13

Анонимен

преди 3 години

Аз съм риба и винаги съм много добронамерена и открита, но хората вместо да видят истинският приятел, си мислят, че са големи тарикати и смятат, че съм наивна и искат да ме използват. И аз като типична риба изчезвам на дълбоко и после чувам, как някой съжалява, мъчно му е, но твърде късно, не се връщам към такива хора.

12

Киро Рамбото

преди 3 години

До Анонимен"Тук се объркват понятия като добронамерени, доверчиви, сърдечни, отзивчиви и са напъхани под общото понятие НАИВНИ. Как ли е превеждано?"Интересна забележка. У нас тези качества се считат за наивност и почти всеки се възползва да те излъже или подиграе. Такъв е матриалът.

11

Анонимен

преди 3 години

Тук се объркват понятия като добронамерени, доверчиви, сърдечни, отзивчиви и са напъхани под общото понятие НАИВНИ. Как ли е превеждано?

10

Анонимен

преди 3 години

Наивността не идва от зодията а от IQ-то.А в Гання IQ ЙОК............Боко ги врътка 12г а Гання вЕрва ли вЕрва.Бунаци.

9

Анонимен

преди 3 години

Психолозите обясняват, че хората лесно могат да бъдат подведени от неясния език, с който си служат астролозите, както например е установил Бертрам Форер в известен експеримент. Противоречията с научния метод, манипулативният език и липсата на практически доказателства за правилността на астрологичните методи дават основания астрологията да се счита за лъженаука в научните среди, а в съвременното общество − за социален наркотик и утеха за невежите

8

неандерталец

преди 3 години

Не мисля, че това е вярно. Познавам няколко Стрелци, които са доста различни. За единият, например, последното нещо, което можеш да кажеш за него е, че е наивен.

7

Мушмурок

преди 3 години

Тези които вярват на това писание са истински наивници.

6

Зодия Селтак

преди 3 години

Гласувах за Славчо щото той е честен, никога не е крал и ще оправи България веднъж завинаги. Дано не съм сред наивните зодии.

5

hitko

преди 3 години

Истината е една. Една жена преди да се реши на сериозна стъпка,...да знаете добре е преценила какви дивиденти ще останат за нея,ако дори един хубав ден прекъснете връзката...,защото се е качила на главата ви да пие по едно кафе...Ако ,случайно обаче е пропуснала това, веднага се намират "приятелки" и "доброжелатели" които толкова акъл ще и налеят в главата за отрицателно време, че все едно е изкарала 5 години Право....

4

Зодия маниак

преди 3 години

Всичко е зодии няма друг начин. Дори половите органи са под зодиакално влияние.

3

зодии

преди 3 години

Не сме зодии

2

До 1

преди 3 години

Напълно си прав. Жената Рак е със силна интуиция и първото й впечатление винаги се потвърждава след време. Като че ли има някаква магическа сила, която я отблъсква от некоректни хора.

1

Анонимен

преди 3 години

ГЛУУУУУУУПООООООСТИИИИИИИИИ!