15

Анонимен

преди 3 години

Няма никаква нужда ЕК да казва каква да е ставката на ДДС и на какви стоки и услуги да се облага. В повечето държави хранителните и стоките от първа необходимост не се облагат. В България Жан Виденов въведе 22% ДДС за всички стоки, впоследствие Иван Костов го намали на 20%. От тогава никой не го пипа. Изедници долни.

14

Аууу

преди 3 години

Сетиха се най-после, кръвопийци долни !

13

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Аха.Ясноооо....Шефовете на света ползват старата схема:"Вдигни им таксите 15%, после ще се разбунтуват, свали им 5% и ще си мислят, че са победили"

12

Эврапэйскый Союз

преди 3 години

ке падне преди финансовите интереси зад него да позволят отпадане, дори и временно, дори и малка част от стоките на ДДС!

11

Анонимен

преди 3 години

То кризата още малко и ще отмине, те се сетиха... Пълна клоуни са тия в ЕС, и се чудим после защо от нашите *** за зеле не става...

10

общак

преди 3 години

в Германия за хран.стоки ДДС е 5 % . У Бг-то май са по богати от немците че плащат 20%

9

Анонимен

преди 3 години

И какво от това като падне ДДС на някой продукти!!! С нищо няма да се отрази на крайния потребител, цените ще си останат същите, даже ще ги повишат и разликата ще остане само в собствениците на фирмите. Нищо ще се вдигнат заплатите. Този филм го играхме вече със заведениета....

8

Анонимен

преди 3 години

Само да попитам в упоменатия списък със стоки кои се произвеждат В Европа, като гледам май всичко мирише на мade in China за какво ДДС иде реч?

7

Solar Power

преди 3 години

До Програмист: Обясни го това на американците :)

6

БайКонур

преди 3 години

И на пианата да падне..и на пианата!Да пише някъде че и на пианата ДДС да падне че да цъфне бойкикономиката!

5

Анонимен

преди 3 години

Да падне ДДС за столовете, че да има за повече столове.

4

Анонимен

преди 3 години

Да пада ддс-то за хляба.Народа е гладен.

3

Анонимен

преди 3 години

В кална България няма производство, ДДС се получава от продажба на основните стоки храна, горива , ток и всичко друго основно. Държавата получава пари само от това и затова са скъпи. Малкото което се пройзвежда печалбата се разпределя м/у знаете кой. А и също от глоби държавата взима пари. Това нагледно ни е икономиката.

2

пияница мистик

преди 3 години

До Solar PowerДа, така е, но и не само това е. Всичко е на гърба на обикновения потребител. На фирмите държавата им връща ДДС-то, а колко кухи фирми източиха милиони с фалшиво ДДС, не е истина

1

Solar Power

преди 3 години

ДДС най-глупавия данък. Това си е двойно данъчно облагане ! Веднъж вече си спечелил заплата и си заплатил данък после втори път те наказват с още 20% когато си харчиш заплатата. Не се чудете защо САЩ са толкова напред ! Това е данък който не съществува там :)