279

Анонимен

преди 2 години

Ми той приключи точно защото не се и опита да управлява, ама как да управлява като неможе. Може единствено да хули , нищо повече. А Слави като човек е диктатор, нито една жена не остана при него, жена от хубаво не бяга , а само от зъл мъж. И тоя е тръгнал държавата да управлява. Кри се като мишок , едно интервю не даде , Рошко му пише речите от ФБ, ми то така аз мога и 1000 г да управлявам. Само пишем от ФБ и никой не ме вижда, обявяват ме за живия бог, месията чалгопитек.

278

Равнопоставени

преди 3 години

ДА СЕ ПРОСЛЕДИ ИМОТНОТО СЪСТОЯНИЕ НА ТОЗИ УБАВЕЦ.ЗА ДРУГИТЕ ЛАЕ НЕКА И НЕгО ДА ВИДИМ.КОЛКОТО ЧОВЕК Е ПО НЕОБРАЗОВАН,ТОЛКОВА Е ПО НАГЪЛ.ОТ КАКВО СЕ СТРАХУВА ,ЧЕ ИМА ОХРАНА.ДРУГИЯ ТЪПЧО ТОШКО ,ОТИ НЕ ГО СКРИЕ.СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ,"ИЗТЕКЛИЯ МОЗЪК НА БЪЛГАРИЯ" СИ ИЗБРА ТОЗИ ЕЛИТ.ДА НЕ ЗАБРАВЯТ ,ЧЕ И ТЕ ВЪЗПИТАВАТ.

277

Анонимен

преди 3 години

Някой трябва да отиде да обясни на сценаристите му разликата между свобода и слободия.

276

Бареков

преди 3 години

Слави, Слави, имаш още много да учиш. Мълчанието не винаги е злато, то си има цена.

275

Жалко за народа

преди 3 години

Мълчи си Славчо, така съспенсът ще си има интрига според кукусценаристите. Няма думи - няма проблеми.....това май колегата Сталин го беше казал....или беше за хората? :-)

274

Анонимен

преди 3 години

Най-забавното е, че при мажоритарната система, за която Славчо толкова се пъне, ГЕРБ би получила размазващо мнозинство---------Така ли?И кой точно гербераст ще спечели мажоритарно? Едно име?При мажоритарната система ги няма тия номера Бойко да спечели, а после да даде мандата на някой неизвестен мун чо от партията си

273

Ангелче

преди 3 години

Слави Трифонов всъщност е проект на Доган. Заедно с ДПС депутатите на Доган са 81 в 45 НС. Да е честито на българския народ ! В България всичко е проект на Доган. Защото българите са продажен и алчен народ! Вземете Данчо пицата. До сега му лиже ***. Ами Христо Бисеров???? ха ха ..А Славчо...той е образец за подкупност. Дано някой господ му помогне някога в ОЩЕ ПО_КРИТИЧНИ МОМЕНТИ !

272

Jaro

преди 3 години

Не знам какво се пъне ама им разказа играта на всички дебели ненаяли се ***, който искат да ни ликвидират последните тридесет години. Браво Слави.

271

До 300

преди 3 години

Иде ред на друг селски тар.икат...

270

Мдаааа

преди 3 години

Погледанах списъка с така наречените народни избраници.Гледам и се чудя колко са новите лица?!?Ми не са много,старите муцуни и добре познати и леко позабравени лица.Е има и малко нови персони...Да видим сега как адам акълиите от новите партии как ще гласуват каква ще е свъшат!?!?

269

Българин

преди 3 години

Най-забавното е, че при мажоритарната система, за която Славчо толкова се пъне, ГЕРБ би получила размазващо мнозинство и ще може да управлява еднолично. Чакаме си обещанията.

268

СИМИТЛИЧАНИН

преди 3 години

ВРЕМЕ Е ВИНЕНАТА ПАРТИЯ ОТ СИМИТЛИ ДА ВЗЕМЕ ВЛАСТТА.

267

Анонимен

преди 3 години

Възможната и успешна коалиция щеше да е ВМРО, НФСБ и Воля---------Ми това са най-долните от репки, даже не ща фа им споменавам имената на тия червеи.

266

Анонимен

преди 3 години

Нови избори и Божков вътре!!

265

Анонимен

преди 3 години

Какъв "кабинет " според вас може да направи един разказвач на плоски вицове...?

264

Анонимен

преди 3 години

Орел,рак и щука няма, как да се разберат.

263

305 продължение

преди 3 години

тоест БКП води към изобилие от тежки наркотици крайна точка ГРОБ . След това ще има ли протести с някое друго хорце или в отвъдния живот да го чакаме и откъде да вземем билет , моля споделете ?

262

Ужас

преди 3 години

Байерн отпадна от ШЛ.

261

ББ

преди 3 години

Правителство ще има...ако сегашните са зависими...идват избори...ще изберем още по Смели...объркали сте Народа...поздравления г-н Трифонов...не думи...Дела трябват...те нека си плашат и лъжат предателите айдуци!

260

ББ

преди 3 години

за съжаление енича.ството и ***.туцията станаха стълбовете крепящи на власт герб...и администрацията разбира се,подпомагана от прокуратурата и до някъде от съда,този параграф не е случаен,раздадохте купища пари да купувате...и не ви се получи...Справедливи Закони,Закони за всички,Образование,Правителство и то със смели реформи,Народа ни ще ги понесе ако се разясни на хората...шепа манипулатори лъжат и заплашват...Чиста и Свята Република!!!