538

Анонимен

преди 3 години

Демек с обратна ориентация, аз така го разбирам

537

Анонимен

преди 3 години

Този кандидат на Герб, предложен от Борисов, сега от коя партия е ? Такива са ни политиците, като самия Борисов. Преди от БКП, после от БСП, а сега от Герб. Не стават така нещата, както си ги мислите. Няма как по-прости хора от мен да ми дават съвети как да управлявам бизнеса си. Между впрочем, аз никога не съм членувал в партия, поради което винаги ми е било много лесно.

536

Урааа

преди 3 години

Независимо от всичко ,хора не се лъжете никога вече БСП (БКП) на власт

535

bolbov

преди 3 години

Господин Борисов,Моля Ви не изоставяйте Вашия матриал.Останете поне като Министър на Убразуванието!!

534

народа

преди 3 години

никой не го иска! 3.5 милиона изгони навън в емиграция.

533

Христо Христов

преди 3 години

До 599"От толкова много българи, защо точно еврейчето си предложил за премиер ве Бокооо " - защото е българомразец, като всеки атлантик.

532

Щирлиц

преди 3 години

Днес е велика дата от българската история!На 14.04.1205г българската войска,начело с Цар Калоян сразява западните нашественици.Ето това трябва да споменем,не разни недоразумения.Да живее България!

531

Анонимен

преди 3 години

Тиквун чекмеджан, пандиза ти е сигурен

530

до Тиквата

преди 3 години

Трябвало да е с "европейска" ориентация? Те тоя 10 години е премиер, да не е сменил "европейската"с "обратна" ориентация след изборите?

529

до 595

преди 3 години

Борисов: "Взех решение да се оттегля от двете места в парламента, за които ме избраха, за да им завра чекмеджета, лъжи, компромати в задния двор. "

528

Анонимен

преди 3 години

По-добро от ЕС няма, разберете го, без значение какво ще е правителството, извън ЕС не е за предпочитане в никакъв случай!

527

Анонимен

преди 3 години

Мутра с чекмедже пълно с пари и злато и огромен пищов. Комунистическа креатура, срам!

526

Анонимен

преди 3 години

Борисов още в началото ще вкара в капан Слави с мажоритарните избори, а после и субсидията. Този парламент ще се окаже яко шоу аз си приготвих семките за сеира.. Сега ще видим колко, "големи топки" има шоумена - дали ще плюе върху твърдението си че влиза в събранието заради референдума си....

525

Край

преди 3 години

Българите искат да видят долу някой който е по-горе от тях.Душа и свет им е падне някой. Ама по-ниско и от тях да падне. Няма как да стане - Бате не е идеален ама е силен и богат и натрупа мъдрост.

524

sss

преди 3 години

тулупа бил най-подготвен... по какво по шкафчета?? тоя 3 месеца не се научи как се носи маската, дори си я слага на очите вместо на устата... 12 години не научи 5 думи на английски, за това време не можа дори един разговор без преводач да направи на срещите на ЕС... прочел една книга ама по картинките... навил ръкавите, сложил ръцете в джоба и дотам с подготовката!

523

xaxa xyi

преди 3 години

До ха-ха-ха един по дебел суджук да им завра чекмеджета, лъжи, компромати в задния двор

522

Со кротце, со благо

преди 3 години

До МариновБоко затова я предлага, за да не се връща в Кърджали! Явно, че кърджалийци не харесват килими втора употреба! ПРЕТЕНЦИОЗНИ!

521

Анонимен

преди 3 години

Иска да каже, че той самият е бил самериканска или турска (някакванебългарска изобщо ориентация),но предложеният от него премиерще бъде с европейска.

520

Анонимен

преди 3 години

Американски бази в България -- на куково лято.Проститутките да ходят по американски базинякъде в Европа -- в италия има, в германия,в полша.

519

Анонимен

преди 3 години

Бочко, откачи ли, мама? То хората тоя Митов го мразят повече и от теб!