат сарайте на Доган и го осъдят- когато спре изхвърлянето на лай...яни води в морето- когато осъдят всички измамни ресторантьори и хотелиери- когато изчистят и подредят курортите- когато изгонят "бразилците" продаващи царевица на плажаА до тогава В ГЪРЦИЯ !!!!!!!

94

Списаревски

преди 3 години

Когато махнете бетона от морето ще дойдеме - ние, българите, и ще ви засипем с пачки! И засега изгрибйте пияните атнгличани и германци и тн без пари да ги обслужвате. А дотогава ние сме в Гърция, чао!!!