52

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 3 години

Абе вие си се вакинирайте! Аз съм пас.Проблем?

51

ели недялкова

преди 3 години

в Китай ваксинацията е за хора от 18-59 години, защото те са в най- активна възраст и имат много повече контакти, а оттам и по-голяма вероятност от заразяване, да не говорим ,че китайската ваксина и руската нямат действието Заразяване Италия и Германия почват да произвеждат руска ваксина, а ние още заразяваме с Астра зенека

50

ели недялкова

преди 3 години

и в България и по целия свят са умрели хиляди хора от "пфайзер" и "астра зенека" тези ваксини ЗАРАЗЯВАТ в софия на цяло полицейско отделение поставят ваксина и на другия ден всички са болни но все пак живи.Този късмет нямат възрастните хора от старческите домове Там дядото на мой познат си отиде на втория ден след втората доза от ваксината.След като от ваксина се разболяват съвсем здрави и млади хора/ тук не става дума за слаб страничен ефект/, какво остава за възрастни хора !!

49

Анонимен

преди 3 години

Вече не знам на кого да вярвам. Има случаи на ваксинирани с РНК ваксини и след поставени две дози се разболяват с ковид и умират. Например мед. сестра в Пазарджик с придружаващи заболявания, втората доза на Пфайзер й е поставена на 22 февруари, а на 7-ми април почина от ковид. Подобни случаи има и с Модерна. Вече започвам да си мисля, че атаката срещу Астра Зенека е *** игра на конкурентите, т.е. да вървят американските ваксини.

48

Анонимен

преди 3 години

Разделение има щото на Запад си нямат милиони маргинал-русофили, които в нашия случай само номинално са българи. Не работят, не произвеждат, не учат и си мечтаят Путинъ да разгърне военна кампания срещу България. Дори плашат с този сценарии! Това българи ли са въобще?!?!

47

Qanon

преди 3 години

Да не останат накрая само антиваксърите?! :D

46

нека

преди 3 години

До Hghнека се прочистим малко от антивъксъри

45

Анонимен

преди 3 години

1000 пъти е по-вероятно човек да умре ако се зарази от Covid19 от колкото от ваксина. Проблема е че въпросната ваксина - АЗ се продава без печалба, а другите са доста по-скъпи при тях проблемите могат да почнат като започнат сезонните алергии...

44

Анонимен

преди 3 години

ЕС е атрофирал да погъ...зув..а на Щатите, тотал щета е

43

hgh

преди 3 години

До ЗозоКак да не вършат като в Англия в момента умират по-малко хора от колкото в Б-я, а по население Англия е 10 пъти по-голяма. Съвпадение ли е, или е защото 60% от хората вече получиха първа доза?

42

Hgh

преди 3 години

Англия успя да се ваксинира за рекордни време с помощта на АЗ. В момента в Б-я умират повече хора на ден от Ковид отколкото в Англия, а е Б-я е 10 пъти по-малка по население. Най-антиваксърските държави ще бъдат най-прецакани накрая.

41

БГМЗС

преди 3 години

Мечтата на Путин. Да види Европа отново разделена на два блока. Ех.....пустият му болшевизъм подплатен с имперски дух на Русия.знаем как завършват все пак такива империи.

40

Зозо

преди 3 години

Ваксините май не вършат работа!!

39

Червена вакДСинация

преди 3 години

действа безоткатно наопpocтачената ни нация.

38

Зозо

преди 3 години

До Анонимен ....Ваксините не са добри и може да причиняват рак.....Хахахааааа, интересни хора?!? Марширували на манифестацията след Чернобил под дъжда, ядат кменвирши, пушат и пият като разпрани, а ваксината щяла да ги разболее от рак? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

37

Анонимен

преди 3 години

Е ние тука сами си решаваме, имаме информацията и преценяваме. Наистина никой не ни принуждава да си слагаме конкретна ваксина, все пак стараят се да осигурят рнк очевидно.Избор на ваксини наистина ще има, засега се пазете, независимо дали ще се ваксинирате или не.

36

.!.

преди 3 години

Хе хе! То беше ясно, че ше е така, но я ми кажете ако си поръчал 4 милиона ваксини от таз астра зенека и никой не ще да се ваксинира с нея, то какво правиш! Гориш е едни 50-100 милиона евро това правиш! Инак то е ясно, че няма да искам да се ваксинирам с ваксина дето има шанс да пукна! Сега само и тия органите трене да го разберат това и да не се праят на улави!!!

35

Анонимен

преди 3 години

"са направили малко за подобряването на здравните си системи заради липсата на средства и изтичането на таланти към Западна Европа." --- това е опашата лъжа! Истината е, че нищо не е направено, защото почти всичко е окрадено, със знанието и пред очите на "началниците" от запад.

34

реджеб иведик

преди 3 години

то това е ясно ХоФра 19 е поводът за война за ново преразпледеление на светът!казвате си вижте какви мерки има в зап.европа ние тук сме бонбон вива бойко...ами много ясно то е според икономиките за да ги унищожът тук ако направят същите мерки като в зап.европа направо кочинХата ще бъде изравнена със земята!!!не се успокоявайте защото след около две години започва голямото шоу!!!ИСТИНСКА ВОЙНА С РЕАЛНИ БОЙНИ ДЕЙСТВИЯ И МИЛИОНИ ЖЕРТВИ!!!...не ви се вярва..то и преди 2г.не ви се вярваше за маските!

33

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБългария е била първо на Каспийско море в Азия и после идва в Украйна и Дунава.