42

Анонимен

преди 3 години

До Корупция ли?Защото никой няма да си мръдне пръста да произвежда и проучва нищо.Много ясно. Ти ще тръгнел да се блъскаш след като после някой може да разстреля за вреди.

41

Корупция ли?

преди 3 години

Нито една от фирмите, призвеждащи ваксини не поема финансова отговорност за нанесени вреди. Защо властите в ЕС се съгласяват и покриват този факт, а?

40

ПорЦелан

преди 3 години

Долу някъф информиран пише за азбеста че бил канцерогенен. 1. Азбеста е канцерогенен при ВДИШВАНЕ.2. Не всички видове азбест са канцерогенни.В тръбите азбеста е свързан с цимент и др. вещества и ако не отидеш при тръбата за да стържеш с ъглошлайф можеш да си пиеш с години.

39

Анонимен

преди 3 години

До скоро ваксините бяха напълно безопасни и направо прекрасни. Сега имало условия. Съд за лъжците, които ежеминутно ни облъчваха с фалшиви и с нищо не доказани твърдения.

38

Анонимен

преди 3 години

Друго фрапантно нещо е че в България до ден днешен се хлорира водата.Ами много хора не желаят да умрат от бактериални инфекции,.

37

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 54Ако тръбите на ВиК на вашата улица не са подменяни от над 30 години - със сигупност са правени в Азбесто-циментовия завод в Димитровград! Отдавна се знае, че азбеста е канцерогенен! Хайде сега ти се притеснявай!

36

да,да ама не

преди 3 години

НАЙ-СИГУРНИЯ НАЧИН ЗА СПРАВЯНЕ С КОРОНАВИРУСА:НE КOМEНТИРAЙТE CТAТИИ НA ТEМA КOРOНAВИРУC!Пo-мaлкo кoмeнтaри : пo-мaлкo прихoди oт НEТ-трaфик и реклами! Като останат само с троловете - сайтовете ще мирясат с психотерора сами!Като видите на който и да е ТВ канал предаване, новина изобщо каквото и да е с "Корона" - сменяйте : гледаемостта и съответно рейтинга им пада! Така ще ги шкартират и от телевизиите пак заради рекламите! Много артисти на държавна хранилка/знайни и незнайни/ се появиха и замениха тези от театрите!

35

Анонимен

преди 3 години

Славянин ти си много зле.Ходи се лекува при психиатър.

34

Анонимен

преди 3 години

А ако няма ваксини пак ще ги има тези болести при децата,но ще има и други заболявания от които ще умират. А това ще са болестите за които не знаете ,понеже Вие и децата Ви сте ваксинирани срещу тях. Смъртноста без ваксините при децата ще е многократно завишена.Но спирам понеже не виждам смисъл в това да пиша.

33

Анонимен

преди 3 години

А това за БЦЖ е абсолютна простотия.Ако аз започна да правя в момента проучване за пиещите вода мога да стигна до подобни резултати.Когато са ваксинирани 100% от хората с БЦЖ,може да си твърдиш каквото си искаш.Същото е и с приема на вода.Всички които пият вода се разболяват от рак.Всички които дишат въздух умират.Може да го докажа.Ваксина БЦЖ на 100% от хората са я приели.Много сте забавни.

32

Анонимен

преди 3 години

Който не вярва на науката и медицината,никой не го спира да си прави каквото си иска.Никой не го кара да се ваксинира,да се лекува,да ходи на лекар.Но да спре да пише глупости. В форумите има и лекари.Абсолютно глупаво е да се пише ,че диабета при деца е новост и е в следствие на ваксините или че ваксините причиняват рак или алергии или синдром на Даун.Моля не подвеждайте хората.

31

смех

преди 3 години

Разбира се, че има връзка между онкология и ваксини. Прочетете изследването на доц. Маркова от БАН за БЦЖ, което беше публикувано в престижни медицински издания в САЩ (където тази ваксина не само не се слага, но не се и препоръчва). В проучването е проследен туморния ефект на ваксината. И още доста неприятни изводи има. Тук на Територията обаче лобитата я накараха да се извинява по радиото, че била казала такива лоши неща, макар да са истина. Който има уши да слуша, нека слуша.

30

Ще почакам

преди 3 години

да видя дали на ваксинираните няма да им се появят люспи, опашки и копита...Науката изисква жертви!Аз се жертвам и си стоя неваксиниран, да видим кой кого ще надживее!?!

29

Анонимен

преди 3 години

Диабет има различни форми и видове.Едния се среща при деца и е първи тип,а другия е при възрастни и се нарича втори тип. Хора вече много дразните.Не пишете неща които не разбирате и абсолютни глупости.Просто ако не искате не пийте лекарства,не приемате ваксини,не ходете на лекар,но не пишете глупости.Диабет при деца има от когато има и диабет при възрастни,не е нещо ново.И това всеки медик го знае и го пише в учебниците.

28

Анонимен

преди 3 години

"Тези ваксини бяха разрешени под условие, т.е., те не са разрешени за употреба лекарствени продукти...."-----------------------------------Преди два месеца друга песен пеехте - че били разрешени и всичко било точно, а сега се налага да ги спирате. Вече никога никой няма да ви повярва.

27

Анонимен

преди 3 години

И за последно,колкото по-вече хора,толкова по-дълго живеят, толкова повече ще има алергии и рак. В началото на 20-ти век средната продължителност на живота ,въпреки че е бил много по-качествен и без лекари и ваксини и без фармацевтична мафия средно е бил не повече от 40-45 години.

26

Анонимен

преди 3 години

Но като пишете глупостите,човек няма.как да не Ви отговори.

25

Анонимен

преди 3 години

Никой не Ви кара да се ваксинирате,никой не Ви кара да се лекувате,никой не Ви кара да ходите на лекар,никой не Ви кара да купувате лекарства.Не ходете на лекар и не приемате лекарства и не се ваксинирайте.Всеки има право на избор.

24

Анонимен

преди 3 години

Диагностиката и лечението на рак по-активно започва през последните 30 години. Продължителноста на живота за последните 50 години е увеличена над 2 пъти.Това означава ,че с увеличаването на възраста да се откриват и повече раково болни.Ако живеете 45 години,много вероятно да не ви открият рак.Но ако стигнете 80 години почти на 100 % имате начало на рак.Но ако вие сте прости ,няма как да го разберете.Всички които пият вода на 100% умират и развиват рак или алергии.

23

Анонимен

преди 3 години

От ваксините най-много 70 човека да си отидат ако всички се ваксинират,но може и да са много по -малко,а от корона вирус може да си отидат над 170 000 ако всички се разболеят.Има малка разлика.