36

Алтер

преди 3 години

За момичето се отварят нови хоризонти.

35

Анонимен

преди 3 години

Ми като много коленичи и я държат за косата как няма да окапе ,то награди се дават в Сащ за големи заслуги )

34

Атанас Велмазов

преди 3 години

Много е плешива, окапала и е цялата коса, гледах я в няколко интервюта от близо...ужас, пази Боже, толкова редка коса, а е младо момиче :(

33

Чичо

преди 3 години

Пестанете вече да ни облъчвате с тази безлична актриса.Какво толкова е постигнала.Искате да бъдем велики,но не сме.Точка.

32

ГЕРБ

преди 3 години

Днешните "артистичното не неподготвени .Толкова фалшиво играят че направо не са за гледане.С две думи не стават за нищо.

31

Мая Безпартийная

преди 3 години

Анонимните са най-мразените "маймуни" на обществото! Презира ни от диктатори, фашисти, комунисти! ***, криеща се от себеси!

30

Реалност

преди 3 години

Нормално да не получи нищо, нима ролята и филма заслужават внимание? Защо са тези сълзи за една бездарна роля? Споко, следва Оскар, и най-накрая Златна малинка. В случай, че и там не взема награда:- Надежда всяка оставете. Лично аз не можах да изгледам тази боза Борат, имах супер голямо желание, но нямах чак такива нерви.

29

Н1

преди 3 години

В американския уестърн "Ел Дорадо", 1966 г. с Джон Уейн и Робърт Мичъм младият Джеймс Хаан демонстрира рецепта за изтрезняване: равни части горчица и лют пипер, билки за разхлабване и барут на един патрон. Сместа се поднася на пияния докато е в безсъзнание, инак абсурд да я изпие. Славни момчета са шетали по тия земи и са изиграни от холивудските пичове без грешка-Сам Уиски, Ръмпо хлапака, Джеси Калифорния, Дакота Джо и т.н.Първо са показали талант, после са измислили наградите...

28

Марвин

преди 3 години

До 24Респект за това, че спомена Майкъл Медсън! Страхотен актьор, но много недооценен сред масите.Сагдиева няма да направи кариера, защото тепърва ще се види липсата ѝ на истински талант. На запад може и да са останали впечатление от ролята ѝ, но не знаят, че тук такава простащина е нещо обичайно. С други думи - Мария играе себе си.

27

Анонимен

преди 3 години

С тая селска физиономия какво очаквате да спечели?

26

Анонимен

преди 3 години

Награди за гнусни и просташки роли още не са почнали да дават.

25

СЪРБЕЛЕЖКА

преди 3 години

От Меден курник чак до Холивуд успешно,палавница наша Мара,много е гореща !

24

Менто

преди 3 години

Прекрасен филм - сашо бара коня и някаква бакия.!.

23

ЦСКА

преди 3 години

Аз за тоя безмислен филм и златна малинка няма да дам

22

Анонимен

преди 3 години

Поне да направи 2 селфита със саша барън коен и да го съди след 10-15 години за изнасилване, че тия минават лесно... иначе филмова кариера трудно ще гради..

21

Анонимен

преди 3 години

В акторските среди не е много задължително да е умна. Там е играеш каквото ти предложат, ако приемаш приемаш, ако ли не следващия. Да, Пол Нюман(вечна му памет), Майкъл Медсън, Де Ниро и много други, могат да си избират и режисьора и ролята, а не обратното. Но те са друго.

20

Бай Шиле

преди 3 години

*** вие добре ли сте бе джурналята. Алоууу пийте ги тия хапчета.

19

Анонимен

преди 3 години

абе тая я турят само за пълнеж сред кандидатите за награди.

18

Догодина пак

преди 3 години

Обаче Вин Дизел спечели наградата НАФТА.

17

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Тя няма да спечели още хиляди награди, И?!