77

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен, к.66Кои и защо да нахлуят?! Та нали самият Бойко Б. е бивш майор о.р. от ВМШ от Татово време? В ГЕРБ има още випускници на Висшата милиционерска школа.

76

Краси

преди 3 години

Комунистът Боко Тиквата незабавно да бъде набутан в затвора !

75

дедо иван

преди 3 години

Започва голямото шоу наречено 45 Парламент. То и името му това означава - Говорилня.Настанете се удобно пред телевизора, сипете си питие и гледайте сеир - шоуто ще бъде незабравимо, актьорите са много интересни и надъхани! Но не им се връзвайте на приказките. По делата им ще ги познаете - кой кой е и кой за какво се бори.

74

Демократ

преди 3 години

Еми нормално е да са против от - гербТе си искат да са в партииният дом все пак тои е строен специално за - бкп

73

Агeнт Бyдa

преди 3 години

Първия шамар за " Спечелихме 5 избори подред. Бубубу. Вебер ни поздрави. Бубубу.Първа политическа сила. Бубубу. Ким Чен Ун ни поздрави. Бубубу.Борисов е свършен. Неговите ще го предадат.Ще бъде жертвеното агне.

72

ден на прояснението

преди 3 години

Рашките се опитват да се промъкнат през задната врата, но не могат да ни объркат поради злобата която излъчват през всяка пора на порочното им тяло.

71

Анонимен

преди 3 години

Когато победи действително демокрацията в България/някогааа, но не сегаааа/ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НС се мести в Историчеиската си Свещена сграда и напуска Сатанинската комунистическа ***...Някога, но не сега....

70

Идеалист

преди 3 години

Още когато преди години, беше подхвърлена тази идея за местенето на заседателната зала на НС в бившата концертна зала "Г. Кирков", не съм бил съгласен. Сега залата прилича на киносалон. Не съм привърженик на чалгаджийската партия, но изглежда имат по-добъро естетическо виждане от герберите. Сегашната зала е грозна и неприветлива, излъчва студенина от Сталинската епоха.

69

Нели

преди 3 години

кой движи церемонията в момента

68

муньо

преди 3 години

не искам в тая сграда *** КП

67

баба мара

преди 3 години

Шайката на суджуците нямат място в тая сграда ЗАТВОООООР

66

МИЛЕН

преди 3 години

МУТРИТЕ ВЙН ОТ ТАЗИ СГРАДА ОГРАБИЛИ ДЪРЖАВАТА И БЕДНИЯ БЪЛГАРИН ОТ 30 ГОДИШНИЯ КРИМИНАЛЕН ПРЕХОД

65

тиша

преди 3 години

ОСТАВКАААА ЗАТВООООООР

64

Анонимен

преди 3 години

До до 67/68"Много ги надценявате. Те нямат вашето аналитично мислене."Не ги надценявам. Проблемът е, че това не е ТЯХНОТО мислене, а това на господарите им в Кремъл, а те от над столетие я играят тая игра на подчинението на българските управляващи първо в ума!

63

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 70Откога е сградата няма абсолютно никакво значение.Има значение каква е символиката и старата сграда е обсадена отвсякъде с руски символи, тъй че ... добър опит, но елементарен.

62

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 67старата сграда на НС е отпреди руснаците и комунистите, от време когато България е била икономическа сила, така че добър опит, но елементарен.Докато партийния дом на Боко е точно комунистическа сграда.

61

Анонимен

преди 3 години

Комунистите от Гроб е напълно нормално да си искат вкъщи - Партийния дом.

60

до 67

преди 3 години

Много ги надценявате. Те нямат вашето аналитично мислене. Те са примиmивни и мислят примиmивно.

59

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 66"Настъпва пълна анархия. Искат в старата сграда защото там по- лесно могат да нахлуят."Ц. Не позна. Тва не ви е октомврийската революция.Причината е напълно очевидна: символно връщане към "старото" влияние на руснаците.С такива "нови" партии ще е така!

58

Анонимен

преди 3 години

Настъпва пълна анархия. Искат в старата сграда защото там по- лесно могат да нахлуят. Готвят нещо гнусноо и ще видите какви са мекереmа с 4% влизат. Мика Зайкова с памперса. Тошко Африкански много злобен. Скоро ще видите истинските им лица.