20

Анонимен

преди 3 години

Много сьм загрижен за - джонсьн краино време е да смени - фризьора

19

Анонимен

преди 3 години

С това отпускане на мерките стана една...Гледам ги два дни ходят на тумби като изоглавени и се наливат с бира. Отвратителни пияници.

18

ББ

преди 3 години

да бе ефенди...както глада,несправедливостите,беззаконието,нидостъпното медицинско...милиони ще убие политическата класа...криейки се зад ...вируса...за бомби и поръчкови убийства имате...за ваксини нямате...та умиращите се питаме ...не е ли време да вземем животите си в ръце...защо да ви се доверяваме...вие с яхти...ние без хляб и доктори???ти ли ми даде живота ефенди???

17

Щирлиц

преди 3 години

Скоро и на неродените ще предложи,а когато се родят,бар код на челото-ако искат щастливи цифри,ще доплащат.

16

До 15

преди 3 години

Много плоска лъжа си написал, 10 " Всъщност" е прав, а и не забравяй , че има над 50 % процента не гласуващи българи не зависимо къде живеят . Аз съм еди от тях не ме интересува нито политиката в България, нито Главчо. Съвет : преди да ставаш за резил прочети поне британските новинарски сайтове.

15

Вирус

преди 3 години

И не забравяйте, че всичко е под контрол. Световният *** и вампир отново си е поставил за цел да унищожи най-умната, мислеща и прогресивна нация в света, шетаща по Балканската Пенинсула.Още навремето другаря Сидеров каза, че не можем да вървим напред, защото НЯКОЙ ни пречи.Онова, което пречи на един джуч е отсрещната вълна и нищо друго, или на калпав моряк - водораслите му пречат.

14

Щерю

преди 3 години

- На Джонсън няма ли да му треснат една ваксина "Джонсън и Джонсън" и да миряса?

13

Вирус

преди 3 години

До БоДжо@"...в кралството се наблюдава нарастващо недоверие и хората масово отказват ваксиниране."---Вероятно става дума за гласувалите за Слави БеГе гастарбайтери на Острова, неможещи-да-си-спелват-първото-име и отговарящи на c No English когато ги попитат Do you speak English. Всичките ми британски колеги в офиса на възраст между 28 и 55 лазарника СА имунизирани и никой още не е пукнал, вкл. и пишещият тъдява.

12

Анонимен

преди 3 години

Психаря е нагъл патологичен лъжец и наглец

11

Анонимен

преди 3 години

Джонсън,иска война.Този паунд,взе да гасне,а не е резервна валута.Майсториса билярда.Ще ударят там където най малко боли ,но ще се възпламени някъде другаде,което е тяхната цел.Много ги сърбят Балканите,а пък отЧърчил,пословично ни мразят.

10

Вирус

преди 3 години

Този мърляч се къпе по два пъти на ден и не вика на жена си "Честита баня", като наш ***, дето ходеше да се къпе съде в събота или неделя в някой хамам с тасове и налъми.

9

Анонимен

преди 3 години

Борисе плана върви добре бе. Нали се сещаш за онези високопоставените които казаха че земята е пренаселена. 7 милиарда са и много. Също така казаха че на земята са и достатъчни 2 000 000 000 население. Ето че момента настъпи за редуциране на населението. Изпуснаха вируса убиец и сега берат урожая. Лошото е че може да не останат бленуваните 2 милиарда и тогава кой ще ги храни тези. Ще трябва да копаят и да садят за да ядат. Лошо много лошо Борисе.

8

БоДжо

преди 3 години

Се застрахова предварително, защото след публикациите на световните новинарски сайтове за векторите ваксини в кралството се наблюдава нарастващо недоверие и хората масово отказват ваксиниране. Безотговорното му поведение в началото на пандемията и неспособността на торите да се справят с пандемията , брекзит и други *** решения водят до разпад на това" обединено " кралство, бунтовете в Ирландия са само началото на края.

7

Нане

преди 3 години

До последният софиянецСлагай си маската, легай и викни една кака та разтрива...Ако си пропуснал апчетата...Беки са подобриш...

6

Анонимен

преди 3 години

От политици умират къде повече. Мърл ьо, рошав.

5

Анонимен

преди 3 години

Ееее, нали се ваксинираха. Как така ще има болни и умрели. Ваксината нали е еликсир на безсмъртието.

4

Анонимен

преди 3 години

Бойко да го изкъпе с пожарникарския маркуч този мърляч

3

Анонимен

преди 3 години

Ей го и тоя!Джонстън да каже смята ли да подкрепи проектозакона, който освобождава английските войници от наказателна отговорност за извършени престъпления на чужда територия, като това включва убийства, изнасилвания, издевателства и мъчения на небритански граждани? Много ми е любопитно. Защото от това ще се види какво са намислил гадинките, може би война!? И къде смятат да я водят? И по какъв точно начин, щом искат освобождаване от наказателна отговорност за всякакъв вид престъпления!

2

Нане

преди 3 години

Аве къде са гордите ингилизи непримиримите футболни хулигани...Тоя льохман ги прае мармалад от месеци...Ва си стадото...

1

Анонимен

преди 3 години

Абе във Великобритания няма ли фризьори? Прилича на психар.