190

Гошо

преди 3 години

До АнонименКолкото и някои да се опитват да плюят по България тя ще се оправи ! Ние сме малка държава и бързо ще стъпиме на краката си въпреки злобата омразата и завистта на така наречените наши братушки ! Но те никога ама никога няма да се оправят и ще им остане само неистовата злоба към целият свят!!

189

Гошо

преди 3 години

До АЛЕКО ОТ ДАЛЕКО100 рубли са равни на 1долар и 32 цент 100 рубли са равни на 1евро и 1 евроцент ! Ако Русия излезе от SWIFT и не може да ползва банкомат и трябва да плаща с рубли ще му трябва КРАЗ за да си плати почивката!!!

188

Гошо

преди 3 години

До АнонименАз ще отида на нашето море ! Хубаво или лошо е без значение защото си е НАШЕ !! не ми се налага да ходя в чужбина ! А на тези там от изток дето ни завиждат и се мъчат да ни внушават колко било лошо в България ще им кажа че БЪЛГАРИЯ Е ПРЕКРАСНА !!! Но вашето отвратително дългогодишно присъствие я съсипа !! За това вашето присъстви тук е не желателно!!

187

Гошо

преди 3 години

До АЛЕКО ОТ ДАЛЕКОСега когато руснаците излязат от SWIFT те освен в сибир никъде другаде няма да могат да почиват !! Техните рубли са просто евтини хартийки ! А сега ще станат направо ненужни !!

186

Анонимен

преди 3 години

Кой ще дойде на ковид ваканция в БГ? При селските неваксинирани бекове да му дерат кожата. Трябва да е луд!

185

АЛЕКО ОТ ДАЛЕКО

преди 3 години

ЗА НЯКОИ МОМЧЕТА РУБЛИТЕ НЕ СТРУВАХА, А СЕГА КАКВО СТАНА ЩЕ СЕ ИЗБИЕТЕ ЗА РУБЛИ

184

Анонимен

преди 3 години

Що за глупости. Ситуацията с коронавируса в България е по-сериозна от тази в Турция. Недоумявам как така мутрите решиха, че руснаците ще хукнат към България, защото тука всичко цъфти и върже. Русия е блокирала България много преди Турция, дори ввроятно вече не сещат кога.

183

Анонимен

преди 3 години

Преди години си останаха по хотелите. И си изкараха две седмици отгоре без пари. Та Б. Борисов плати самолетите да ги върнат обратно. Но бяха малко около 3 до 5 хил. Но сега е друго Путин плаши Байдан

182

Анонимен

преди 3 години

Да ли искат хотелиерите или не. Руснаците ще си доида с калашниците под хавлиите. А стъпят ли в България ще въртът ще сучат да не се връщат.

181

РашаТъдей

преди 3 години

Десетки млади руснаци и такива на средна възраст получиха повиквателни заповеди, поради подготвяното нахлуване на Руската Армия в Украйна.В превод за неразбралите хотелиери Путин изобщо няма да разреши дори и на един Руски крак да стъпи извън Русия и курортите и или да пътува из Европа, където се изискват съвсем различни ваксини и PCR тестове.Скептичността е пътя за прогрес.

180

Баба Пена

преди 3 години

Дано ..че без руснаците труизъм нема

179

Анонимен

преди 3 години

Ще има да ги чакате. В Турция няма да отидат, но и за България няма да помислят. Тук почиват неплатежоспособни германци, пияни англичани и други средностатистически туристи, които идват ол инклузив.

178

Анонимен

преди 3 години

От руснак файда няма, от него можеш да получиш само загуби.

177

Анонимен

преди 3 години

Руснаците нали си откраднаха Крим. Да ходят там да си печат голите ***. В България крепостниците нямат работа.

176

Анонимен

преди 3 години

До ХристинаНай-големият мит с който живеят българите е митът за съществуването на славянско братство. Сърбия и Русия никога, ама абсолютно никога, ама никога никога никога не са били приятели на България. Максимум е имало моменти в които интересите им са съвпадали по случайност с българските. 1878-*** година Русия ни помага да се освободим с идеята да сме и сателитна държава чрез която да се докопат до контрол над протоците. П.С. Това не означава, че другите са ни приятели.

175

Анонимен

преди 3 години

абе нали Русия ни е най-гоуемият враг - наш и на сащ - що така ревете да идват тук "тези дето ни поробиха след 1878 година" ?! АААААААА?!?!

174

Анонимен

преди 3 години

Хотелиерите искат спешно да се издават визи за руснаци, предимство имат тези заразени с ковид и спин.

173

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 183Ще идват туристите, които винаги са идвали. Руските туристи почти не оставаят пари в бизнеса в страната. Даже и хотелите, в които отсядат са собственост на руснаци.

172

Анонимен

преди 3 години

До Блъди МериЕй,откачалник,като отблъснете руските туристи ,кой ще идва тука?Толова сте кухи,че дрънкането се чува от единии край на България на другия.

171

Анонимен

преди 3 години

Що не щете стари баби от Европа бе.Те са възпитани едни такива.Кака ви Меркел да ви ги докара.