473

Анонимен

преди 3 години

Тиквата и придворните му дами на следващите избори да ходят да правят кампания в чужбина. Таман до тогава вече остатъкът от трудоспособното население вече ще се е изселило от феодалното владение на краля слънце. И там може да правят седянки, да плещят сказки и да просят власт. Дано им преседне всичко, което окрадоха и дано внуците им да го харчат за бело.

472

Дедо ти

преди 3 години

Какви контакти имал Боко бе, чак ме напушва смях. Т'ва да не са ви контактите му с Алексей Петров и всичките бандити от крими средите. Като представител до този момент на българската държава нормално да има "контакт" със световните лидери, ама това не е личен контакт, а абсолютно служебен. Какъв личен контакт може да има той с някой световен лидер, като 2 думи на английски не може да каже, кафе не може да си поиска. Стига сте повтаряли лъжите, с които напълни главите на простия си електорат.

471

ПроСоТо

преди 3 години

До ДО 507хареса ми!-Тиквата бил завършил "ВУЗ"......Тоя "вуз" е КОМУНИСТИЧЕСКАТА МИЛИЦИОНЕРСКА ШКОЛА!!!!..ШКОЛА в Симеоново!!!..при това нефелията са бил натиснал за милиционер,но заради слабите му оценки и провала на изпитния тест, са го пуснали да са пише "пожарникар"....но виждам с "уважение",че и ти май си с "вишо образУвание"..

470

Анонимен

преди 3 години

Сега,аборигени ,разбрахте ли,че бандюгите от ГРОБ нямат намерение да връщат мандата на президента,а ще си направят "правителство на мАлцинството" и ще го видите тогава цирка - те ще си представят закони,мнозинството от опоненти(опозиция на мнозинството) ще си гласуват против,"вожда" ще си го мести в другия крачол и пак ще си управлява.Някой да е казал,че правителство на малцинството не може да управлява,ако законодателно не е поддържано - то ще си управлява по съществуващите закони!И толкова!

469

Анонимен

преди 3 години

А ОПИТА И КОНТАКТИТЕ КОИТО ИМА БОРИСОВ ЕДВА ЛИ СА ПОД СЪМНЕНИЕ..... ЧАКАМ ИТН ДА ГИ ВИДИМ КОГА ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА ГАСНАТ ОТ КЪМ ГЛАСОВЕ.

468

ДО 507

преди 3 години

И СЛАВИ ТРИФОНОВ НЕ ЗНАЕ РАЗГОВОРНО ЧУЖДИ ЕЗИЦИ.... ДОРИ И ВИСШО ОБРАЗУВАНИЕ НЯМА.... А БОЙКО 1984г Е ЗАВЪРШИЛ С ОТЛИЧЕН ВУЗ СИМЕОНОВО.... 1985 1990 ДОРИ Е БИЛ ПРЕПОДАВАТЕЛ ТАМ.

467

Анонимен

преди 3 години

...ГЕРБ е трябвало да се води от лидера на партията и премиер Бойко Борисов, но той е в серия от разговори с международни партньори...Нали не може да се пътува бе Дончев! Какво преговаря - новия си адрес? На какъв език преговаря - Винету?Дончев, Дончев и за лъжа не ставаш!Добре, че скоро напускате!

466

Анонимен

преди 3 години

Слави трябва да търси други хора,а не тези дето си прочетоха написаното... С ветиринарни лекари и пишман специалисти по икономика и философия НЕ СТАВА.... Такива подводни камъни ще им подложат,че никой съд няма да може да ги оправдае.

465

Анонимен

преди 3 години

Да наистина я сведохте, заради вас и подобни вам ***, хората гласуват за всеки ,само не и за честни мъдреци като вас!

464

протестъри

преди 3 години

със слави начело и чалга до дупка ще оправим държавата..

463

протестъри

преди 3 години

само славчо и компанията му няма да крадат, заедно с васил божков, който също не краде

462

Анонимен

преди 3 години

Май желае да е кандидат за една седмица ,до като Радев даде мандата на Слави )

461

Анонимен

преди 3 години

Нека ИТН управлява и да се зблъска с ВЕЧНО НЕДОВОЛНИЯ БЪЛГАРИН...

460

шмatka

преди 3 години

А бе, па,л,як ,а от вас не видяхме за дванадесет години нищо друго освен крадене ,крадене, крадене и лъжи ,лъжи и пак лъжи! До тук сте!

459

Анонимен

преди 3 години

Правилно. Оставете умнокрасиви протестъри да управляват с РР и след няколко месеца ще вдигнат бялото знаме!

458

повтарям

преди 3 години

PKP - каква ще е в новия проект на Герб? Майтап, вече и трибуквието за Цеца е забранено:))

457

Пекинска паtица

преди 3 години

Абе, *** каква ще е в новия проект?

456

Факт

преди 3 години

ГЕРБ сведе политиката до пладнешки грабеж и чужд слугинаж...

455

Анонимен

преди 3 години

Да. Вие сте си виновни!

454

боже опази

преди 3 години

До Анонименда не ти хрумна да сравняваваш Трифонов с Рейгън? *** до някое огледало и виж да не си си сложил чорапите вместо шапка!