34

Анонимен

преди 3 години

До 36Че можеш да смениш канала е ясно на всички, не ни обяснявай като, че сме в детската градина. Става дума, че политическа пропаганда върви чрез медиите всеки ден преди в полза на СССР, сега на англосаксонците. Общо взето само сменихме господааря, нищо друго. Колкото и да сменяш каналите пак те облъчват с манипулирани и внимателно подбрани новини.

33

Анонимен

преди 3 години

Журналистически спекулации, да не кажа нещо друго. Няма официално изявление от кралският двор, вероятно няма такъв план, но дай да си бъркаме в носа и да измисляме новини.

32

Анонимен

преди 3 години

Защо да абдикира?! Тя е рептил, ще живее още поне 70-80 години.

31

Анонимен

преди 3 години

Аре стига, НЯМА да абдикира, дала е клетва да служи до живот, а тя е от старомодните и каквото каже го изпълнява

30

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 3 години

Не мисля, че много хора от нормалния святсе интересуват от Бабата...

29

Данчо от Елин Пелин

преди 3 години

Аре стига сте ни занимавали с тия ( .......................................................)

28

Българин

преди 3 години

Лека му пръст на човека... За умрелите да не го говорим лошо...Обаче е наистина факт че България и Българите от тия (техните фамилии, роднини и прочие близкородствени вътрешносемейни кръвосмесители) не са видели, не виждат и няма и да видят нищо хубаво.Долу монархиите и религиите.

27

Анонимен

преди 3 години

Не е сигурно, че ставате само за спалнята. После ходите ли да разправяте на приятелчетата коя с какви чаршафи е постлала?

26

Ноемера е да забиваш

преди 3 години

сондата дълбоко.Дъно няма да намериш, защото дъно няма.Обаче мускула е безкрайно важен.

25

Анонимен

преди 3 години

Не е номера да минеш количества жени, а да бъдеш добър партньор с една жена.

24

Клеций II

преди 3 години

До Че ГобараХахахаха, прав си братко. То за това трябва да ги вземат девствени тия бъдещи престолонаследници. На коронацията на Кейт със сигурност ще има поне няколко мъже пред телевизорите, които ще гледат с една странна усмивка :) Хахахаха ...

23

Анонимен

преди 3 години

На всяка жена й трябва един такъв мъж.

22

Че Гобара

преди 3 години

"Тъй като вчера се навършиха 60 години от полета на Юрий Гагарин, мисля че е добре да кажа един малко известен факт:"Готино. Аз наскоро гледах снимките на срещата на Гагарин с Джина Лолобриджида. То не бяха целувки, то не бяха погледи. Тоя пич ако беше в друга обстановка и при други обстоятелства, щеше да ги мине всички западни актриси по онова време :)) Ноо, социализъм братко, после го убиха за по-сигурно, че да не говори много.

21

До 21

преди 3 години

Извинявай, ама англетата предаваха ли на живо погребението на Тато? А на Цола Драгойчева? Не, защото им е през оная работа за това. Точно и на нас би следвало да ни е през оная работа къде кого загробват, имаме си по-големи проблеми, а точно Англия , правителството и и короната не са ни били никога приятели и никога не са пропускали да покажат, че ни смятат за трета ръка хора. На, всеки има право да разбира понятието собствено достойнство както може.

20

Анонимен

преди 3 години

Дъртия рептил да пусне кокала? Хахахха как я виждате тази работа?

19

Анонимен

преди 3 години

Тъй като вчера се навършиха 60 години от полета на Юрий Гагарин, мисля че е добре да кажа един малко известен факт:При обиколката си по света (и в България), Гагарин е бил приет от Елизабет II на официален обяд или вечеря (не помня точно).Той и казал че от многото прибори не знае кой за какво да използва, а тя му казала да не се притеснява, щото и тя не ги знае всичките - каквото не знам вика питам и ми казват.

18

Че Гобара

преди 3 години

"слабо ме интересува "кралицата" и цялата им мухлясала монархия!Занимава ме въпроса кога ще се уредя с модерна и дали днес ще вали с гръмотевици"Задръж малко, през май идва Файзера. Така каза министърът в оставка.

17

Че Гобара

преди 3 години

Да дава властта на плешивото бомбе и палавата му жена, и да се приключва с тази мъка. Вие представяте ли си да сте плющели Кейт в колежа, и после като я коронясват да гледате в кръчмата, и да кажете на приятелите - "Бах маааму, еб*л съм кралицата" :) Велико!

16

SS

преди 3 години

слабо ме интересува "кралицата" и цялата им мухлясала монархия!Занимава ме въпроса кога ще се уредя с модерна и дали днес ще вали с гръмотевици

15

до 19

преди 3 години

Това, че ще предават погребението на една от най-изтъкнатите личности в съвременния свят е най-малкият проблем на медиите ни. (Разполагаш с много канали, превключи на някой индийски сериал.)