102

Реалист от запада

преди 3 години

***, ама миришат на парфюм, а не като вас на свинска неугнила тор.

101

Тошо

преди 3 години

Предполагам че Гагарин дори е нямал тази дума в речника си, камо ли да я използва и то в международни отношения.Но .... това са шефовете, те имат свобода на изказ и е много вероятно да имат нещо общо с това което изричат!

100

Боби

преди 3 години

До kiko"Ако не им беше прогнилия комунизъм може би нямаше совалката им да събира прах"Кико ако беше малко попрочел иформация щеше да знаеш че и совалкатите и Буран са си чисто военни проекти. Идеята е свъх скъпите разузнавателни спътници(5+ милиарда $ парчето) да се спасяват, ремотират и/или презареждат - това е като основна мисия.

99

Че то задник, е

преди 3 години

комплимент за краварите, те са си дебели ***, нали ги виждаме какви торби са, а се опитват да плашат света!? От пролетите им нищо не цъфна, но сега Русия ще ги довърши!

98

Е да

преди 3 години

Ако е вярно, прав е ! Явно деменцията на г-н Байдън е заразна !

97

kiko

преди 3 години

тея шушляци руснаците да си видят погиналата от комунизъм и мафия държавица, и тогаз пак да мислят космоси. Ако не им беше прогнилия комунизъм може би нямаше совалката им да събира прах.....

96

Щирлиц

преди 3 години

Това е комплимент за тия надувки.

95

Анонимен

преди 3 години

До ПИНКОКакъв МиГ51 те гони бе хахо?

94

Анонимен

преди 3 години

Алън Шепърд го изстреляха от немай къде и даже не успя да направи обиколка на Земята- полетът стигна 187км височина и трая само 15 минути.

93

Бай Петко

преди 3 години

По новия американски закон на задниците вече казват предници

92

Полуновина

преди 3 години

С тия полу- истини пак ще ревете че руската пропаганда ви е виновна!Написал им е "засранци" което на български е по-скоро "по сер ков ци".И го е направил не само защото изобщо не споменават Гагарин - а са и публикували снимка на американски космонафт в скафандър със американски флаг.Та може и да е прав Рогозин.

91

руско гориво ?

преди 3 години

До Хайде по-спокойноВодката ли или боярщика имаш пред вид.

90

СССР-ФАНТАЗИИ

преди 3 години

През 2009 г НАСА разкри космическите тайни на Третия райх като съобщи, че през 1932 г. немския космически кораб Ханебо 2 е кацнал на Луната с бордови инженер - българинът Владо Торицки. А първото посещение на Марс немците постигат на 30 януари 1945 г., като показаха филмов материал от повърхността на планетата от ниско летящия кораб. бг.

89

Хайде по-спокойно

преди 3 години

САЩ СЕ ДОБРАХА ДО РУСКОТО РАКЕТНО ГОРИВО ЧРЕЗ ШПИОНИНА руснаците своето ракетното гориво направо го откраднаха от немците !

88

ПЕНКО

преди 3 години

САЩ СЕ ДОБРАХА ДО РУСКОТО РАКЕТНО ГОРИВО ЧРЕЗ ШПИОНИН ---ПРЕДАТЕЛЯ ОЛЕГ ПОПОВ / проклета да е майка му и целият му род / !!!!!! ДА БЕ ЗАЛОВЕН И РАЗСТРЕЛЯН ,НО САЩ ТАКА ПОНАСТИГНАХА СССР В КОСМОСА !!! ДНЕС ИСТРЕБИТЕЛЯТ-" МИГ-51 " ЛЕТИ НА ГРАНИЦАТА НА КОСМОСА !!!!!!!!!!!!!

87

Анонимен

преди 3 години

До А дали е така ?!Искаш да кажеш....че Гагарин е правил кръгчета с тунингован вертолет некъде из пустинята Гоби...а после са казали, че бил летял в Космоса....Нищо чудно. Империята на Злото е известна с лъжите и престъпленията си.

86

А дали е така ?!

преди 3 години

Няма нито едно доказателство, че Гагарин е летял в Космоса !Дори една снимка не е направил - защо така ?!?

85

Анонимен

преди 3 години

САЩ започнаха да комерсиализират космическата индустрия, значи след 50 години сектора в щатите ще е 50 пъти по-голям от този в Русия. Частника си гледа интереса, стреми се към производителност, постига резултати и печалби. Чиновника се стреми по-бързо да мине деня и да свърши колкото се може по-малко работа. Ясно ли ви е, дечица.

84

Анонимен

преди 3 години

Територията си изби интелигенцията по време на комунизма, а сега очакват постижения в космоса. Нека дружно да се посмеем.

83

Малко реалност

преди 3 години

Абе то СССР с откраднати немски технологии и пленени немски учени успява да изстреля ракета с космонавт16 год след войната! Ама после тези технологии остаряха, пленените учени умряха и сега вече 30 год самостоятелна Русия няма никакво СВОЕ ( не наследено от СССР) постижение в космоса !