413

Анонимен

преди 3 години

Тикви, вие вече не сте никои.Още ли ви е трудно да го разберете ?

412

Анонимен

преди 3 години

Гербави, не разбрахте ли че времето ви изтече ?

411

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов е най добрия Министър Председател след тези калпазани отново той ще бъде избран

410

Ами да

преди 3 години

До 419 То баш на народа няма да се върне, но блажени са вярващите! Не е било нещо на народа да се върне, само се използва народа, всичко се прави в името на народа! Историята го е доказала! Ха дано, ама надали!

409

Анонимен

преди 3 години

Дон4ев ти си една кръгла нула , събрана с другата ,която ти е шеф, правите една прекрасна тоалетна....

408

Анонимен

преди 3 години

Да се забрани със закон двойното гражданство и гласуване извън Българиясега се получава така че ми натресоха хора които искат да съсипят България и аз живеищия тук трябва да търпя безобразията им

407

КЛ

преди 3 години

"Според него обаче притеснително е това, че изборният процес е бил фокусиран върху личности, а не върху платформи."Ами то Вашата партия е фокусирана върху личността на Главния Шофьор на държавата.Като каже скачай - скачате, целувай ръка - целувате. Нямате достойнство да ви обижда и командори като някой феодал. Покрай Него кинти бол - ще намажете и вие. Ама бил *** селянин. Ами то и бай Тошо беше такъв, пък се задържа 30+ годинки на власт.

406

До коментиращите

преди 3 години

Част от коментиращите се опиват от злоба по отношение на ГЕРБ.Питам се защо? Отговорите са няколко:1. Българинът по принцип не обича някой да успява повече от него.2. Българинът се прекланя пред този, който му обещава неизпълнимотои после рони горчиви сълзи.3. Българинът е злобен, завистлив и мрази най-вече този, който се стреми да направи нещо добро, а не мошениците, типичен Хитър Петърски комплекс!

405

Анонимен

преди 3 години

Няма проблем с новите избори. Ама хората, които купуваха гласове за Слави в чужбина май не искат да плащат отново преди да им се изплати сегашния разход.

404

Отровна гад

преди 3 години

Във вторник публикуват депутатите в държавен вестник. Президентът свиква Народното събрание в сряда и си избират проформа председател.В четвъртък си извъртяват рулетката с мандатите.В петък президента разпуска парламента и обявява датата на предсрочните избори!И готово!

403

Анонимен

преди 3 години

Много ми е интересно Слави Трифонов дали е гласувал, като е с ковид, това ще е голям резил, ако не е и най-вероятно не е.

402

До 425

преди 3 години

Е как са ги загубили бе умник - със спечелени най-много гласове ли ?

401

сминдух енд чесън

преди 3 години

Ами никой не желае да бъде засилен с двеста,затова никой няма да се занимава с ГЕРБ.Колкото до така наречените успехи на Борисов ,може да се спори безкрайно.

400

НАЛЕ

преди 3 години

Да му мисли държавният служител , 50 % на борсата , електронизация на държавните структори !!

399

МАНИ , МАНИ !

преди 3 години

Много съм притеснен за ''някои'' членове и членки на ГЕРБ , да не се гътне някой , 13г. , яденЪЕ и пиенЪЕ , сега идва разплащането !

398

пияница мистик

преди 3 години

До Мехуро, ходя пеша беНе викай "Джеронимо" преди да си скочил. Чалгарят Славуца като нищо може да се наведе на Боко, зависи какво ще му се обещае. Все пак той е известен като най-меркантилното koпеленце в България

397

Слави

преди 3 години

Иху, ихуу...... ! После тихо.

396

Отровна гад

преди 3 години

Предсрочни избори ВЕДНАГА!Без никакви шикалкавяния и разтягане на лакардии!И ако резултата е същия - нови избори!Избори до дупка!

395

Даа!

преди 3 години

Песните и танците за едни свършиха , нека и ДРУГИ ДА СЕ НАХРАНЯТ !Много лакомия бре , айде стига !

394

Анонимен

преди 3 години

До ти да видишЕстествено, че бб има неотложни дела с "международни партньори". То не се препират така лесно парите без да имаш връзки с международни офшорни партньори от третия свят. Така де, иначе ще те съдят за пране на пари и за укриване на данъци.