9

Анонимен

преди 3 години

"В повечето райони липсват основните нужди - като централизирани канализационни и пречиствателни съоръжения, които са необходими за справяне с масовия туризъм Но въпреки това тук изникват незаконни хотели - подпомагани от осакатяваща корупция и липса на надзор"ДРУГАРЕ!!!!Това не може да е вярно. В Рассия канализация има навсякъде, а в Путнивия рай корупция НЯМА!

8

до 2

преди 3 години

Нищо ново публикация от Н.Х. те с зелка василева това им е работата.

7

анонимен

преди 3 години

Това езеро ако е у нас до сега да сме му видели сметката.Имам познати които са били в този край на работа и са ходили там,казват,че има голям контрол какво правиш и да не замърсяваш.Сега продават вода от него на Китай.

6

Анонимен

преди 3 години

Руснаците са опазили езерото сто хиляди милиона години, длъжни сте да им благодарите и да им направите дарения за да продължават да го пазят,, а не да пишете статии срещу Русия.

5

67100

преди 3 години

Където е стъпил човешки крак, всичкое ликвидирано. Не става ли същото с Рилскит езера?Джунгата на Амазония защо се стопява?

4

Българин

преди 3 години

Ох, много съм загрижен за Русия, ние българите се уредихме в клуба на богатите в ЕС и НАТИ и можем свободно да пътуваме на запад да пpocтитуираме и да мием улиците, но съм загрижен за руския народ който страда под ботуша на диктатора Путин, ох!

3

Анонимен

преди 3 години

Ко им дреме на рашите за Байкал. Той си е китайски и там сега се изгражда китайския Съни Биич. Всичко е китайско.

2

Под мотото

преди 3 години

"Нито ден без статия срещу Русия!"

1

Третата информациона

преди 3 години

Бием по туризма ли що ли?Или сме се загрижили за руската природа?