53

Dinosaurus

преди 3 години

Сега като си избрахме партия "Няма такава държава" с дълъг премиер, такъв ще ни го ... че дългия COVID ще ни се вижда като санаториум. А за него самия в момента е параван, зад който се спотайва и крие от "народната любов" и ... от отговорност!

52

мамин сладък

преди 3 години

До ПрепатилПисах че вече съм го изкарал преди 4 месеца като лек грип. И антитела имам все още, и то диста много. А нервната система се поврежда от психясалите медии, които приравника този вирус на 100 процента смърт, затова хората имат проблеми с нервите - мислят си - заразих се и сега край и няма оправяне... Дайте по-спокойно и всичко ще ви е наред. Спрете да четете и обръщате внимание на тези глупости и няма да имате нервни проблеми :)

51

Препатил

преди 3 години

До мамин сладъкМоли се дате не стига. Ковид поразява нервната система и оттам може много дълг да те мъчи.

50

Уморих се!!!

преди 3 години

*** ХРИСТОВА,в българският език не съществува думата "умаря"! Правилно е "уморява"!Аз се уморявам:Ти се уморяваш: Той се уморява: Тя се уморява: То се уморява:Ние се уморяваме: Вие се уморявате: Те се уморяват

49

Да, да!

преди 3 години

До Марш в училище!Боде очите просто ...

48

Анонимен

преди 3 години

Какво прави тази статия в български сайт? Тук на спешна помощ не им пука... други умират по стълбите или в домовете си вие ми говорите за "пълен набор от професионалисти, мултидисциплинарен екип, който е много скъп и е много трудно да се създаде и да се работи с него"....

47

мамин сладък

преди 3 години

Поредната лупост "дълъг ковид" - повечето симптоми са на психична основа, щото подлудиха народа с тоя грип. Плюс предписвнето на хиляди лекарства и антибиотици като презастраховка на лекарите и често без необходимост. Аз го изкарах само на аспирин няколко дни без лекарска намеса. Мои роднини все още изхвърлят токсините, с които ги набутаха лекарите, въпреки че и те бяха с лека форма (нито температура, нито кашлица, нищо).

46

Много български

преди 3 години

лекари са отсъствали от часовете по диагностика на заболяванията като студенти!

45

Марш в училище!

преди 3 години

"умаря"??... тук спрях да чета

44

Анонимен

преди 3 години

За някой смешка за други реалност. Почти година имах постоянни болки наподобяващи мускула треска в различни групи мускули.

43

ДДРОнег

преди 3 години

Последно "лонданчанин" Моник Джаксън или лонданчанка ?! Превеждайт грамотно, моля !!!Ако сте анучили английски, моля да научите и Български език !!!

42

от първа ръка

преди 3 години

Впечатлението ми е, че "дългият ковид" е по-скоро предизвикан от безумния коктейл от лекарства, лежерно предписвани по телефона. Настояха мой близък с гастрит и рефлукс да взима в продължение на 14 дни двойна на пределно допустимата доза силни антибиотици, плюс куп други агресивни медикаменти. Той ги смали наполовина и въпреки това е уморен от химическата атака, едва се съвзема. Д-рите се презастраховат.

41

Анонимен

преди 3 години

Този ковид трябва да бъде виновен за всичко. Затова не може да е къс, трябва да е дълъг и недиагностициран.

40

Аз

преди 3 години

Абе каква е тази дума Умаря, вие грамотни ли сте бе 🤦"бившият редовен бегач се умаря"

39

Попай

преди 3 години

Мой близък го водят с "дълъг ковид", нищо че диагнозата се поставя по телефона. Вика ми, сърцето ми и кръвното от седмица не са наред, сигурно е от Ковида дето го изкарах по Нова Година. . Казвам му, че той има сериозен проблем със сърцето и преди е имал подобни периоди, вече е на 50 и трябва да се пази и да се консултира със специалист. Той звънна на "специалиста" и по телефона получил жадуваната диагноза " постковид" . Би било смешно, но вече не е!

38

Анонимен

преди 3 години

Е как да диагностицират нещо, което не съществува. Всеки ден им подават нови симптоми, щото старите не вършат вече работа. Как да диагностициращ нещо, което има такъв широк спектър от симптоми и е навсякъде и никъде и всичко и нищо.

37

Анонимен

преди 3 години

Абе пич *** удари една микренска ракия и бъди жив и здрав бе

36

Анонимен

преди 3 години

Като един пил витамини и се оправиш образувал ковид Абе тоя знае ли какво е ял та това щее

35

това не е ковид

преди 3 години

нито пост ковидтова е психосоматично разтройство породено от малумния начин по който света реагира на един горе долу нормалне и не много опасен вирусима много хора страдащи от товапричината е че малоумното поведение на масата влиза в тотален сблъсак със съзнанието и подсъзнанието на един нормален човекназдраве това е между другото новия сват

34

Сашко неоценящи

преди 3 години

Мили редактори, коректори и т.н.четете ли какво пишат тези под вас?Това момиче *** сигурно МНОГО СЕ УМАРЯ и НЕДООЦЕНЯ и ПРЕЦЕНЯ какви хипер-селящини произвежда. Уж сте медия с име, бива ли такива отвратителности да допускате!?