18

И.Б.

преди 2 години

Няма по-вредно месо от свинското. Всички вируси се чувстват много добре в свинята, дори да е готвена или печена. Има много по-здравословни меса от други домашни животни.

17

Птичар

преди 3 години

Тази практика я има от години в големите ферми, незнам защо чак сега пишат за нея. В голяма компания, която отглежда пилета, прави колбаси и продава яйца - от повече от десет години задоволяват месните нужди на служителите си, само и само да не гледат животни и да не влезе нещо в огромните им ферми.

16

Киро Кюмюря

преди 3 години

И за какво да гледа прасе в двора си, па бил той и заден? От фермата купуват на пеференциална цена.

15

Забрана на свинското

преди 3 години

Да се забрани свинското изобщо - и без друго е забранено от някои религии.

14

Концлагери за Свине

преди 3 години

Ще разберете, че ядете свинско от Концлагери.Защото свинефермите са едни концентрационни лагери в които свинете се отглеждат при нечовешки условия, лишени от всякакви права.Същото важи и за работниците там - ще забранят на свинарите и киното и дискотеката и всякакъв контакт с външния свят.

13

HeinrichHimmler

преди 3 години

Кому е нужно това кажете ми ? Какво ще помогне това ? Народа тъне в крайна бедност, но вие искате да му вземете и залъка! Ненаяли се с*вине, това са герберастите! Герберастията трябва да бъде разстреляна час по-скоро!

12

Т.Шак

преди 3 години

А защо е нужно това? Ако сменят цивилното облекло с работно, вкл. и обувките, ефектът би бил много по-добър. Фермерите да се бръкнат малко за дрехи, вместо да ограничават свободите на хората!Айде стига с тия фашистки практики!

11

Анонимен

преди 3 години

ей това си е живо крепосничество ... ограбиха капителите, изкупиха земята , сега не ти и дават да излизаш от свинефермата ...

10

Анонимен

преди 3 години

Преди 2-3 години избиха прасетата, и още тогава си помислих, че това е експеримент да се види как ще реагират хората, когато почнат да избиват самите тях. Хората реагираха добре на избиването на прасетата. Малко помърмориха, но иначе бяха изпълнителни и послушни. Щом трябва-трябва. И кукловодите останаха доволни и продължиха експеримента вече върху човешката популация.

9

Най сигурно,

преди 3 години

да затворят работниците да живеят заедно с прасетата, без да излизат от фермана!? И без това прасетата живият по добре от хората!

8

Ахмед

преди 3 години

Поредното унищожаване на българското село.Утре ще забранят и домати в градината да имаш, не че плеймейтката са се юрнали домати да отглеждат. Това безумие в Гърция никога няма да се случи.

7

Анонимен

преди 3 години

Чакайте, те още малко ще забранят и домашните оранжерии. Няма да гледаш животни на село, няма да сееш домат, краставички, чушки... Ще засееш райграс и ще гледаш два питбула - някак си по-модерно е.После ревът че селата обезлюдявали. Ми нормално, то забрани отвсякъде.Моят дядо, навремето имаше кокошчици, агънца, прасенца и едно магаре Боян. Градината пълна със плодове и зеленчуци. Това беше българското село, а сега? Съсипват селата а после ревът "Ама селата са празни". Ми кви да са?

6

Анонимен

преди 3 години

да бе

5

Анонимен

преди 3 години

Човешката тор е задръстила коментарите.

4

Работник в овцеферма

преди 3 години

Добре че не съм работник в свинеферма.Сега и прасенце мога да си имам, и на лов да ходя и трюфели да събирам.

3

Анонимен

преди 3 години

Добра мярка, но много закъсняла, досега xyиa ми ли държаха?

2

Анонимен

преди 3 години

Да чудесна логика само работниците ли могат да заразят прасетата, от ярмата дето минава, през 100 ръце не може

1

Муахаха

преди 3 години

е това е Демокрация - нищо не ти е позволено!