6

НЕ е достатъчно

преди 3 години

За какво му е на човек такава възраст?Има смисъл ако е пълноценен и активен живота.

5

СС

преди 3 години

Къде си Бойче? Имаме тук няколко 100 годишни кандидата за АстраЗенеката. Само харчат държавна пара за пенсиите, вместо тая пара да е у чекмеджето. Друснете им по една тромба АЗ за 5- 6 долара и спестете на бюджета още жиляди левове разходи през следващите години.

4

Анонимен

преди 3 години

най-възрастният e... дори и простите изречения ли ви затрудняват?

3

Анонимен

преди 3 години

Кофпомпаджията да ги черпи с по едно кафенце от четири лева и всичко ще приключи.

2

АнонимеН

преди 3 години

До Анонимен 1ТОВА НЕ Е ВЯРНО!!ЛЕЛЯ МИ ДО 85 ГОДИНИ СИ ЖИВЕЕШЕ САМА В ПЪЛЕН РАЗСЪДЪК И ЗДРАВА КАТО БИК. НЕ Е РАЖДАЛА-------------ПОСЛЕ ЛИЧНАТА И ЛЕКАРКА Я ПРИЛЪГА ДА ВЗИМА ЛЕКАРСТВО ЗА ЗАХАР НА ИМЕ НЕОГЛИМ И ТО И СКАПА МОЗЪКА ЗА 2 ГОДИНИ ЩОТО РЯЗКО СМЪКВА КРЪВНАТА ЗАХАР И ОТ ТОВА МОЗЪКА И СЕ СКАПВА!!!

1

Анонимен

преди 3 години

Никой не би се зарадвал да е столетник. След като минеш 70-ет години вече не си човек. Болести болки неадекватност мозъка отказва и ставаш зависим от други за да те поддържат жив. Които имат по малки грехове си отиват на 50 60 и 70 годишни.Които са с по големи грехове могат да изкарат на земята и до 120 години. На земята всички са с Временни визи за пребиваване. Няма нито един с постоянна виза. Изкупуваме си греховете и се връщаме там откъдето сме дошли.