453

Анонимен

преди 3 години

Демокрацията е ГРЕШКА!

452

Banderas

преди 3 години

Мухи в главата ми пуска този господин! Умреха балъците дето верваха 13тина години!

451

Анонимен

преди 3 години

Проф. Антоанета Христова: "Слави Трифонов е майката, Карадайъ е бащата, Румен Радев е бабата на новото правителство."

450

Анонимен

преди 3 години

Не го слушайте хора те просто искат да ви вменят комплекси и това е комунистически приом

449

Анонимен

преди 3 години

Първо ще се разправим с Тиквите, щото много са се ояли. После ще дойде ред и на БСП, ДПС и на разните отпадъци,дето останаха сега извън парлаМента. Ако Чалгарят стъпи на криво- и него ще го тричаме. Писна ни от вас,крадци и мошеници долни....Ще има пълна програма...

448

Анонимен

преди 3 години

Дончев , чувал ли си за Рейгън ? Най успешния им президен от 40 години !

447

Бъдеще

преди 3 години

Даааа, досега сме били последни в Европа , но пък бъдещето ни е - последни и в Африка. Татуираният бабуин , Чалгарят , изглежда като току-що слязъл от клона.

446

Анонимен

преди 3 години

Тоя ***, ако продължава така да се зъби и да се кара на народа, на следващите избори ГЕРБ няма и 15% да хванат.Пък оня другия - главатарят-вожд се крие като Пабло Ескобар вече над година, пък има претенции да управлява страната? Хоумофис-джипка мандат ли мисли да кара 4 години?ГЕРБ са се превърнали в циркова трупа и агонията им е пълна. Колкото по-бързо приключат с напъните, толкова по-добре за всички

445

Анонимен

преди 3 години

Томиславе, след като само вие знаете как се управлява защо 12 години ни държите най-бедни в ЕС?

444

Анонимен

преди 3 години

добре де кой бяга от хубавото. Ако бяхте честни с нас народът а не да назначавате ваши хора за крадене на евросредствата примери много . Но това е достатъчно за да ви разберем и вие какви хубостци сте. Крадци от голяма класа няма наяждане много ми пука при това положение че сте много префинени политици ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ И ХУБАВА И ЛОША ВЪРШИ РАБОТА . Така че няма смисъл от брътвежите ви вече никой не ви вярва. От лакомия вие сами се прецакахте. СЛАВИ НЕ СЛАВИ вие дотам я докарахте ДУХАЙТЕ СУП

443

ПроСоТо

преди 3 години

абе плешив,къде видя "песни и танци" бе,ИЗВЕЯНИК?!Още НИЩО не се е случило,но е ФАКТ,че ВИЕ-мутроотрепките,превърнахте "политиката" в СЛУГИНАЖ И КРАДЕНЕ!!!..вече не се издържа просташкатаим наглост!!!!...Не се издържа!

442

Вие сериозно ли?

преди 3 години

"За да вземеш решение се иска да имаш мъжество и да носиш отговорност, коментира Дончев.- За кое понесохте отговорност през годините, г-н. Дончев? Вие и вашите колеги от коалицията ГЕРБ-СДС? Вие не намерихте виновен за горкото детенце починало от локва вода и стърчащи кабели а сте тръгнали да говорите за отговорност.Моля, нека г-н.Дончев да разгледа тълковния речник, според мен просто незнае значението на думата!

441

сминдух енд чесън

преди 3 години

Освен десете дежурни депутати,разбирам ,че имаме дежурен премиер и дежурната Цвета за начело в парламента.

440

Bp

преди 3 години

д,р,о,н,о,в,е

439

Sk

преди 3 години

Герб имаха малшанс да бъдат разкрити кражбите им, защото вече има дробове, а при Иван Костов, Сакскобурготски, Станишев и др. нямаше дори интернет. Те бяха същите крадци. Затова българите винаги живеем най_бедно.

438

АнонимеН

преди 3 години

Той е в серия от разговори с международни партньори.На какъв език води преговорите?

437

сведохте вие

преди 3 години

ГЕРБ сведохте политиката до ликвидиране на цели отрасли от земеделието, Нулев икономически ръст последните 10 години, без моногобещаваното електронно правителство, бъкано калинки като теб Дончев.Последни по ваксиниране, челници по смъртност от вируса, и не само от него.

436

Анонимен

преди 3 години

Няма да могат да ви настигнат тези от следващия кабинет, г-н Дончев. Вашата "политика" се заключаваше в пълнене на шкафчето на премиера с тестета от 500? и кюлчета злато. Такова нещо нито Костов, нито С.С. и С.Сакскобургготски правеха.

435

КЛ

преди 3 години

От ГЕРБ усвоиха успешно похатите на БКП за пропаганда и промиване на мозъци. Дори си сложиха виден комсомолец начело на младежите в партията. *** и тъпигьози.Да бяхте усвоили поне как се строи, по БДС.

434

Виж ти

преди 3 години

Отдавна,Дончо, я сведохте до непознати низости и опростачване. Ти сега ли го проумя, габровски кмете?