196

Анонимен

преди 3 години

Изборите показаха ГОЛЕМ РЕЗИЛТАТ!

195

Петър

преди 3 години

Къде са тръгнали от ДБ да преговарят, то си вежда колко хора ги искат тях по резултатите, а те го играят все едно са някакъв голям фактор!

194

Анонимен

преди 3 години

До Бойко ТикватаБаце, вече не плащат... Гледам, че те е хванало индигото... Ша съ осакатиш битово...

193

протестъри

преди 3 години

само славчо заедно с танцьорките ще ни оправят.. и васил божков от дубай ще се включи в управлението.. и чалгата ще ни е новия химн.

192

Анонимен

преди 3 години

И ся кфо?*** Слави и Мая? Те ли ще ни оправят и за колко дни?

191

Анонимен

преди 3 години

До Цъцъцъцъцъ"...ДъйБъйците..."*** мола ви се! Това е Де(мократична) Бъ(лгария)! Демек ***! С едно "е"!Пишете правилно де!

190

Анонимен

преди 3 години

Факт е, че огромна част от нашите емигранти са гласували за Слави.Извод: От България не е имало изтичане на Мозъци!

189

Анонимен

преди 3 години

Според вас Новите дали ще натиснат големите крадци да върнат всичко (може и по китайския метод) или се кандидатираха, за да участват в Голямото Лапане?

188

ШибиРиби

преди 3 години

Изтъня им пормонето на лешоядите от ДБ вече двайсе години харчлък без гювеч и сега са готови на сякакакъф лeшсамо и само да пълнят гуша.

187

Анонимен

преди 3 години

Тачер донесе приватизацията в Европа, като съсипа англичаните и всички източноевропейци!Глупаците,които се вързаха да си унищожават икономиката и "приватизират",ревяха яко и сега сега реват с кървави сълзи и се обезлюдиха и държавите им, заради липса на работни места, а учените,инженерите им вече ги няма,защото няма къде да се реализират,след като производството е съсипано.В Лат. Америка са направили същия номер,но работниците не са се подчинили,разбили са ключалките на заводите и произвеждат

186

1

преди 3 години

Танасе Танасе само св---и можеш да правиш на дългия.

185

хахо

преди 3 години

едно е да хвърляш яица ипавета по министерският съвет , друго е да управляваш държава . тоя по акъл и за ефреитор не става , но е тръгнал да управлява държава . само ако знае колко яица , домати и павета ще трябва да посреща след два три месеца свят ще му се завие

184

Анонимен

преди 3 години

До Кабинет няма да имаРадев са избрали вече, международници, а сега търсят кой да управлява,искат да докарат едно сукалче от Англия, обучавано в чужбина,което никак не ми вдъхва доверие,ама никак, толкова нямаме хора обучени в България,че ще слагаме обучавани и подготвяни в чужди държави хора.Тя и Тачер така беше обучвана в чужбина и като се върна в Англия им такова яко майката на англичаните и масово ги изхвърли безработни на улицата и им съсипа и бизнесите и железницата и мините.

183

Шоумен

преди 3 години

Рачков ще бъде трагик в сравнение с цирка, който ни готвят на 15 април. Спретнахме си поне истински цирк за Великден - все пак празник е и имаме нужда от веселие. Ще гледаме 240 шута в Парламента - всичките загрижени да ни дадат духовна нищета !!!

182

Наблюдател

преди 3 години

Този гном може само да минава под чатала на Чалгаря и да се опитва да крещи , за да бъде чът ! Трай си, *** ! Нямаш думата !

181

ТОДОР Ж ,,,,,,,,,в

преди 3 години

ТАНАСЧО ,АЙДЕ БЕГАЙ В ЛЯВО ,ТЕБ ТЪ ЗНАЕМ,,,

180

Вижте снимката

преди 3 години

Този ли е новото лице в управлението ?Старшина Атанасов със вашите 9% въобще не сте гласът на България !А как мислиш че ще те възприемат близо 1млн. български граждани гласували за Бойко ?

179

анонимен

преди 3 години

Победените са готови на всичко! И ген.Атанасов, и Мая, и Пинокио, направо си умират в очакване да се намърдат в управлението на държавата!

178

Анонимен

преди 3 години

Много искам великите "костовисти", бившите комунисти, 'наведи се, *** долу' и чалгарите да се вземат, това ще е страхотно шоу

177

Анонимен

преди 3 години

Вие сте готови, ама въпроса е дали другите са готови за вас. Комунистите от ДБ.