29

Анонимен

преди 3 години

Фекалиите са в главите на коментиращите...

28

Анонимен

преди 3 години

Според зелените сектанти, този регион на Русия трябва да завинаги да си остане потънал в мизерия, всякакъв опит за развитие трябва да се тушира в зародиш, икономиката е нещо лошо, бедността и посредствеността е супер - е какво можеш да им кажеш на тези социопати? Много интерсно как се замърсява природата с фекалии?

27

Анонимен

преди 3 години

Много писнаха екоталибаните и техните мании да съсипват живота на хората.

26

Анонимен

преди 3 години

Няма нужда да чета статията,троловете копират текста в коментарите си ха ха ха

25

Езерото Фекал

преди 3 години

Не знам?

24

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Вчера имаше статия,че плажа на Велека се дава на концесия.Стана ми много неприятно.И сега си мисля мамкка му Байкал не е на Русия, Ниагара не е на САЩ и Канада.Велека, Рилските езера, Пирин, Централен Балкан в Стара Планина не са български, камо ли на някой алчен концисионер.Тия природни чудеса са на Планетата, и никой човек или нация не бива да слага ръка върху тях и да ги руши, камо ли да прави пари от тях.Дано човеците се осъзнаем най-накрая.

23

Анонимен

преди 3 години

Е тези руснаци от България се учат.Добре е българите да им кажем не се учете от нас ние от инат се правим че така е добре ,но всъщност просто обичаме да прави по най неправилния начин нещата.Но руснаците също инати като нас ,взеха ни азбуката и са доволни, от религията също са доволни и е трудно да им докажем да не повтарят нашите глупости.

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 25Важното е, че много добре разбираш какво четеш :))))))))

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 21"Поръчкова пропаганда "Българските русофили и Путин ще обвинят за западен пропагандатор, ако прочетат за някоя простотия на руснаците ....Всъщност ... аз даже съм го виждал това.

20

Анонимен

преди 3 години

""Русия обеща да защити тези места, но в действителност ... се оказва, че тези места понякога се нуждаят от защита дори от тези, които трябваше да ги защитят.""Нищо, нали имат Тайфун и Циркон ....

19

Анонимен

преди 3 години

"Огромните порутени сгради сега стоят мълчаливи и изоставени, но опасността за Байкал обаче остава. Според руската държавна информационна агенция ТАСС резервоарите на фабриката са натрупали за поне половин век най-малко 6,5 милиона тона опасни токсични отпадъци - съдържащи се до днес в ръждясали резервоари и изкуствени езера."Не може да бъде, комунистите мислят за всичко ....

18

Анонимен

преди 3 години

"През 60-те години съветското правителство създава фабрика за хартия и целулоза Baikalsk, специализирана в химическото избелване на целулоза, процес, за който е известно, че причинява значителни екологични щети, ако неговите странични продукти се пуснат във водните пътища."Комунистическите "решения" ....

17

Анонимен

преди 3 години

"Русия използва много от природните си резерви за печалба и историята й с Байкал не прави изключение."Нищо ново. Експлоатация до дупка.

16

Анонимен

преди 3 години

Путин много милее за кое? За хората там?"Дори на фона на пандемията от коронавирус, руското правителство насърчи вътрешните пътувания за стимулиране на икономиката и тази зима броят на туристите на Байкал се удвои в сравнение с предишните сезони.Инфраструктурата обаче не е подготвена за този наплив...."Това, което имаме в резултат, е замърсяването. Цялата тази отпадъчна вода попада в помийната яма и отива директно в Байкал", казва екологът Виталий Рябцев, посочвайки масивно жълтеникаво петно.

15

Анонимен

преди 3 години

""Хората се страхуват, че ще бъдат изгонени и ще останат без нищо, затова излязоха да протестират, без наистина да разбират законите", казва тя. "Дълго време не можехте да построите частна къща, но на гигантски хотели по някаква причина беше позволено да се строят"Ами, така е, приятелите на Путин не ги лови закона ....... какво го интересуват него обикновените хора?

14

Анонимен

преди 3 години

"Най-голямата руска банка, държавната Сбербанк, също ръководи амбициозна инвестиционна програма, целяща да изгради повече хотели около Байкал и да привлече повече от 3 милиона туристи годишно до 2024 година.Новите разпоредби породиха вълнения сред местните общности, разделени относно ползите и опасностите от туристите"На кой приближен ан Путин е Сбербанк?Нищо, местните общности ще бъдат изселени да не пречат .....

13

поправка

преди 3 години

по думите на CNN. Или не знаеш че Путин лично е отровил езерото? Не ти ли го преразказаха американските медии?

12

Анонимен

преди 3 години

"Миналата новогодишна нощ руските природозащитници се събудиха с нежелан подарък, когато властите приеха ново законодателство, което отмени някои ключови защити за езерото."Ами, така е, Путин милее за Русия.

11

Анонимен

преди 3 години

"Това, което имаме в резултат, е замърсяването. Цялата тази отпадъчна вода попада в помийната яма и оттам отива директно в Байкал", казва екологът Виталий Рябцев, посочвайки масивно жълтеникаво петно ​​върху замръзнала река в Листвянка, точно там, където се влива езерото." ----------Много са загрижени да опазят Байкал тези власти, май!Още от 2017 г., по думите на Путин.

10

Анонимен

преди 3 години

до 3 Ана, улична продавачка в Хужир, заявява пред CNN...Ти по-добре кажи какво им дреме на цнн. Фейк до фейка след тролелейка