12

Анонимен

преди 3 години

Защо е толкова важно за властелините световни ваксинацията да върви на пълна скорост? Защото са загрижени за населението и скъпоценното му здраве? Замислете се малко.

11

От Канада

преди 3 години

Тук става нещо.Преди 2 седмици всичко в Монреал бе на затихване, нямаше почти никакви ограничения и хората се готвиха да посрещнат пролетта и лятото след дългата зима.Изведнъж от Онтарио техният премиер излезе с изявление за пълен лок-даун заради препълнени болници, това малко преди католическия Великден.Премиерът на Квебек въпреки липсата на болни затвори всичко, полицейски час в 20ч, казвайки, че действа превантивно ... и всичко това проектирано до около 25 юни.Честно казано съм объркан!!!

10

Пича

преди 3 години

Най-нелепото е, че основната защита от коронавируса си е същата като при всеки друг вирус - здрава имунна система, здравословен начин на живот. Ама я го кажи на хората, дето като стъпят на кантара го правят на ваденка, ама иначе се оплакват от дискриминация ако отбележиш тоя факт и им препоръчаш диета или упражнения. На запад просто нормализираха тоя манталитет, и сега берат плодовете.

9

Пича

преди 3 години

"97% изкарваш безсимптомно.. без ваксиниране..3% ваксината може да ти причини тромбоза и да..."Общо взето това е - шансът да ритнеш камбаната от ваксината е по-висок от шанса да ритнеш камбаната от вируса. Тук Астра Зенека стана печално известна, пък в САЩ разследват тази на Джонсън & Джонсън. Клоунски свят, това е то.

8

Анонимен

преди 3 години

Не е ваксиниран.

7

Анонимен

преди 3 години

На реклама блъскаЯ покажете как са го ваксинирали с ДТК+полиомиелит

6

Кемикъл Брадърс

преди 3 години

Арни колкото се е боцкал с химии, една в повече няма да го уплаши.....

5

Предупреждение

преди 3 години

Трябва да знаете, че стероидите намаляват значително нивото на имунната система!Много внимавайте с приемането им, точно затова няколко бодибилдъра си заминаха от КОВИД.

4

DMX

преди 3 години

Ханк Арън насърчаваше. И Марвин Хаглър.

3

Анонимен

преди 3 години

А защо не кажете кои НЕ насърчават да си опитна мишка?

2

Анонимен

преди 3 години

Арнолд е тотална разруха.Не знам кой въведе модата по тези надутите изкуствени мускули, които са смешни и се постигат със стероиди и разни химии.Лапетата направо си разбиват здравето с тая жалка мода.Надутите мускули на Арни не са нито полезни за здравето, нито са ефективни при бой.

1

Анонимен

преди 3 години

Станали са рекламни лица на ваксините.