216

Зозо

преди 3 години

Какъв Гагарин?!? Пръв земята е обиколил Магелан :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

215

Зозо

преди 3 години

Блатная е назад не само в космоса, но и в тоалетната..../външната/ :)))))))))))))))))))))))))

214

Зозо

преди 3 години

До Патриоти,сър ....А белата златка и Чуколов къде се покриха?.....Още давят мъката от загубата на субсидията в алкохол :)))))))))))))))))))))))))))))

213

Патриоти,сър

преди 3 години

Румен Петков се поклони на паметника на Гагарин. А белата златка и Чуколов къде се покриха?

212

Джугашфили

преди 3 години

284...а кВо са пари? Това, което една ОПГ "федерален резерв" създава от въздуха, чрез натискане на 2 клавиша на компа... И на тВа му викаш ПАРИ... :))

211

някой

преди 3 години

"Липсата на пари е основна част от проблема за Русия."Ето това кратко изречение изчерпва цялата тема!Ако СССР имаше пари щяхме да сме свидетели на руски космонавти кацнали на Луната.Дали щяха да са първи или втори не е толкова важно.Важното е, че след няколко неуспешни опита проектът за лунната ракета е закрит от Политбюро, а особено след смъртта на Корольов всичко се разпада.Не на последно място има значение факта, че Русия е вкарала повечето свои велики умове в концлагери.

210

караджорджевич

преди 3 години

До 276Койчооооо, "доставката" на астронавти не ти ти е да доставиш пипер за зимнина от село за чушкопека! Не се прави от днес за утре, понимаеш?

209

караджорджевич

преди 3 години

До Анонимен 279Първа е, да! Първа по смъртност на астронавти, на инциденти при полети и приземявания, първа е по безнадеждни проекти, по които са похарчени милиарди, вместо да се насочат за социална дейност (справка проект "Буран") и т.н. А, забравих! Първа е и по излят *** в сферите си на влияние - справка Анонимен 279

208

До селянин 278

преди 3 години

американците не летят на руски кораби а им копуват двигателите на безценица ,А руснаците трябва да са доволни щото иначе ще трябва да си инсталират двигателите на комбайни и трактори.

207

Анонимен

преди 3 години

Една примитивна статия.Не се излагайте.В Космоса Русия е първата и никога не е догонваща.

206

селянин

преди 3 години

не разбрах ного руснаците са изостанали от сащ защото сащ летят от десетилетие в космоса с руски ракети или па тия ракети на Мъск дет се се взривяват абре главоблъсканица некаква требе си 300 грама да пийна да ми се проясни малко

205

дедо от село

преди 3 години

Честит ден на космонавтиката и тя започва от един смел човек-Юрий Гагарин,който имах щастието да посрещна и поздравя при посещението му в София! Другото след това няма такава значимост,защото е свързано с военни програми и унищожение на човечеството.

204

До Авторката

преди 3 години

И кое е блокирал Мъск ?Затова ли вчера поредната руска ракета достави без много шум космонавти до МКС ? Като буквално в последния момент се смилиха на молбата от НАСА да качат и американски астронавт. Това го правят редовно и никой не бие тъпана. А твоя приятел Мъск освен че прати една кукла със стария си автомобил в космоса и разби поне 12 кораба още на старта (имаше такива и на връщане) слава богу без екипажи, до момента е качил 3ма души до МКС !?Че те Китай са със повече тайконавти !

203

Анонимен

преди 3 години

Бля, бля.

202

Анонимен

преди 3 години

Глупости, руснаците ако решат могат да му блокират спътниците,и край с този глобалистки пудел.

201

Анонимен

преди 3 години

до273 Я кажи какви руски самолети летят по света в момента? Може би Боинг е " руски" хахаха И второ: кога за последно русия е извела чужд сателит в орбита? Май няма такъв през последните години хахаха, всичко качва Мъст с Балконите!!!

200

Анонимен

преди 3 години

До 272 психясал " поляк"Всички модули на МКС са поръчани и платени от НАСА, те са американска собственост, а совалките ги качиха в орбита! И знаеш ли защо НАСА тогава поръчваше модули извън САЩ? Защото беше време на " партньорство" и " перестройка"... и Щатите се чувстваха длъжни да дават пари на " партньорите"! Логиката на Америка е има перестройка- има $, няма перестройка - няма полети, няма и валюту! Верно не трябва да коментираш, защото си руски кон с капаци на очите и един от психаритеru!

199

7

преди 3 години

Иии,сега руснаците ще измрат гладни!Като при ленинградската блокада!

198

Американ

преди 3 години

Musk блокирал? А той знае ли го, той едва ли ще го потвърди.

197

Анонимен

преди 3 години

И при самалетите и с ракетите Руснаците са поне 50 години пред краварити . Матряла на краварите е изключително лош ...