33

За 29

преди 3 години

Нещо не чувам ревове да са фалшифицирани изборите.Но тъй като явно помниш колкото маймуните-това са първите парламентарни избори организирани от ГЕРБ.

32

Друг анонимен

преди 3 години

До Анонименбрад?

31

Анонимен

преди 3 години

Баце от години само обикаля с джипката като шофьор; не е влизал в парламента; вика на председателя на парламента, че е ***; заедно с медиите на Доган и Пеевски превърнаха политиката в тоалетна.А сега този "философ" се жалвал от нивото на политиката? Време е да ГЕРБ (заедно с ДПС и БСП) да се разкарат от политическата сцена.

30

Анонимен

преди 3 години

Не и вашите решения , тях ги видяхме

29

Анонимен

преди 3 години

ТЕПИ-вие сте патологични лъжки и крадци. На следващите избори, проведени под контрола на служебно правителство, ще вземете 10-15 %. Вие сте на пързалката, не го ли осъзнавате. ..Пръждосвайте се на някъде...

28

Мила

преди 3 години

Ох, всички сте смешници!!!! Един да имаше поне, който го е грижа за народа. Можеше да живеем като Люксембург.

27

Анонимен

преди 3 години

"Демокрацията не може да е предозирана" - Томислав Дончев, велик мислител, ахахаха

26

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Един от малкото мислещи хора в герб....В други условия и в паралелна реалност, щеше да е много полезен политик.Не мога да си кривя душата - за мен лично е умен човек.

25

1

преди 3 години

ангелов,какъв авторитет има твоя вожд,бе ***,никъде не го познават,ти бръщолевиш глупости,не виждаш ли,европейците си правят майтап с него,ти говориш,за авторитет,сбогом и никога вече герб,даже и дпс са по-добри от вас.

24

Анонимен

преди 3 години

Къв консенсус бре, басu оптимиста.От времето на Живков до сега в парламетна не са се събирали всичките да гласуват нещо.Всички са там на встъпването на длъжност и като се гласуват ваканциите (горките завалии)

23

Анонимен

преди 3 години

За да не се превръщаме в държава като Русия или Турция с техните модели на управление, трябва да има някакъв лимит, т.е. колко време или мандата, един човек може да е заема дадена управленска позиция или да е депутат. След което без драми просто си взима чантичката и напуска парламент и правителство.Сега гледаме циркове. Ако пък случайно попаднем на човек, който искаме да ни управлява докато е жив, ще организираме референдум, като при 80% одобрение примерно ще си го изберем за пожизнен dictato

22

Анонимен

преди 3 години

Говори, говори и нищо не казва.

21

Ужжас

преди 3 години

И това го казва НЕО от МАтрицата Пххахахахаххах

20

Анонимен

преди 3 години

NovaNews партийна телевизия ли е, на живо предават?

19

Смях

преди 3 години

Хайде бе господа плюещи нали влязохте в парламента:))Нещо не ви чувам да сте се приготвили да съставяте правителство?Ето чакаме да направите правителството и да изметете ГЕРБ от управлението.Ама нещо от Слави реакция не виждам-едно благодаря на избирателите чак на седмия ден.Ама нали си знаете умните и красивите-тия шансове се дават по веднъж.Между другото-тия за които гласувах не са в парламента-така че Сега ви гледам сеира.

18

ШШттт

преди 3 години

То не беше рев една седмица.......Стиба бе дайте им тещо да млъкнат....то не беше мрънкане, хвалене, агресия отчаяние, то граничи със Шизофрения....а един човек МЪЛЧИ.Шшшштттт

17

Анонимен

преди 3 години

Боко ке падне!

16

Анонимен

преди 3 години

Извънземното пак се появи.

15

чичото

преди 3 години

Ами до сега като нямаше песни и танци какво направихте ,бе Дончев ,за народа ,за доруването му ,за залъка му . Или само апартаменти ,високите ви заплати ,хотелите по морето , къщите за гости ,сараите ,бонусите ???

14

Анонимен

преди 3 години

Наг лец - а защо принуди спечелилият депутатско място да се откаже от него в твоя полза!?!?!?