136

Анонимен 13

преди 3 години

До мрачна перспективаЧе ние това го правим от години но май ти не си го забелязал.

135

моч

преди 3 години

До 155 Анонимен"Важното е гербавата плява да се озове където и е мястото - в затвора!"С други думи настояваш 1/4 ( и повече дори ) от населението на България да бъде въдворено....и понеже очевидно това е практически невъзможно , а и ще изисква сериозен ресурс , може би следващото ти решение на проблема е тези хора да ги.....изпариш ( примерно ).Диагнозата е ясна , няма нужда от коментар !

134

Истината

преди 3 години

Кво Дбтоз не беше ли с лошите едно време.Като фурнаджйски лопати са .

133

мрачна перспектива

преди 3 години

"Едно ферари с цвят червен, и Нинова седи до мен,а Мая чака си реда, при нас в Ферари-то да я кача " . 7/8 от българите не знаят,че ще хапват чевени люти чушки и ще пият по една студена вода ...

132

Анонимен

преди 3 години

ДБ е на Иван Костов, човека който направи най големия грабеж в историята на България, чрез приватизация. Ще махнат ББ, защото той е единствената пречка, България отново да бъде ограбвана.

131

Анонимен

преди 3 години

Финалните гербави гърчове будят съжаление у нормалните хора.Спокойно, едва ли ще се стигне до всеки от вас, най-вероятно ще арестуват само по-едрите крадци.Вие ще можете необезпокоявани да се присламчите към новата власт, която и да е тя.Вашият свят няма да свърши със залеза на Тиквата.

130

Анонимен

преди 3 години

България си има, така да се каже ,,лауреати,, на човекомразие, които се крепят на подлостта ,лицемерието, страха.Мислят само как да успеят, за да станат още по- силни за да укрепят своето положение.Така ще мачкат ,ще тъпчат, ще унищожават покорните,за да се изявяват като силни личности и разпореждат със съдбата на мнозина.....Атанас Ананасов е едно истинско нещастие, и за себе си и за другите!

129

Анонимен

преди 3 години

Финалните гербави гърчове будят съжаление у нормалните хора.Спокойно, едва ли ще се стигведо всеки от вас, най-вероятно ще арестуват само по-едрите крадци.Вие ще можете необезпокоявани да се присламчите към новата власт, която и да е тя.

128

oт форумите

преди 3 години

"Точно така! Браво! Нова Тройна коалиция, че четворна даже - Славуца, Маджо, Ахмед Доган и сестра Галева. :)))) Новите партии на промяната, които ще оправят българския чалгопитek. Ей сега ще видите промяна, чудо на чудесата, европейски пенсии. никакви мутри и корупция :))) Хахахахах. Чак се кефя, честно ви казвам."

127

Анонимен

преди 3 години

Моля някой по-умен да ми разясни, наистина ли загиваме до крак, ако се направи разследване и се вкара господин Тикваров в затвора?Наистина ли сме се докарали дотам, да няма в цялата страна по-умен и морален човек от него?

126

Анонимен

преди 3 години

То мафията сте вие, след като вашият ген Атансов преговаря с ДПС за правителство.

125

Анонимен

преди 3 години

До мочСедесарите на Филип Димитров през 1992 г имаха същата философия - да бутнем БКП от власт пък после ще видим. Резултатът беше унищожено селско стопанство, оръжейна и друга промишленост, огромен бандитизъм.Последствията от този манталитет и до днес са видими, обезлюдяването на селата е заради това.Днешните протестъри ги виждам същите, обединява ги омразата срещу Борисов и то защото той е успешен, а те не.

124

Анонимен

преди 3 години

Интересно какво мисли Христо Иванов.След като добрия резултат на Дб се дъшжи изцяло на него за акцията му пред сараите.Костовистите сега искат да управляват с Дпс.всякаш отново да докажат,че за тях всяка партия едва ли не им дължи процентите си.

123

Анонимен

преди 3 години

Напротив, точно това трябва да се направи, да се унищожи шайката Гроб и Тиквата!Иначе мафията ще срути окончателно отслабналата ни вече държавица.

122

Позитано - НАПОМНЯНЕ

преди 3 години

Другари, ние като вземем властта чрез другаря Слави Трифонов, само за най-изявените в плюенето наши другар ще има по едно Техноимпексче. За останалите - по 1 знаменце на БСП, 3 студени кебапчета и една топла бира , останали от сборищата ни на Бузлуджа....ДЕРЗАЙТЕ !!! Слава на БСП и лично на другарките Нинова , Йончева и другаря Радев !

121

Анонимен

преди 3 години

Това е важното вика, а че в момента хората си теглят парите от банките теб май не те притеснява?

120

моч

преди 3 години

Нищо ново..протестъри и президент , с тази си философия и с тази си риторика са обречени на провал и катастрофа.Тези индивиди така и не успяха да проумеят че държава не се гради и не се управлява с програма съдържаща първа , основна и единствена точка - да унищожим ГЕРБ и ББ.Ако продължават така , неуспехът им е гарантиран , което ще ни тласне от опашката на ЕС към опашката и границите на цивилизования свят.

119

Анонимен

преди 3 години

Важното е гербавата плява да се озове където и е мястото - в затвора!

118

Анонимен

преди 3 години

Ако сега Славчо не предложи правителство значи е 100% в услуга на Борисов и на следващите избори 3,5% и да го няма.

117

Анонимен

преди 3 години

До Случаен минувачА за кой да гласуват, за тези, които в момента вдигат цените на всичко дават необезпечени кредите от банките ли?