41

Далаверовайте ми

преди 3 години

Бихме се съобразили с исканията на ИТН,,,,, САМО И САМО ДА КАНДИСАТ. Доисказвайте се де.

40

Недоразбрал

преди 3 години

Аман от про сти по за ср ански ***,крякащи и врякащи като майка си Корнела!!Не се ли наситихте от мантрите и пичите си масали за милиарди и за крадене?!Крадците са известни.Единия вече 5 години се крие в Сърбия,другия избяга в Дубай и пилее милиони да рути България и законното и правителство!И на глухите стана ясно,че новите,младите,умно красивите и вресливите ,бяха избрани от чалга матриала да мъстят на ГЕРБ,че строи България и да сменят Гешев,който само си гледа работата съвестно!

39

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Абе славуне разбрахме, че си болен от ковид (в който не вярваш) ама все пак ще мъцнеш ли нещо?!?Чисто олицетворение на Мълчанието е злато- с всяка секунда цената на славунчо се вдига.Нещо като на борсата, там обаче всеки играч се мъчи от два въпроса:дали не продадох акциите прекалено рано?дали не трябваше да продам акциите по рано?Патовата ситуация няма да е вечна, но тепърва ни чака ШОУ, тоя път учиндолско.

38

Калеко Алеко

преди 3 години

Биков, те ви искат в затвора, съобразете се веднага с това искане.

37

Анонимен

преди 3 години

Я, острието на Герб се изтъпи.

36

Край

преди 3 години

В парламента има мнозинство за МАЖОРИТАРНА избирателна система. Слави беше ЗА, Герб бяха ЗА, ММанолова беше ЗА.А сега да видим дали ще я въведат. За държавата е добре обаче партиите не я обичат хич.Даже и Слави му се иска да команва депутатите СИ. Партиините вождове не щат народни представители а техни послушковци. Ще наблюдаваме с интерес под вежди.

35

1986

преди 3 години

Кво ще се съобразявате с чалгари и стари рептили !Оставаите ги да се изгазарят и да им гледаме сейра !Тя така или иначе на България и е писано да се самоунищова!

34

Анонимен

преди 3 години

Чекмеджета, къщи Барселона ,турски поток 3 милиарда лева на гърба на народа,кога каскета ще се заеме със тези задачки ,влади Горанов къде го скрихте .

33

до протестърите

преди 3 години

НИЕ НОРМАЛНИТЕ ХОРА В БЪЛГАРИЯ, искаме точно вие със спечелените от Черепа пари да се разкарате от тук, а ако хазната беше зле Баце нямаше да се натиска за ново правителство, а никой ли вече не споменава 50-те милиарда, които краделия искаше за себе си

32

334

преди 3 години

А защо не се съобразихте с референдума?

31

Тиквуний

преди 3 години

До Kit ChelinМного, ама много си прави пич... Сега и с пандемията се опитват да направят мизерия на следващото правителство. При такава заболеваемост и издихания на болниците, те отварят нарочно всичко, че и публика по стадионите ще пускат, само и само да направят големи мизерии на другите след тях. И след месец като се покачи заболеваемостта, Тиквата ще дойде на бял кон и ще каже - "ето, дадохме им да управляват и те се ***". Колко са плоски всичките им действия, че направо нз как им вярв

30

Баба Гицка

преди 3 години

Много му е остра муцу..., пардон чертите на лицето на тоз корифей, и излъчването му е с привкус на доста арогантност

29

Kit Chelin

преди 3 години

Хазната е източена още от миналата година. Бюджетът е на дефицит, две от банките едва дишат и Герб може да съдейства за тяхното фалиране само и само да създава хаос и напрежение. Такива са експерти, че управляват със заеми и средства от европейските фондове и това крепи икономиката. За 10 г. герб окупира всички сфери на живота и тази ламя трудно ще бъде преборена. Нейна е администрацията, съдебната система, медиите, олигарсите. Ще правят сечено в Брюксел, ще протестират и ще лъжат и манипулират.

28

Анонимен

преди 3 години

Отец Нафарфорий - Баа...х мам...аму на тоаааа!

27

ИТН

преди 3 години

така или иначе ще има правителство БОРИСОВ 4, само да се източи от Отечествения фронт хазната и може и някоя и друга банка да се фалира, БСП разполага с най-опитния в тази дейност Румен Гечев, по-добре Слави да направи праветелство, поне ще има нови лица

26

Анонимен

преди 3 години

Друга песен пеем днес. Ехххх Бойко Бойко. Отде събра толкова пас Ина покрай теб. Само ти видят гърба, и веднага свалят ***.

25

Анонимен

преди 3 години

На всякакви алабалистики са готови за кокала. И с дявола ако трябва ще се договорят. От кого ще ни спасяват, от самите себе си.

24

az

преди 3 години

Добре.Всички без изключение декларира,че няма да подкрепят ГЕРБ.Пита се защо изобщо ше вземат мандата.Не е ли по добре да свърши по бързо тази каша и да се види какво ще се прави занапред.

23

Анонимен

преди 3 години

Докога ще давате трибуна на тази елитна труженичка в сферата на сексуалните услуги?

22

Гроби Таласома

преди 3 години

Проблемът за Биков и ГЕРБ като цяло е, че силният и спечелелият изборите, т.е. победителят, не би трябвало да се съобразява с никого, а да си направи правителство без да се съобразява с когото и да е! Победител, който се съобразява с някого, за да управлява, не е победител! Той е, просто пръв сред Губещите! Победителите са тези, които са против ГЕРБ, независимо тяхната разнослойност, т.е. Българите;))) Както казах и преди 5 години на Българите, ако искат да са ПОбедители, трябва да направят така