93

да патентоваме

преди 3 години

мангъра - уникален случай във вселенататапир за когото хоара са като мухи, да поизмрат малко че ,много се навъдиха

92

1234

преди 3 години

До БългаринЕ аз чух с ушите си как ги каза тези работи. И за изчезване на вируса и за изяждане на дипломата. На теб ли да вярвам или на ушите си?

91

БАБИКЯН

преди 3 години

до българинщом като миналата година по морето е било фраш, за какъв плачат и хотелиери и заведенията и кръчмите и тур операторите... значи лъжат, че били на загуба

90

цвете гълабово

преди 3 години

Тоя в детството си е имал някакви проблеми.Я е падал на главата си с Балканче,я е малтретиран сексуало. от свой роднина-дядо,чичо или вуйчо...

89

Анонимен

преди 3 години

До Д-Р ПСИХООткриха ли го вируса?

88

Д-Р ПСИХО

преди 3 години

до Анонименти себе си колко пъти броиш, та ги изкара, че 99% се съмняват, някои от тези които се съмняваха вече не са този свят, а на оня

87

българин

преди 3 години

До: номер 88Ама аз не разбирам защо отново и отново му слагате думи в устата които той не е казвал никога???Ми това просто не е вярно което го казваш.Нито е казвал кога точно вирусът ще изчезне, нито че щял да си "изяде дипломата" ако не познае и прочие дивoтии...Миналото лято вирус почти нямаше - факт.Бях на родното ни черноморие както правя всяко лято.И беше фраш от плажуващи, бяхме г*з до г*з както всяко лято - и никой не се разболя!Само заведенията покрай морето бяха затворени.

86

ха-ха-ха

преди 3 години

Ако такъв като Мангъров се подвизаваше с неговите теории в Австралия или Нова Зеландия, досега да са го лишили от лекарски права. Първо да се запознае как например в Австралия при 26 млн. народ, благодарение на мерките се разболяха само около 29 хил., оздравели 25 хил. и починаха около 1000 души и най-после да престане да ръси глупости.

85

Анонимен

преди 3 години

Ако имаше пандемия, нямаше 99% от хората да се съмняват в нея.Какъв е този умрял вирус за който се грижат армия от платени провокатори в коментарите на всеки сайт?

84

Анонимен

преди 3 години

а не бе слафчю нема да отмени никви мерки. той нали за това боледува сега. да каже бях на ръба, глейте ковида ко *** направи, за това всички слушкате СЗО и ЕСССР, козирувате, гладувате и си продавате децата за донори на органи.

83

Анонимен

преди 3 години

До 88Кой вирус?

82

агатю христов

преди 3 години

нареди се и профито на копанкята и се почна вълна след вълна след вълна.... като поркю мис *** с големия мазен лизгав и много твърд сфински език. а после и едно златно душче на гоуемия му корем. тоя бардагк в пръцилона ако знаете кви неща е видел. мани мани мани. и какви неща ще види поркичо като избегя на там и пу пратят килърите да зачистят мазното петънце. мани мани мани.

81

МАЧКААЙ МАНГЪРКА!

преди 3 години

МАНГЪРКАТА Е МЪЖ С ТОПКИ.МАНГЪРКАТА Е ТЕСЕН СПЕЦИАЛИСТ.МАНГЪРКАТА РАЗБИРА ОТ ВАКСИНИ И ЕПИДЕМИИ.МАНГЪРКАТА Е УМЕН.МАНГЪРКАТА Е ОПИТЕН.ДАВАЙТЕ МИНУСИТЕ, ВАКСЪРИ! ТОВА НЕ ПРОМЕНЯ ФАКТИТЕ.

80

До българин 82

преди 3 години

Ами тоя миналата година по това време разправяше,че през лятото вируса щял да изчезне.Още миналото лято.Точно тоя.

79

ами

преди 3 години

Спрете да го показвате тоя Много разбира, ама всички се лекуват в ВМЕИ

78

ИТН

преди 3 години

еее сега СГАФЧО като стане премиер ще отмени всички мерки и ще бъдете свободни, а от Европа-та ще ни спрат всичките пари, пак ще сте свободни от нуждата да харчите, отделно много държави от ЕС ще ограничат достъпа на нашенци зад техните граници, пак сте свободни да заминавате за бленувания Беларус... Збогом и дано не се връщате

77

Дръпай

преди 3 години

До Анонимен"Защо пак се дава поле за изява"Ами... вероятно защото е имунолог и тесен специалист, а не някой лалав интернет ***?

76

МАЧКААЙ МАНГЪРКА!

преди 3 години

Всичко което каза Мангърката се оказа самата истина.МАЧКАЙ МАНГЪРКА!

75

Анонимен

преди 3 години

Защо пак се дава поле за изява на доц. Мандръсан? Тоя е пълна карикатура.

74

българин

преди 3 години

Не съм фен на Мангъров, но за мерките е прав.Слушайте други епидемиолози не само него, както той даде за пример проф. Мира Кожухарова.Мисля, че не е нужно да сме завършили медицина за да се чукнем по главите (ако не са кухи) и да се сетим, че не може един коремен хирург да ви казва "яко ще ***" и вие да му вярвате! То не бяха хирурзи, то не бяха ортопеди...Добрите лекари аз познавам по това, че ако не разбират от нещо си признават а не ми дават акъл по всички въпроси от медицината.