19

до 11

преди 3 години

ти самия го написа 400000, колко пъти искаш да умножаваш, ти хептен се уля едва ли не на 70 руснака един е умрял, тоест вървиш по червения площад и падат и умират разни минувачи.Хайде антируската злоба другаде. Все пак ако не си прочел за китай говорим

18

Анонимен

преди 3 години

До до 11"плюейки руснаците с какво подобряваш трагедията на българите"Трагедията на българите се казва Русия и докато не го осъзнаете това трагедията ви няма да има край.

17

Анонимен

преди 3 години

На китайците ваксината им е китайска Да живее Оксфордската ваксина!Нищо, че ммреете от нея!

16

МАНГЪРЯН

преди 3 години

До Хак ви е ковидаКОВИД НЯМА!Аз съм фен на Мангъров! И на Радев! И на БКП!И на НИНОВА!

15

до 11

преди 3 години

плюейки руснаците с какво подобряваш трагедията на българите

14

Анонимен

преди 3 години

До до 11А ти умножи ли данните за смъртността от Ковид на Росстат по 6.5? Ако не си ги умножил значи сметките ти са фалшиви.

13

до 10

преди 3 години

Да де, ама в Китай няма локдаун и всичко работи нормално Да де ама в Китай има дисциплина и то желязна, а тук има имитации.

12

Асан

преди 3 години

Ни язе ни Айшету сме ги намериле!. Ама казаа декъ ги купувале по 2 левъ парчету.И чавеатъ не намериа.Лажат ви тъ дъ ви чепурът! И после шъ ум работите на бъгърете бес паре!Така каза ожата!

11

до 11

преди 3 години

хайде погледни България с 30000 в плюс пък руснаците да се ооравят, щото за 6 милиона са 30000, за 60 милиона ще са 300000....ми русия е 140 милиона май излиза че ние на милион населенив имаме почти двойно жертви спрямо рашките

10

Асан

преди 3 години

НЕЕЕЕМАААА ВИРУУСЕЕЕЕ!

9

Анонимен

преди 3 години

Да де, ама в Китай няма локдаун и всичко работи нормално и Китай е първе световна икономика и успя да изкорени бедността, докато 80% от българите живеят в бедност и тотално са опростачени от демократичните свободни медии които им пускат подобни статии.

8

Българин

преди 3 години

Китай са бедна и изостанала страна, добре, че ние българите се уредихме в клуба на богатите западняци и живеем добре.

7

ами вижте сърбия

преди 3 години

най много ваксинирани в еворпа с китайска ваксинаи най много заболели от ковид

6

Анонимен

преди 3 години

"Бразилските опити на ваксината Sinovac CoronaVac, например, показаха степен на ефикасност от около 50,4%, което едва надхвърля прага от 50%."В Бразилия правиха опити и със Спутник V, доказаха че неговата ефективност е цели 56% с 40 процента по-малко от фукните на дребосъка Путин. Ама такава информация е забранено да се появява в русофилска България, защото това се смята за неуважение към нашия поробител Русия. В Българските медии меродавния процента за Спутник V е този посочен от Путин 96%.

5

Анонимен

преди 3 години

Да ги смесят със Спутник китайските ваксини. Току виж и руската започнала да действа хахахахахохо

4

Ямболски цървул

преди 3 години

Аз и още поне около 100 човека,които знам и познавам-няма да се ваксинираме с нито една ваксина(китайска,американска,руска,индийска,българска и т.н)! Да ви плюем на ваксините!

3

АнонимеН

преди 3 години

В МОМЕНТА ЧЕТА ЦЕНИТЕ НА ВАКСИНИТЕ!!!НАЧИ НАЙ-ЕВТИНА Е ДИЗАСТЪР СЪСИРЕКА КОЯТО СТРУВА 4$СПУТНИК 5 Е С ЦЕНА 10$ПФРИЗЕР Е С ЦЕНА 20$ВАКСИНАТА НА МОДЕРНА Е С ЦЕНА 33$КИТАЙСКАТА ВАКСИНА СИНОФАРМ СИНОВАК Е С ЦЕНА 30$--------------ИЗВОДИТЕ СА ЯСНИ!!!ПРИ ВАКСИНИТЕ ЦЕНАТА ОПРЕДЕЛЯ И КАЧЕСТВОТО!

2

1

преди 3 години

Скоро наяве ще излезе това, което винаги се е знаело, но паокрай китайския битак се позабрави:1) китайците най-добре могат да КРАДАТ. Когато стане дума за СОБСТВЕНИ неща са гола мокра2) червените (Руснаци, Китайци, все тая) винаги са по-добри в правенето на пропаганда отколкото в това да правят нещо наистина3) комунистите винаги лъжат. Единствените които лъжат повече от комунистите са други комунисти4) комунистите винаги лъжат5) комунистите винаги лъжат

1

Нане

преди 3 години

Аве не разбрахте ли, че няма са ваксаме...Ако, ще и ново партизанско движение, ще има...Който иска да заминава се вакса...Толупа Ви осигури зелени коридори...