50

Анонимен

преди 3 години

Ха, ха, имаш 200 кубика мъгла. И ще се увеличава.

49

Bitcoin milioner

преди 3 години

По-добре да имам 1 милион в крипто, отколкото да нямам нищо, а навремето когато го придобивах, съм дал около 10 бона.

48

Анонимен

преди 3 години

Уважаеми биткоин милиардери, харчете си милиардите вместо да се хабите да пишете коментари в днеса. Милиардерите не пишат коментари тук.Айде със здраве.

47

Анонимен

преди 3 години

Сезона на парите. Всичко лети в космоса :) Наздраве на всички играчи! След тежката предната година сега е нашето време.

46

Анонимен

преди 3 години

Сезона на парите. Всичко лети в космоса :) Наздраве на всички играчи! След тежката предната година сега е нашето време.

45

Богат

преди 3 години

Гордостта на *** - прави си сам ракия, кисело зеле и не притежава Биткойн... Защо? Защото той е умен и знае!

44

Муахаха

преди 3 години

много завист в коментарите, а Коин-Милиардерите си свиркат!

43

Бедняк

преди 3 години

23-ти Ноември 2015 си купих като експеримент Биткойн за 15 долара, тогава беше около 238 долара за 1 или с други думи това което купих е 0.063 биткойна. Бях забравил дори, сега погледнах и ми ги обмениха за 6500 лева! сигурно направих грешка, че ги обмених, но бях много развълнуван, че 25 лева вложени 2015 като експеримент са станали 6500 лева!! вече са в банковата ми сметка...

42

до 57

преди 3 години

Аз от 30 години чета как Китайската икономика щяла да се срине. Не само, че не се случи, ами стигнаха нивото и на военна мощ по-голяма от тази на САЩ - поне флота им вече е по-голям. Скоро сигурно ще нападнат Тайван и САЩ само ще гледат с памперси за подмяна. Всъщност и да се срине икономиката на Китай - това няма да изпари военните им кораби, изтребители и т.н. вече построени с парите. Точно същата работа като имението на познатия ти - имал е биткойн, купил го е, милионите си остават в него!

41

Един Познат

преди 3 години

си купи Имение в Тайланд сред Палмите и на крайбрежието но Океана и се пенсионира там на 27 години с биткойните си - гаджето му е Украински модел - такава жена и на снимка не сте виждали! Обаче, му се подигравайте на БитКойна коментиращи - поне в момента е цар и да се срине какво от това - коя валута в историята не се е сринала?!

40

Лекар

преди 3 години

Няма как да падне, цялата търговия в даркнета се извършва с биткойни. Няма как нелегалната търговия да мине на кешово разплащане

39

Анонимен

преди 3 години

До три месеца ще се срине, не може да расте безкрайно и няма да има възвращаемост. За Миньорите от утре почва големият вой, което за ще доведе до временен растеж но поради намалените добиви, след това идва здравословна корекция. Която няма да е особено здравословна за тези които един красив ден решат да излязат през прозореца, но такъв е изразът.

38

Тли Милиона Долала

преди 3 години

Биткойн милиардерите им свършиха аргументите за убеждаване. Внимавайте да не се затъркаля камъка обратно.Плащайте си редовно тока и заемите взети за видеокарти, голобради професорчета и не учете баща си как се правят деца.

37

Анонимен

преди 3 години

Рано или късно ще стигне истинската си стойност - 0.

36

Анонимен

преди 3 години

До OnecoinДа сравняваш очеваден скам с биткойн е смешно - само като видиш на записите какви гладки мозъци се събираха... Иначе, няма лошо да се инвестира.

35

Onecoin

преди 3 години

То и Onecoin беше нещо велико и нечувано, но Ружка кешаутна. Ако не е чичо Мъск да надува балона, ще се спука биткона. Вие си заменяйте левчетата, които сте избачкали със зор за хашове, докато няколко бика не кешаутнат 1-2 милиарда и този койн се срине. На всички ви е ясно, че стойността се крепи от ***, които я държат, но повлече ли един стадото, гледай колко рев ще падне. Докато вие наливате в койни, аз ще правя като евреите - злато, имоти и произведения на изкуството. Те поне не зависят

34

Q

преди 3 години

Влакът с биткойн от 480 км /година се движи с 240 в момента до началото на лятото го чакаме 120 000$ след което ще си вземе въздух на 80 до 2 години и после 200 300 и нагоре за един. Няма какво да го обсъждате. И да Биткойнът е експериментална децентрализирана валута. Банките много го мразят, от сърце. Но те обичат ковид, така, че ...там мисленето е изкривено.

33

Богат

преди 3 години

Промяната на дадено мнение при налична нова информация е признак на интелект, а не на слабост! Светът се променя, икономиката се променя, технологиите се променят... Но мнението на Бай *** никога!!!

32

Анонимен

преди 3 години

До Тли Милиона Долала"де факто не могат да го извадят и да го осребрят"Би ли обяснил защо не могат, че нещо не мисълта ти е трудна за проследяване.

31

Анонимен

преди 3 години

До Тли Милиона ДолалаАбе не са тли, ама на страничката портфолио в койнбейз има две запетайки и една точка. Втората запетайка се появи днес. Както искаш го разбирай.