227

а сега

преди 3 години

Добре, приемаме,че всички които са против Тиквата са недостойни да управляват. Следователно, достоен да управлява е само Тиквата. НИМА В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ НЯМА ЧОВЕК, КОЙТА ДА ЗАЯВИ , ЧЕ Е ПО СПОСОБЕН ОТ ТИКВАТА. ЗАЩО СЕ ПРИНИЗЯВАТЕ? ЗАЩО СЕ УНИЖАВАТЕ, КАТО СЕ ПОСТАВЯТЕ ПОД НИВОТО НА ТАКЪВ ИНДИВИД---НЕВЪЗПИТАН И АРОГАНТЕН КРАДЕЦ, БЕЗ НИКАКВИ ЗНАНИЯ, ИЗЛАГАЩ НИ НЕПРЕКЪСНАТО ПО СВЕТА. НИМА НИКОЙ ОТ НАС, БЪЛГАРИТЕ НЯМА САМОЧУВСТВИЕ?

226

анонимен

преди 3 години

Тоя пък кой беше? А издал и три албума? Че кой му ги купува?.... и тоя се мисли за певец! Слави даже пее по-добре от него

225

Да Бай Баяни

преди 3 години

Неудобно някак си да се пее за кучето на крайния квартал при сегашното благоденствие.

224

м илиев

преди 3 години

До Анонименне са всички толква малки . а като пееше кръпката на всеки митинг на сдс , помниш ли ? или викаш костов не такова таковата на българия

223

м илиев

преди 3 години

начиии , аз слушам / харесвам рок и джаз , това като въведениета кво е направил точно кръпката за бг рока ? някой може ли да ми припомни .. три умрели , ама мн умрели песни . едната май беше явна *** за сдс .не харесвам музиката на Станислав , но значи ли това , че не трябва да приемам мисленето му ?

222

ъ

преди 3 години

мина времето на кръпката-остана ПАРЦАЛА !

221

Анонимен

преди 3 години

Е какво - човека си казва истината.Няма как слави, нито някой друг, да направи изведнъж заплатите като в европа, а това искат хората.Чалгар ли е - ами чалгар е слави - и по този начин наистина вреди на младите.Другата истина - няма политик, който хората да не са намразили.Като е парламента няколко години ще го намразят и слави.Все истини казва кръпката.

220

Виготура

преди 3 години

Кръпката остаря, огладня и почна да слугува на червената хунта от герб. И останките от СДС също. Най-жалката и тъжна история на прехода -"десните дисиденти" в скута на бодигарда на Тато.

219

теб те знаем

преди 3 години

от протести вегетираш, щом плащат пееш в името на демокрацията

218

Анонимен

преди 3 години

Опорната точка на герберите за втората политическа сила е "чалгар и т.н."Пишете ***, хонорарите са на привършване.Следва или безработица или преквалификация.

217

Хммм

преди 3 години

Ми Васко, време е да пораснеш и да станеш Васил. Да си закърпиш кръпките по тинейджърските дънки, дето вече не ти стават на натежалата фисура, да поумнееш и от спечеленото от слугинаж на отиващата си власт, да си купиш поне един приличен костюм.Не се нуждаем от кръпки, а от интелигентно управление и ще го имаме.

216

Анонимен

преди 3 години

НЕ ПРОПУСКАЙТЕ САМО УТРЕ ВИЛОНЧЕЛО ЧАЛГА МЪПЕТ ШОУ СТРАДИВАРИ ПАРЛАМЕНТ. ГЛАВЕН ДИРИГЕНТ GNOME. СОЛИСТ LADY BEE. БОЛЕРО FLYIN BULL. ФАРТ JORDAN PEPPERMINT. БАЛЕТ TORANAGA SACH. SECURITY SEVEN EIGHTH. COPYRIGHT SIMPLE KARDZHALI ***.

215

Анонимен

преди 3 години

Тоз пък пръч от де се изпръчи.Така , както някой хора живеят и мечтаят за 80 - те, Кръпката е 20 години назад и 15 в лява...опа в дясно

214

Читател

преди 3 години

Завист,омраза,ненавист,тежък комплекс,това измъчва бедното подуенско "музикантче"!На кого искаш да се харесаш аланкоолу,като споменаваш Слави!?Той остарява като катедрала,докато ти,остаряваш като шопски ***.

213

Китарисчето

преди 3 години

На. Кучето от крайния квартал, мога му кажа само да си души тва под опашката, защото другото вече му го казаха хората от другите коментари.

212

к

преди 3 години

Откога е по лощо да си певец, шоумен, отколкото рекетьор и мутра номер 1 , тези хора съвсем припаткаха, колко бързо забравиха миналото на някой герой на Сик, който към ден днесшен движат Държавата...Хората си искат Сик и това е, не мога да повярвам,защо не птате вашия бог от Банкянещо на английски, да видите малко шоу, обаче на вас хора ви е кеф да се смеете и радвате на наглостта му, вместо да държите няква сметка на човека от Банкя...Спрете с тези телевизий , да вярвате и разправяте че е вярно

211

минало бешело

преди 3 години

слави бил пял за васил илиев, а тиквата тогава работел за сик, а кръпката прибирал пари от сдс и ни замазвал очите.

210

Анонимен

преди 3 години

Господин Кръпка, като събереш на концертите си хора, колкото на концертите на Слави, тогава ще даваш мнения.

209

:)

преди 3 години

Господин Кръпка няма лошо да се обсъждат негативите на хората или техните текстове на песни, НО когато вие самия имате изумително смислени песни не мислите ли че се получава смешно?????

208

Биволъ

преди 3 години

Несистемните партии нямат мнозинство. Ако Слави състави правителство, то ще е с подкрепата на системните БСП и ДПС. Ако приеме тогава принципът ще е нарушен и можем да кажем,че Слави излъга тези които са гласували за него.