24

Анонимен

преди 3 години

Това е многоходовка на китайците. Ще нагнетят напрежение, после ще влезнат в Сибир, всички ще си отдъхнат и никой няма да им каже копче. Още Ванга го е предсказала

23

Анонимен

преди 3 години

Луганска и Донецка републики не се смятат за част от Украйна.Ама за украинска агресия не се пише!Кога както изнася на "писателите" а?

22

Бай Петко

преди 3 години

Русия и Китай са се наговорили едновременно да си приберат териториите

21

Аха

преди 3 години

А наште червенушки какво измрънкаха по въпроса за империализма, агресията, демокрацията, човешките права, братството между народите, и т.н. ?

20

Радо

преди 3 години

А не бе ще им цепят басма.

19

Запознат

преди 3 години

Абе, защо ми изтрихте коментара? Какво сега, на някой не му е удобна истината, че армията на мечо пух е книжен тигър ли? Хаххахах

18

ВандерлейЛюксембурго

преди 3 години

Нестихваща агресия на Рашките и Жълтурите, как така ще разполагат кораби, самолети и войници по собствените си граници?! От къде - накъде. Ъм тй де, да правят като Хамериката , да си разполагат хилядите самолети, танкове, войници и т.н. в териториите на ДРУГИ държави. Какой туй нящо

17

Сплескан натовец

преди 3 години

всеки америкнец извън америка да бъде наритан подобаващо и депортиран за страната на неограничените изчатквания!

16

козяк стрийт

преди 3 години

И тия жълтите са лоши като рашъните. И Иран са лоши! Абе защо по дяволите никой не иска вече, демократично Америка да ви краде природните ресурси?!

15

ОПА

преди 3 години

До ЗапознатХАХАХАХХАААА--КИТАЙ СКОРО ЩЕ СИ ВЪРНЕ ТЕРИТОРИЯТА ЗАГРАБЕНА ОТ ХАМЕРИКАНЦИТЕ--ФАКТ-НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ГО СПРЕ--АМЕРИКА Е БЕЗСИЛНА И НЯМА РЕСУРС ЗА ЕДНА ГОЛЯМА ВОЙНА...ХАХАХАХ

14

Запознат

преди 3 години

Тайван си е истинския Китай. Това, че гадните комунисти на Мао са превзели континенталната територия не значи, че се суверенни или законни. Ако цял Китай се развиваше, като Тайван нямаше да говорим за бъдеща Китайска хегемония, а за настояща такава.

13

Анонимен

преди 3 години

До 13Гледай тебе да не нарита някой.

12

Анонимен

преди 3 години

До 12Знаем. Знаем.Половината Свят е руски, другата половина китайска. И по малко за Куба, Венецуела и Северна Корея.Венсеремос другари.Да живее комунизма.

11

Спескан натовец

преди 3 години

време е света да нарита краварите и да ги сложи където им е мястото на бунището!заедно срещу америкнаския окупатор и агресор!

10

Анонимен

преди 3 години

Тайван е Китайска територия и с право китайците си я искат. На всичкото отгоре тайванците се ев..ат с краварите и са ги докарали до границата с китай. Кой е този дето ще търпи кравари под носа му.

9

Анонимен

преди 3 години

Смешка. Чие пространство? Я пак?

8

алчни комунисти сър

преди 3 години

Ходил съм в Тайван и в Китай. Не знам дали знаете, но на Тайван островът не е единствената им територия, а имат и малко парче край брега. Тези самолети там са ежедневие, постоянно има и от двете страни, същото е с корабите в морето. В самия Тайван има американски самолетоносачи и даже от единия излъчват рок радио. Постоянно се води идеологическа радио-война. Изключително развита държава са и явно за това китайците ги искат, както като им върнаха Хонг Конг 99та, искат да променят живота на хората

7

Анонимен

преди 3 години

Комрад Байдън няма нищо против Китай да си вземе Тайван,а Русия-Украйна.

6

Анонимен

преди 3 години

"САЩ говорят за увеличаваща се китайска агресия"Ами ще говорят, какво друго могат да направят, а и кой ли ги слуша в Китай.

5

Аз

преди 3 години

Ми то Китай и Тайван са една държава