33

АнонимеН

преди 3 години

До Анонимен 27ДАНО СИ ПРАВ , ЧЕ СЪМ СИ ЗАЛОЖИЛ ВСИЧКИТЕ ПАРИ НА ПАДАЩ НАСДАХ :D НЕ Е ШЕГА

32

Анонимен

преди 3 години

До Русофоб ром, гейБегай при Брежнев, той беше специалист по тоакива като теб. Започваше ги с целувки уста в уста още от вратата! Старата руска школа!!:))))))

31

Патриот

преди 3 години

Ако САЩ решат да се намесят, новата столица на Рассия ще бъде Владивосток :)))

30

Анонимен

преди 3 години

До ЗозоИ това бяха основно "наборници". Богаташки чеда не загиваха, а ако бяха там, бяха на много удобни псотчета. Същота така, не не се забравя, е мръсни и долни журналисти така направиха, че сената върза ръцете на военните. Иначе, щяха да избият не 350 000, а 3.5 милиона от чуждите войници и да загубят не повече от 10 000 души. А и ... Виетнам щеше да е щат. Сигурно VT, че VA е Вирждиния.

29

АнонимеН

преди 3 години

КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НЯМАТ АБСОЛЮТНО НИКАКВА РАБОТА В УКРАЙНА !!БАЙДЪН ДА ИЗСЕЛИ ВСИЧКИ ПУТИНИСТИ ОТ ДОНБАС, ЛУГАНСК И КРИМ!

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 27Баят народ има, дето е шортнал световната икономика. Даже ще е добре, щото ще направя много паричкиииии!

27

Анонимен

преди 3 години

Тая нощ всички трейдъри няма да спят в очакване на руският Черен понеделник. Да си кажа, жал ми еза нашите бабушки по морето. В началото бяха ербап и сербез, а сега са едни кротки и готини.

26

Анонимен

преди 3 години

До SSЩе пострадате умствено русофилите.

25

Българин

преди 3 години

До Ф. С. Б.Мечката реве, преди да я убият и да и опънат кожата пред камината :)))

24

Анонимен

преди 3 години

До БългаринРуснаците докато не им избият зъбите няма да мирясат. Нагляха в Крим, сега наглеят в Донбас, а скоро и в Беларус. По някое време ще изядат тупаниците.Засега Чичо Сам се сдържа, но няма да е винаги така.Запада много пъти е давал шанс на Русия, и като не стане "со благо" следва "кютек".

23

Зозо

преди 3 години

До Иван ....а един Виетнам им осъкати 1/4 от армията през 60 те......Хахахаааааа, другарю във Виетнам САЩ дават 58000 убити 14000 изчезнали 128000 ранени. Те от ковид пострадаха повече :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))Времето на ЗКПЧ-тата мина отдавна :)))))))))))))))))))))))))))))

22

SS

преди 3 години

Стане ли война между Украйна-Русия ,ще пострадаме и ние.Положително !

21

Патриот

преди 3 години

Путин, много внимателно си помисли какво ще правиш, че ако САЩ се намесят, крепостните ще гледат парада им на Червения площад!!!

20

Иван

преди 3 години

Не доумявам от къде тази високомерност да говориш на Русия и Китай от позицията на безспорен фаворит в един пряк сблъсък след като се страхуваха да открият втори фронт срещу Хитлер през Втората Световна Война а един Виетнам им осъкати 1/4 от армията през 60 те...да не дава Господ нова Война но съм сигурен,че след нея няма да има нищо ,нито победени ,нито победители!

19

Българин

преди 3 години

Е да не би Донбаските бунтовници да тръгват да завземат украински позиции? Едва ли от там идва ескалацията. Ескалацията идва от това, че Украйна предислоцира огромно количество военна техника до Донбас. Русия им каза - ако тръгнете с оръжие срещу хората, тръгваме и ние.

18

Анонимен

преди 3 години

До Ф.С.В.Чакаме Русия да "заколи кравата".Вагнеровците ли пак ще праща?:)))))))

17

Анонимен

преди 3 години

Абе тоя не ви ли прилича на един от фа..култето. Я да се прибира у факу..лтето и да се не прай на тарикат. Чих го дират на 15 000 км от границата на Кравария.Да не би Русия да граничи с Кравария бе пък аз да не знам. Лабав си путин лабав. Няма го Л.Брежнев да си напълнят памперсите за нула време. Абе ще го гази некой мечката ама де да видим кой щее.

16

Анонимен

преди 3 години

Почти всеки ден ставаме свидетели на сипещи се заплахи срещу Русия - ще платите ценатаще има последствияВината на Путин е, че постоянно обърква агресивните и грабителски планове на пиндостанските елити.Бившият хегемон лае, но не хапе, защото му окапаха зъбите.

15

Анонимен

преди 3 години

Когато видят, че работата даже минимално се закучва, българските *** се чудят дали да се молят: в който случая обвиняват, или да наглеят, в който случай заплашват.Кво да ги правиш, когато си доброволен роб е така!

14

Ф.С.В.

преди 3 години

Кравата мучи -преди да я заколят!