15

Анонимен

преди 3 години

Така става като крадеш от Бойко Банкянски.

14

Хей 11-ти

преди 3 години

Стимулант бе, какъв опиоид сънуваш. Хахаха Аман от аматьори.)

13

До 11

преди 3 години

Явно никога не си шмъркал, щом говориш такива глупости. Като я започнеш няма спиране през половин час докато не измъркаш всичко което имаш. И после искаш още и няма и започва паника. Понятие си нямаш. А за крак кокаин по-добре да не говорим.

12

Анонимен

преди 3 години

Получателят не го хванали, а хванали крадеца?😃 Той банани ли е крал без да подозира за допълнителния товар или просто е пратен по деликатен начин да достави пратката на получателя. Държавата се загрижила за "бананите" и "хванала" крадеца на банани. Обаче получателят неизвестен, но държавата му брани със зъби и нокти (с цялата тежест на закона) пратката. Много грижовна държава

11

Ко?

преди 3 години

Впрочем, кокаина е един от малкото опиоиди, които трудно предизвикват зависимост. В сравнение с алкохола или никотина е хиляди пъти по безобиден. Проблемът е, че тук нямаме достъп до чиста субстанция, а е смесена с Бог знае какво.

10

Анонимен

преди 3 години

Крадец! Хората се трудят да го пренасят през океаните. Пренеси си свой.

9

Анонимен

преди 3 години

за кокошка - няма прошка

8

Анонимен

преди 3 години

Върнете кокаина на законния му собственик.

7

Анонимен

преди 3 години

ама не разбрах от кой е откраднал дрогата ???кой е шефа му ?

6

4epa

преди 3 години

КАК ЩЕ КРАДНЕШ ОТ КОЛИ4ЕСТВОТО НАЛИ ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖЪТ СЪЩИТЕ КИЛОГРАМ ЗА КЪДЕТО СА ПРЕДНАЗНА4ЕНИ - А ТУК ЩЕ ИГОРЯТ БРАШНО !!!!!!! НО ЛИПСАТА ОТ 2 КГ Е ПРОБЛЕМ- ЩЕ ПАДАТ ГЛАВИ !!!!!!!!

5

Съдията

преди 3 години

Няма се плашите граждани!За сметка на това пък истинските трафиканти ще се отърват.След като снесат 10 процента от стойността на кокаина на прокурорът и съдиите,делото ще се влачи на три истанции, има няма между 4-7 години.През туй време трафикантите ще вкарат доста пратки и ще се разплатят със гореспоменатите разследващи органи.Иначе за кокошкарчето Ахмед няма прошка!Да се знае!Не може да се краде от големите престъпници щото нарушава веригата на подкупите.

4

Хахахахахахахаха

преди 3 години

Как пък можа да си помисли пpocт хамалин, че ще открадне и после ще пласира дрога за половин милион лева.Няма значение от кой етнос е.

3

купувача

преди 3 години

''Разследващите са пресметнали, че кокаинът струва 381 537,20 лв.''-----Да де, но ги нямам тези 20 стотинки!Дали ще е проблем?

2

Анонимен

преди 3 години

турци сър...

1

Зозо

преди 3 години

Хахахаааа, хубава работа ама...... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))