152

Помнещ

преди 3 години

А да видим,как ще стане тази работа Западна смет?!-:)))) Империалистическа и задокеанска?!

151

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Бягат от Афганистан , Китай настъпва ,Ще се скрият чак в България и ще я окупират, Както Окупираха Гърция - 20 Военни Бази ХА-ХА-ХА-ХААААААААААБягай Джони , Бягай - Китайчето Идва ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

150

Анонимен

преди 3 години

на българина искат виза за америка, а тия искат, ако става война румъния и бг, да пострадат, кой депутат стой зад всичко това?

149

Анонимен

преди 3 години

Тоз с тези устни ясно кво е правил в Пентагоно

148

Анонимен

преди 3 години

Референдум нее имало за туи Нато смотано

147

Путин

преди 3 години

Я не се криийте ами елате да се ударим на деул да ви проверим кви сте смелчаци джендъре убити

146

Анонимен

преди 3 години

ЕЙ ШЕФЕ ПЕНТАГОНСКИ ЯЯЯ КАТО СЕ БАРАТЕ КАУБОЙЦИ ЩО СЕ НЕ УДАРИТЕ ЛИЦЕ В ЛИЦЕ ПРЕЗ АЛЯСКА ИДЕТЕ СИ ВЗЕМЕТЕ СИБИР БЕ КВО СЕ КРИЕТЕ ЗАД ЕС ...

145

Анонимен

преди 3 години

Българския Народ е казал Да,когато е влезнал в НАТО.

144

Анонимен

преди 3 години

Никой ли не разбра, че Путин от разговори не разбира. Прави си каквото му хрумне. За това НАТО трябва да покаже (а не да каже), че в един демократичен свят няма място за инфантили жужета с болни амбиции.

143

бум

преди 3 години

Абе защо не обявите война на Русия и да ви приключат веднъж завинаги. Не ви стига, че сами се гърмите по улиците. Ненормалници.

142

Да потопят корабите

преди 3 години

Руснаците да им потопят двата кораба в черно море та да мирнат накрая

141

Няма ли да попитат

преди 3 години

Няма ли да попитат, дали българския народ ги иска?

140

Зозо

преди 3 години

Айде САЩ, слагайте ракетите на Шабла какво чакате?

139

Анонимен

преди 3 години

Аз лично отдавам WC Нужника си на село за Щаб Квартира на НАТО и да бъдат там разположени US войски до изчерпване на WC запасите !

138

Селяндур с джип

преди 3 години

До Анонимен 182Ми кво чакаш, те за 30 години ни разкостиха отвсякъде.

137

ГЕРБ Бургас

преди 3 години

Пълна подкрепа за инициативата! И без това бетонните градини в Слънчака за поредно лято ще останат празни а и доста гербаджийки се очертава да останат без доходи така че няколко хиляди жадни за ефтини алкохол и вълнясъли сливи войничета ще ни дойдат таман.

136

Ф.С.В.

преди 3 години

Янки ВЪН!! Никой не ви иска на БГ територия- ВИЕ освен да създавате конфликти,да подпрепяте Диктатори и да убивате други които не Ви се подчиняват-- друго не може правите !! Създадохте пълен хаос в Близкият Изток -Ако не беше Турция -сега щеше да сме с над 10 мил сириици-Само че Турция вече не е с ВАС! След американският треврат към Ердоган -сега никой не ви обича- Дори ваш подкупен пилот свали руски самолет с цел да създаде огромна грешка между Турция и Русия! Сега всички видяхме какви сте!

135

Анонимен

преди 3 години

"*** си оплюха мониторите от яд!" - Някои хора явно не проумяват, че тук не става въпрос за спор Русия/САЩ, а за бъдещето на България и живота на българите. Ако САЩ/Русия заплашва бъдещето на България или живота на българите, аз ще съм настроен анти Русия/САЩ. Работата ми зависи от това да сме в ЕС и да сме съюзници на САЩ. Работя за американска компания и въпреки това, ако САЩ заплашват България или българите с действията си,то не бих се поколебал да застана срещу тях,с каквото мога!

134

шах

преди 3 години

Колкото и минуси да слагате на реалността, тя няма да се промени. Забравих да уточня, че благодарение на ковид ситуацията и затварянето на границите няма и на къде да се евакуираме, защото благодарение и на надуването на бройката - болни/умрели от нашите честни медии, всички наши "партньри" от ЕС ще ни мислят за прокажени и няма да ни пуснат в държавата си.

133

Ахмед

преди 3 години

Да си стоят у тях.