76

Д1

преди 3 години

Стаден имунитет имат само животните от стада. Хората имат колективен имунитет.Но явно в България журналистите се определят за стадо.

75

дедо Ташунко

преди 3 години

защо изтрихте всички коментари?

74

Скептик

преди 3 години

Че те си го имат от библейски времена. Мошето ги разхождал като стадо нагоре надолу докато забравят накъде били тръгнали.

73

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 78 Не се държах: ЗАГИВА се на война! Всички тези са ПОЧИНАЛИ,от болест!Сега можете да почвате да пишете,че това е война и да,прави сте, но в тази война хората са ПОЧИНАЛИ от заболявания!

72

Анонимен

преди 3 години

Израел ни удариха в земята, имат 6,346 загинали при 900 000 заразени, ние имаме 16 000 загинали при 400 000 заразени. 4 пъти по зле от тях сме. Естествено те не са шопари по 100 кила дет лочат по кило ракия на седмица.

71

Анонимен

преди 3 години

След десетки години няма напълно ефикасна ваксина против сезонен грип ,а тия със значките да си въобразяват колкото си искат,че са защитени,ще дойде нова вълна с нов щам ,може и въобще да не е К19.За 20 години съм се разболявал повече от 22 пъти от грип и съм си поставял ваксина,никакъв резултат.

70

Иванов

преди 3 години

Карах го с втората вълна.Грип като грип!Свинския беше по-гаден!

69

dmx

преди 3 години

Ваксинирането трябва да бъде веднъж на 6 месеца, до края на живота ви, разбира се. Чипирането, обаче, ще е еднократно

68

потърпевщ

преди 3 години

До БоляркаНапьлно съгласен! Само не мога да разбера тази силна антиваксърска вълна в България! Всички, даже и р.о.м.и.т.е в България ги ваксинират с БСЖ ваксина. Ние много се гордеем с нея, но докато стане това което е, имало е достатъчно мъртви случаи в миналото. От живите ваксини, които всички родени под 25 годишна възраст са им сложени, умираха много деца, ама никой тогава не пишеше.. А сега писък срещу ваксините Да, ама без ваксина не става мили българи- иначе ще продължим да мрем като мухи

67

Факт

преди 3 години

Под статиите за вируса се изхождат само капацитети и конспиратори, които не са карали ковида...

66

Анонимен

преди 3 години

Четете новините и ще разберете защо няма да има стаден имунинет...но пък ще живеем в чист свят..дали? Хайде, българските медии, напишете няколко реда( може и лош превод) какво са договорили европейските умове тази ситрин и какви ангажименти ще бъдат наложени и на България за намаляне на вредните емисии.

65

Вирусолог Ташунко

преди 3 години

Стаден имунитет няма да бъде постигнат никога, защото мутациите на вируса се вихрят с голяма скорост и ще направят безсилна всяка ваксинация. Универсална ваксина няма и никога няма да бъде измислена. Тук и там ще има временни затишия на пандемията и след това нови стихийни пожари. Който изгори ше изгори, за съжаление! "Каквото е на глава писано, на камик не оди"- казват шопите.

64

Яфа

преди 3 години

В Израел масово измряха от ваксините.

63

Teo

преди 3 години

За стаден имунитет не знам, но стадно мислене, богоизбран народ, че са по-висши от другите - със сигурност. Чичко мустакатий може да стане от гроба и да им ръкопляска!

62

ПОЗНАВАЧ

преди 3 години

Старозаветния - да.

61

Анонимен

преди 3 години

При тях мина втора вълна. Сега са малко по-добре отколкото след първата. Пиленцата ще броим на есен

60

Анонимен

преди 3 години

В Израел постигнаха стаден Манталитет. По насилствен път. Продължава се на фюрера делото

59

1

преди 3 години

Зомботата много обичат ваксинирани.

58

к

преди 3 години

един чичо с мустаци едно време ги ваксинира до 9-то коляно...Кво толкова се кахърят

57

Щирлиц

преди 3 години

Нормалните хора какво ги интересува това?