10

Петър

преди 3 години

Месеци вече се повтаря това безумно броене на карантината и се стигна до извода, че е грешка, но продължават. Това малоумие заедно с другите безумия, вече ми писна. Кунчев говори за зелените коридори, че не са правилни, защото се получава обратен ефект и се продължава....Нямам думи!

9

Чоко

преди 3 години

Вируса е ужасен. Аз , който не бях дигал температура от дете, сега не успях да я сваля в продължение на десет дни. Като сложите и звойната бронхопневмония с 30% засягане на дробовете и картинката трябва да ви се изясни. Просто мерките са неадекватни. Не може аз и жена ми да сме под карантина а дъщеря ми на 18 год. да не е . Има ли смисъл в това.Попитах ги а дъщеря ми . Отговориха ми, че не се интересували от деца.

8

Анонимен

преди 3 години

До: ЧокоИ пак ли не се уплаши от вируса? Все повече оздравели познавам като тебе и накрая не знам кого ще плашат че не сме им спазвали мерките.

7

Чоко

преди 3 години

Безумията са безкрайни. Особено това, че след изписване от болница си под карантина 14 дни. Мен ме изписаха на 23.12.20 г. От РЗИ ми се обадиха след Нова година. Това означава, че карантината ми от 14 дни се превръща автоматично в 25 дневна такава. Това нормално ли е ? При това съм изписан здрав . Защо трябва да съм под карантина ? Няма логика.

6

Анонимен

преди 3 години

Демек, сичко е една пунтa мара...

5

Обективно

преди 3 години

Само че НИКОЙ НЕ КАЗВА КАК ЩЕ СЕ ХРАНЯТ ТИЯ ХОРА - БОЛНИЯТ И ТОЗИ, КОЙТО СЕ ГРИЖИ ЗА НЕГО ВКЪЩИ!!!! КОЙ ЩЕ ИМ ПАЗАРУВА??? КОЙ ЩЕ ХОДИ В АПТЕКАТА???РЗИ ЛИ??? ИЛИ КОМШИЯТА????

4

Киро

преди 3 години

Виждате какво се постигна. Някой кихнал, 2 седмици в къщи. Това просто не е сериозно. Отделно, какво е това, като се свържат с вас, от тогава броят. Човека който е болен го виждаш на 1ви те ти се обаждат на 5ти, щото тестовете по 4 дни траеха в началото. Е да де, но ти ако и се заразил е било на 1ви при контакта, не когато излиза теста. Цялата работа е пълна пародия.

3

Анонимен

преди 3 години

Пълен е хаосът при управлението на мутрите.

2

14817

преди 3 години

Ха-ха-ха! РЗИ се свързаха с мен по телефона чак вечерта на 10-ия ден от положителния ми тест. Интересуваха се от контактните лица, но не питаха къде ме е иппнал вирусът. не ми връчиха предписание. не ме поитаха има ли кой да ме сналдява с храна и лекарства. Не ми препоръчаха нищо, което би облекчило състоянието ми. Обърнах внимание на служителя, който говореше, но отговорът беше, че той се обажда само за статистиката. Половинката ми получи предписанието от полицаи на 14-ия ден от карантината.

1

Мунчо Кунчеff

преди 3 години

Защо не се закрие това РЗИ?