86

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 90А теб какво те интересуват "шубетата" или русначетата плащат да лаеш срещу ваксинационната кампания? М?

85

Анонимен

преди 3 години

Споко бе умрели от страх ковидарчета, чичко ботокс ви е осигурил от по добрите ваксини, през Май ще можете да избирате с коя да ви боцнат. Май коя година не е ясно ама ще е през Май. Въпреки че и сега ваксини има ама вие не искате да се ваксинирате с тях. Що така, нали най добрата ваксина е поставената ваксина без значение каква? Айде тичайте да се боцкат шубета.

84

До абе

преди 3 години

Не вярвах, че някой ден ще го кажа, но на китайските 61% вярвам повече в случая от на руските 91% (които между другото само руснаците са ги доказали)

83

Анонимен

преди 3 години

Едно пиле ми каза ,че всички доставки на Спутник за Европа по думите на Путин са инфектирани и се подменят в движение със фалшиви ваксини правени в лабове на ЦеРеУ за да се хвърли петно над руските технологии.Всички са спрели поръчките след няколко стотин умрели на място още при първа доза! Продължавайте Руската рулетка и жертвоприношенията с това ,което ви дават господарите Глобалисти.

82

Анонимен

преди 3 години

Беше от април после от средата на сприл сега от май месец докога ще го катате така да се удължава все този срок и да няма ваксини при личните лекари

81

Абе

преди 3 години

До До81/85"Сърбия е внесла най много на брой Китайски ваксини и продължава да внася!"Китайските ваксини със средна ефективност от 61% са предпочитани пред "великата" руска ваксина с ефективност посред самите руснаци над 91%.Обяснение?

80

До81

преди 3 години

Сърбия е внесла най много на брой Китайски ваксини и продължава да внася!

79

До73

преди 3 години

Едно извънземно ми каза ,че хунтата отгоре за всеки осакатен и убит получава по 1млн $ В стотина празни шишета на Pfizer наливат шишета на Astra, специално за ония,които искат Модерна, Pfizer или направо шишенцата Астра са сложени в кутии на Pfizer в хладилници.Показват ти кутия не си проверявал вътре какво има и дали шишето е стерилно запечатано и оригинално и отговорът е "стелилност' .

78

Анонимен

преди 3 години

Първо ще я платите от собствените си джобове,пък после размишлявайте какво да я правите!

77

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 80В България няма НИТО ЕДИН човек, който да е потвърден да е починал ВЛСЕДСТВИЕ на ваксинирането си, най-малкото пък Коритаров.

76

Абе

преди 3 години

А някой руски *** може ли да ми обясни защо Сърбия спря да поръчва Спутник и само дава нови заявки за Пфайзера?

75

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 77Ами казвам ги по същия начин по който тук съобщават починалите от Ковид,, мъж на 70 години.. " Да не би да ти ги съобщават поименно?

74

Анонимен

преди 3 години

Тикви, вие вече не сте никои.Още ли ви е трудно да го разберете ?

73

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 67Ти да не би да познаваш лично някой починал ОТ Ковид?

72

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 77Една жена, един мъж ... Ясен си.

71

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 64Ами да му кажа. Жена от Пловдив починала след ваксинация, мъж от Благоевград, медицинската сестра от Пазарджик, Коритаров. Това са случаите които са обявени по медиите и след всеки от тях тоя на снимката излизаше и мънкаше по медиите като ученичка която не си е написала домашното.

70

Абе

преди 3 години

Някой може ли да ми обясни, защо след тия 5 хиляди дози, дето Орбан заради тях проглуши ушите на цяла Европа, след това Унгария не поръча още няколко милиона дози от Спутник?Някой руски *** има ли обяснение за тоя феномен?

69

Анонимен

преди 3 години

Остава си карантината и хората учат и бачкат задочн, а спорта и хотелите се закриват за по-добри времена.

68

Анонимен

преди 3 години

мазничък шмекерСтрах ме е ,че тея шмекери ще бодът астра и ще лъжат ,че е рнк !ако пълнят употребените шишенца рнк с астра -куто пукнеш ходи доказвай какво са ти били .

67

Анонимен

преди 3 години

Други кои други. Другите са по-зле от астрата и не се тествани добре за алергии, рак, диабет и т.н. все смъртоносни болести.