9

Анонимен

преди 3 години

Ккакъв бизнес?

8

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ заложиха много мини на новото правителство, които тепърва ще гърмят.

7

Мери

преди 3 години

Само глупости. Поредния експеримент. Всички бизнеси работеха но целта е ясна. Никакви контакти, лесен контрол на обикновените хора, никакъв шанс да протестираш като те уволнят дистанционно и др. Не видях натрупаните пари от собствениците на ресторанти да са похарчени например.

6

Бизнеса

преди 3 години

Колко пари и помощи получи?Бизнесмени и башибозуци не се затриват, да му мислят обикновените нормални хора.

5

Муахаха

преди 3 години

за това е Купонната система, по 100 грама ляб на ден на глава от населението, скоро!

4

СТРАШНО Е

преди 3 години

Когато хора отвикнат и осъзнаят колко пари време спестяват като не ползват ненужните бизнес услуги, стоки, продукти. Има паразитиращ бизнес на който му е трябвало десетки години, за да зомбира хората и да им създава внушения и навици за харчене и прахосване на пари и време. Това е трагедия за този увеселителен и паразитиращ бизнес кръвожаден да изсмуква и последните пари на хората.

3

Анонимен

преди 3 години

Закривяй тия робовладелци наречен бизнес. И без това не дават никакви заплати.

2

Бай Онзи

преди 3 години

до # 1Та това си е цяло изкуство - да разтягаш локуми надълго и нашироко и в крайна сметка да не кажеш нищо !Отколешен чиновнически приоритет , по който ги избират при назначаване на "работа".

1

Анонимен

преди 3 години

Много приказки без смисъл. Говори но нищо не казва. Обикаля по тъч линията изведнъж се оказва в центъра после в палантерията и изкарва топката в аут.Кой ги учи така да говорят нямам идея.